Un nou Site de succes pentru modelel interesate !
buna fetelor , eu am facut videochat cam 6 ani pe diferite site ,streamate,riv,jasmin ,etc :"> aveam momente cand lucram cateva luni apoi ma lasam si imi cautam servici pe bune, adica lucram in domeniu meu pt ca ma plictiseam asteptamd de pe banii de la site riv spre exemplu unde ii primeam cam in 40 de zile,streamate ii dadea mai repede dar .. renuntam des! de cateva luni fac chat pe un site care abia e facut ,suntem doar 100 de modele dintre care maxim 2 online in acceasi ! banii ii ceri si de 3 ori pe zi indiferent de suna ... la orice moment din zii sau din noapte se face transfer bancar sau pe western union ! partea mai putin buna e ca sunt foarte putine fete online si clientii nu prea au de unde alege dar eu spre exemplu mi-am facut clientii mei... iar banii fac destul de multi! daca mai sunt modele interesate de acest site mi-ar face placere sa impartasesc cu voi! va pup si bafta la bani
Buna, dede26. Cred ca desi este site nou....faptul ca sunt 2 modele maxim in acelasi timp imi da putin de gandit. Pare ireal. Orice site isi face reclama, devenind astfel cunoscut si accesat de multe persoane. Prefer sa raman la site-urile consacrate si serioase. Anyway, multumim pentru info, desi pare putin ca seamana cu o reclama mascata.
In afara faptului ca nu a oferit informatii precise despre site, modul in care a scris textul lasa putin de dorit. Oricum, multumim pentru ceea ce ai scris, dede26. Ramane la latitudinea fiecarei persoane ce alege: site cunoscut sau no name, de la care risti sa primesti...nimic, sa ai parte de o pacaleala de zile mari.
Nu am mai auzit de site-uri care sa platasca oricand doresti..."si de 3 ori pe zi".
Ok, am inteles ca este un site nou cu putine modele iar "clientii nu prea au de unde alege"....asta inseamna ca acestia pot oricand sa mearga pe un alt site de unde pot alege dintre zeci sau sute de modele.
Ok, am inteles ca este un site nou cu putine modele iar "clientii nu prea au de unde alege"....asta inseamna ca acestia pot oricand sa mearga pe un alt site de unde pot alege dintre zeci sau sute de modele.
Eu nu as lucra pe astfel de site-uri, nu imi ofera suficienta incredere. In plus, cei de la studio stiu cel mai bine care sunt site-urile serioase si care au si trafic bun. Cele care lucrati pe cont propriu ar fi bine sa nu va riscati cu site-urile noi aparute.