Sa facem cunostinta!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
florina

Buna in acest moment eu fac singura castig destul de bine. Caut fata din prahova pentru a face la cuplu lesbi.
No avatar
ReGina

Buna,Theea!Cat de bine ne asemanam!!:)Aceleasi emotii le-am simtit si eu in urma cu doi ani...Am venit in Iasi pentru a-mi incerca norocul, tot la Lucky.Parintii mei,ambii profesori,nu si-au permis sa ma tina in facultate deoarece mai am inca 4 frati si sunt destule cheltuieli.Le-am spus ca voi merge la un interviu in Iasi si ca este posibil sa ma stabilesc aici.La interviu,am intalnit o domnisoara super sociabila care efectiv m-a umplut de energie pozitiva.A fost o discutie lejera in care am profitat de rabdarea acesteia si am rugat-o sa-mi raspunda la toate curiozitatile.Am tradus si cateva fraze din engleza/franceza in romana si invers pentru a stabili daca sunt necesare cateva ore cu domnisoara profesor de limbi straine,cu care am avut norocul de a face cunostinta(o tipa finuta si linistita).Dupa discutia avuta cu Claudia,eram 100% hotarata ca acest job este pentru mine.Sper ca am fost de folos!P.S:Te astept sa-mi povestesti cum a decurs interviul si cum au fost primele zile in studio.Mult succes la banuti!
No avatar
ReGina

Buna,Florina!Am inteles ca castigi destul de bine insa nu esti pe deplin multumita din moment ce cauti o fata pentru a lucra la cuplu.Sincer, nu cred ca aceasta te-ar ajuta sa castigi mai multi bani..Castigurile s-ar imparti la doi si probabil ai ajunge de unde ai plecat.Ai putea sa colaborezi cu un studio care are posibilitatea de a-ti face conturi pe alte site-uri si iti ofera training pe tot poarcursul colaborarii,etc.Mult succes!
No avatar
Theea

ReGina , multumesc mult pentru raspuns. 😘 Tare curioasa sunt cum va fi , sper sa imi placa si sa ma simt in largul meu la interviu .. Sunt o persoana sociabila, vorbareata si sper sa nu ma intimidez atunci , chiar imi doresc sa lucrez la Lucky .. O sa te anunt in curand cum a fost . Succes si tie in continuare . 😘
No avatar
nympho90

buna ReGina!! am observat ca esti destul de bine informata! ai idee daca ma duc la un studio as putea gasi o fata care sa faca cu mine la cuplu?? in momentul de fata fac singur, pt gay....fac de acasa cu aparatura mea!
No avatar
ReGina

Din cate am auzit,o partenera te-ar ajuta sa iti maresti castigurile desi ar trebui sa imparti banutii cu aceasta.Mi se pare cam imposibil planul tau,de a-ti gasi o partenera in studio..Fetele castiga foarte bine singure,asadar nu ar fi o varianta banoasa pentru ele.De obicei,cei care aleg sa lucreze la cuplu sunt deja impreuna,sunt iubiti.Acestia se aujta reciproc,se sustin si pot face cu usurinta lucruri intime.
No avatar
studiovenere

Hi !!! My name is Deveraux, we have open a new one studio in Baia Mare. I find out this forum on internet some months ago and i would like tell all that i findout very important information for the realization of the studio. Nice to meet you !
No avatar
studiovenere

styl;4512 wrote: Welcome studiovenere!

ciao Alex !
No avatar
nympho90

va merge Chaturbate? eu nuresesc sa transmit si nici sa vad nici o alta camera! multumesc!
No avatar
Alexvip1

chaturbate are alt domen ))) camturbator.com 08.10.2015
Scrie răspuns