Videochatul si viata sexuala

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
amrita

Antonia;4310 wrote: Si asta a daunat relatiei? Se presupune ca barbatii adora femeile "cu experienta" nu? Iar o viata sexuala ce multumeste pe ambii parteneri, poate fi cheia succesului unei relatii frumoase si de lunga durata.

nu a fost o chestiune decisiva pentru relatie
Daria

Cred ca nu este nimic mai frumos ca acel moment in care ajungi acasa dupa o noapte/zi de munca si te asezi in pat langa persoana iubita! Este incomparabil momentul cand te ia in brate si te saruta; acum te simti linistita, protejata, iubita, acum esti in siguranta, departe de toata nebunia din spatele camerei video. Acum nu trebuie sa te mai prefaci, trebuie doar sa fii tu insati, sa dai frau liber sentimentelor si sa te bucuri din plin de aceste momente.
Clara

Mi-am achizitionat cateva jucarii care ma ajuta si in viata de cuplu. :D Suntem deschisi si folosim fel de fel de picanterii in viata de cuplu, astfel nu ne plictisim si nici nu risc monotonie.
No avatar
raini

Videochatul ajuta si chiar imbunatateste pe alocuri viata sexuala, daca ambii parteneri accepta, daca sunt de acord si daca sunt dispusi sa aiba parte de experiente noi. In definitiv suntem in 2015, lumea a evoluat,la fel si relatiile. De ce sa nu profitam de tehnologie si de tot ceea ce avem pentru a aduce un plus de savoare vietii ? :">
No avatar
printzesa.mik

Poate exista o mare legatura intre videochat si viata sexuala daca noi,ca modele,ne implicam,daca efectiv traim momentele in care suntem in privat.Majoritatea fetelor joaca teatru,printre care si eu,nu as putea fi ,,hot''8 ore pe zi,fizic mi se pare imposibil.Asadar,videochatul ma ajuta sa-mi imbunatatesc performantele sexuale deoarece aici am invatat multe chestii interesante si uneori plec acasa cu diverse fantezii.:">
Scrie răspuns