nBlade, am relatat si eu ceea ce i s-a intamplat uneia dintre prietenele mele. Ideea este ca toate persoanele ar trebuie sa fie constiente de ce fel de site este MFC-ul, care nu apara deloc modelele, nu le ofera nici un fel de protectie, absolut nimic, dar au cerinte mari si amenzi pe masura (amenzi nejustificate, de altfel).
Nu stiu daca fac bine sau nu spunandu-va urmatoarea intamplare, insa am decis sa fac acest lucru pentru ca am fost realmente marcata de ceea ce s-a intamplat si vreau ca lumea sa stie ce se intampla cu membrii site-ului MFC. Sper sa fie o invatatura de minte pentru toata lumea. Una dintre prietenele mele apropiate lucreaza tot de acasa, sau mai bine zis lucra, pentru ca deocamdata a renuntat, nu stiu daca temporar sau definitiv. O vedeam din ce in ce mai suparata, dezamagita, in pragul depresiei. Am incercat de nenumarate ori sa o scot din starea respectiva, sa o fac sa imi spuna ce are pe suflet, dar de fiecare data refuza, sau imi spunea ca este bine, nu are nimic, doar grijile de zi cu zi si operatia din august a mamei ei. Nu o mai vazusem de aproape o luna de zile, se inchisese efectiv in casa si renuntasem sa o mai stresez. Am crezut ca va vorbi cu mine cand va considera ea de cuviinta si ca nu trebuie sa o fortez sa vorbeasca daca nu vrea. Saptamana trecuta la 2 noaptea am primit un telefon de la sora ei - era la spital, la reanimare. Luase un pumn de pastile, un cocktail de pastile de fapt si era in stare critica. Lesinase in baie si a gasit-o sora ei, care venise sa ii aduca un pachet. Am fugit intr-un suflet la spital...plangeam, eram in stare de soc, prietena mea de o viata incercase sa isi puna capat zilelor si era in stare critica. Nu puteam sa gasesc un motiv, ce o putuse determina sa faca gestul acesta extrem?! In fine, partea buna este ca si-a revenit cat de cat, poate sa vorbeasca, este constienta. Nici nu indrazneam sa o intreb de ce a procedat asa, dar mi-a spus singura, cand eram doar noi doua. Ii fusese rusine sa ii povesteasca si surorii ei. Ii spusese unui membru de pe MFC, obsedat in adevaratul sens al cuvantului de ea, cum o cheama. Membrul a facut rost de adresa completa si a urmarit-o, a venit la ea acasa si a facut un scandal monstru pe scara blocului. Au iesit vecinii si i-au separat, el incepuse sa o bata deja. Au urmat amenintari cu moartea, daca nu face ce ii spune el - vroia sa o ia cu el, cine stie pentru ce?! Nu a mai suportat situatia si a vrut sa moara. Nu imi puteam imagina ca membrii de pe MFC ar putea fi capabili de asa ceva si ca un model ar putea trece prin clipe de cosmar si s-ar gandi la sinucidere. Pana unde pot merge mintile bolnave ale membrilor de pe MFC?
Pareri MFC (My Free Cams)
nBlade;3592 wrote: Și aici am citit postari ale unor modele mai experimentate care printre siteurile pe care lucreaza este și mfc... Ce sa mai inteleg? Nu s-a vorbit niciodata clar dacă este bine sau rau....
Chiar daca eu nu am lucrat pe MFC, am prietene care au lucrat pe el si sunt si ele de parere ca acest site nu mai este ce a fost. Se castiga din ce in ce mai greu banii pe acest site...chiar daca faci show in free chat tot exista riscul sa castigi foarte putin sau chiar nimic din cauza ca majoritatea modelelor fac acelasi lucru.
In primul rand, modelele care inca fac bani pe el au vechime, membri fideli...iar tu, ca model nou pe acest site ai foarte putine sanse sa castigi bani frumosi.
In cazul in care ai reusi sa ai succes pe acest site, apare cea de-a 2-a problema...cei de la MFC, care au grija sa iti impinga vreo sanctiune usturatoare fara sa se justifice si sa demonstreze prin dovezi.
Iar in al 3-lea rand, mai sunt si membrii aceea care ori sunt bolnavi mintal ori se razbuna pentru ceea ce le-a facut un alt model ori pentru ca pur si simplu se plictisesc. Nu este de glumit cu ei, nu le trebuie prea multe motive ca sa iti faca rau.
Eh, contul meu de MFC este de mult timp inchis. Mi-am dat seama ca nu are rost sa imi bat capul cu un asemenea site. Era ca si cum m-as fi luptat cu morile de vant: in zadar incercam sa vorbesc cu ei, sa ii intreb diferite lucruri, aveam si eu cateva nelamuriri...dar cine sa imi raspunda?! Pierdeam timpul degeaba, pur si simplu. Se comporta de parca ei ne fac vreun favor daca ne raspund la emailuri sau daca primim sumele de bani la timp (asta in cazul in care nu ne luam vreo teapa, asa cum am auzit la multe cunostinte care lucrau pe MFC; spun lucrau pentru ca au renuntat definitiv la MFC). Luati aminte si aveti mare grija cu MFC-ul!
-
justme3333
nebunelor!!
si cum se numeste filmul???nu vedeti ca sunteti nebune?daca zice una ceva vine a doua si zice altceva mult mai grav.....controlati va ,poate aveti probleme,mfc e un site bun ,puteti bana si ignora membrii care va insulta si deranjeaza,nimeni nu va obliga sa dati numele adevarat si...mfc nu inchide conturile aiurea,fara motiv!!voi sunteti cele mai bune,cele mai corecte,asa pot sa zic si despre ljasmine care nu permite modelelor sa baneze un membru sau guest.cate prostii am auzit pe forumul asta n am auzit niciodata,poate de la oameni frustrati,dusi cu capul,in atac de panica!!!:)):)):)):))
si cum se numeste filmul???nu vedeti ca sunteti nebune?daca zice una ceva vine a doua si zice altceva mult mai grav.....controlati va ,poate aveti probleme,mfc e un site bun ,puteti bana si ignora membrii care va insulta si deranjeaza,nimeni nu va obliga sa dati numele adevarat si...mfc nu inchide conturile aiurea,fara motiv!!voi sunteti cele mai bune,cele mai corecte,asa pot sa zic si despre ljasmine care nu permite modelelor sa baneze un membru sau guest.cate prostii am auzit pe forumul asta n am auzit niciodata,poate de la oameni frustrati,dusi cu capul,in atac de panica!!!:)):)):)):))
-
justme3333
banati i proastelor sau dati le adrese,nume,conturi,tot sa va gaseasca mai repede!!
justme3333;4200 wrote: si cum se numeste filmul???nu vedeti ca sunteti nebune?daca zice una ceva vine a doua si zice altceva mult mai grav.....controlati va ,poate aveti probleme,mfc e un site bun ,puteti bana si ignora membrii care va insulta si deranjeaza,nimeni nu va obliga sa dati numele adevarat si...mfc nu inchide conturile aiurea,fara motiv!!voi sunteti cele mai bune,cele mai corecte,asa pot sa zic si despre ljasmine care nu permite modelelor sa baneze un membru sau guest.cate prostii am auzit pe forumul asta n am auzit niciodata,poate de la oameni frustrati,dusi cu capul,in atac de panica!!!:)):)):)):))
Cred ca ar trebui sa iti alegi cu mai multa grija cuvintele, nu poti spune ca sunt "nebuni/ nebune", "frustrati", "dusi cu capul" sau "prosti/proaste" persoanele care povestesc anumite intamplari/experiente avute personal sau de catre persoane apropiate lor. Daca experienta ta de pana acum cu site-ul MFC a fost una fericita, asta nu inseamna ca totul este roz.
Modelele care sunt la inceput de drum trebuie sa stie si aceste parti mai putin placute pentru a nu repeta greselile facute de alte modele si sa stie ce "surprize" le pot astepta pe acest site.
Ma bucur ca tu nu ai nici o problema si ca iti merge extraordinar de bine, poate vei dori sa impartasesti si altora din experienta ta....sper ca nu ti-ai facut acest cont doar pentru a judeca si pentru a jigni alte persoane.
Indiferent daca este cineva de acord sau nu cu ce se posteaza nu mi se pare normal sa avem astfel de limbaj aici pe forum,mai ales ca nimeni nu jigneste pe nimeni.Bravo Styl ,nu e ok sa permitem unor persoane de acest tip sa posteze aici.Chiar imi aduc aminte ca,in urma cu ceva timp a fost laudat acest forum pentru comportamentul decent pe care il afisam.
Unele persoane nu vor sa iasa din lumea lor de vis si sa deschida ochii sa vada ca pot exista pericole la tot pasul. Faptul ca sunt persoane care au cazut in capcana si au avut foarte mult de suferit, asta nu inseamna ca altii isi pot permite sa le jigneasca.
Orice om greseste, daca nu ti s-a intamplat tie, justme3333, sau vreunei cunostinte/prietene, asta nu inseamna ca nu poti gresi si tu candva si sa ajungi intr-o astfel de situatie. Continua sa lucrezi pe MFC daca este asa de ok cum spui tu.... are si parti bune acest site, nu zic nu, dar cu siguranta mult prea putine. Majoritatea membrilor sunt obisnuiti cu schimbul de date, nu mai poti schimba 2 vorbe cu un membru ca in secunda 2 iti cere Skype....si nu mai zic de regulile impuse de MFC, adminii stau la panda sa te prinda cu ceva pentru a iti putea da penalizare sau inchide contul. Crede-ma, cunosc cazuri reale, eu una nu am de gand sa mai revin pe acest site.
Orice om greseste, daca nu ti s-a intamplat tie, justme3333, sau vreunei cunostinte/prietene, asta nu inseamna ca nu poti gresi si tu candva si sa ajungi intr-o astfel de situatie. Continua sa lucrezi pe MFC daca este asa de ok cum spui tu.... are si parti bune acest site, nu zic nu, dar cu siguranta mult prea putine. Majoritatea membrilor sunt obisnuiti cu schimbul de date, nu mai poti schimba 2 vorbe cu un membru ca in secunda 2 iti cere Skype....si nu mai zic de regulile impuse de MFC, adminii stau la panda sa te prinda cu ceva pentru a iti putea da penalizare sau inchide contul. Crede-ma, cunosc cazuri reale, eu una nu am de gand sa mai revin pe acest site.
my free cams
am observat ca in ultimele luni nu se mai fac banuti pe mfc...sunt tot mai putini membrii seriosi care dau tips sau deschid pvt...in schimb o multime care vor free show si se mai si intreaba de ce mi-ar da tokens daca pot sa primeasca totul gratis..sa nu mai vorbesc de acei membrii care intra si te ''cearta'' ca esti imbracata in public show...nu stiu cum sa mai abordez acest site ..nu inteleg ce s-a schimbat si ce ar trebui sa schimb si eu la mine...ma gandesc foarte serios sa incep sa lucrez pe alt site... e cineva aici care ma poate ajuta cu ceva sfaturi despre alte site-uri pe care se castiga bine??;;);;)
am observat ca in ultimele luni nu se mai fac banuti pe mfc...sunt tot mai putini membrii seriosi care dau tips sau deschid pvt...in schimb o multime care vor free show si se mai si intreaba de ce mi-ar da tokens daca pot sa primeasca totul gratis..sa nu mai vorbesc de acei membrii care intra si te ''cearta'' ca esti imbracata in public show...nu stiu cum sa mai abordez acest site ..nu inteleg ce s-a schimbat si ce ar trebui sa schimb si eu la mine...ma gandesc foarte serios sa incep sa lucrez pe alt site... e cineva aici care ma poate ajuta cu ceva sfaturi despre alte site-uri pe care se castiga bine??;;);;)
Eu iti recomand Flirt4Free. Am lucrat si eu pe Mfc inca de la inceputul activitatii mele in acest domeniu insa, la fel ca si tine am ajuns intr-un punct in care efectiv nu mai puteam lucra. Nu mai faceam nici bani, nu mai suportam membrii care au devenit din ce in ce mai neseriosi,unii chiar nesimtiti. Atunci am hotarat sa renunt la acest site si sa acord mai multa importanta celorlalte. Desi inainte credeam ca lucrand pe mai multe site-uri cu siguranta castigi mai multi bani, am avut surpriza placuta de a ma convinge ca nu e asa. Nu conteaza pe cate site-uri lucrezi, conteaza site-urile in sine.
Iti recomand Flirt-ul deoarece aici membrii sunt mult mai seriosi, sunt draguti si daca reusesti sa "ii citesti" si sa le faci pe plac sunt chiar generosi! Ai multe optiuni pe acest site: party, offers, fake; toate acestea lasandu-ti libertatea de a te mula dupa dorintele membrilor, dupa disponibilitatea ta.
Este un site care se bazeaza mai mult pe privat, dar sunt si tips-uri, ca regulament este destul de permisiv, este de bun simt.
Mult succes! :*
Iti recomand Flirt-ul deoarece aici membrii sunt mult mai seriosi, sunt draguti si daca reusesti sa "ii citesti" si sa le faci pe plac sunt chiar generosi! Ai multe optiuni pe acest site: party, offers, fake; toate acestea lasandu-ti libertatea de a te mula dupa dorintele membrilor, dupa disponibilitatea ta.
Este un site care se bazeaza mai mult pe privat, dar sunt si tips-uri, ca regulament este destul de permisiv, este de bun simt.
Mult succes! :*