Si barbatii isi pot infrumuseta si deghiza chipul

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Andrei85

Emanuelle nu fi rautacioasa, si femeile pot fi nearanjate si cu o fata plictisita ,sau lenjerie proasta si neingrijite.
No avatar
Camelia

Da,evident, baietei care se cred siguri pe ei, aspect vestimentar si comportament tras la indigo. In fine, fiecare e liber sa faca ce vrea. Cine am fi noi sa ii criticam?! Treaba lor :))
No avatar
Bianca

Oh genul asta de oameni nu cred ca au ce cauta sa lucreze in videochat, la maturat strada mai bine, nu vreau sa fiu rautacioasa dar daca nici de igiena nu au grija ca model...clar nu au ce cauta online.
No avatar
ReGina

Fie ca este barbat sau femeie,orice model trebuie sa fie ingrijit si prezentabil in fata camerei.In privinta perucii,daca as fi barbat,as prefera sa ma rad in cap.Ce-i drept,majoritatea membrilor de pe site-uri arata destul de bine,sunt ingrijiti,au corpul lucrat iar cei care mai sunt si inteligenti fac banuti frumosi.
No avatar
Elenaalina

Pentru relaxare sau intretinere corporala puteti apela la: Masaj relaxare, drenaj limfatic sau anticelulitic la domiciliu pentru doamne si domnisoare:

Tipuri masaj executat:
relaxare + drenaj limfatic
anticelulitic
anticelulitic + relaxare

https://www.olx.ro/oferta/masaj-relaxare-sau-anticelulitic-la-domiciliu-ID7Pdrp.html
Scrie răspuns