10 Fetisuri rar-intalnite - Partea I

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Iulia

Sunt persoane care au un fetish numit dacryphilia se mai numeste si dacrylagnia. Sunt acele persoane care gasesc excitare in a vedea o persoana plangand.
Am avut un astfel de membru mai demult, dar nu am putut continua astfel de sesiuni de pvt deoarece ma simteam destul de deprimata restul zilei.
Aceste persoane simt placere in a vedea suferinta altei persoane si punctul culminant il determina lacrimile produse de acea suferinta. Daca nu esti o actrita foarte buna nu este indicat sa accepti astfel de pvt-uri deoarece exista riscul ca membrul sa iti provoace acea stare prin vorbe destul de greu de suportat.

No avatar
ReGina

Nu am intalnit nici un membru care sa aiba vreun fetish prezentat aici.In schimb,am discutat cu barbati care sunt innebuniti dupa talpi sau toilet games.Cei din urma sunt foarte insistenti desi le spun inca din free chat ca nu sunt genul care sa faca acest lucru.Unii se supara,altii accepta situatia si accepta propunerile mele.
No avatar
Alice

ReGina;4178 wrote: Nu am intalnit nici un membru care sa aiba vreun fetish prezentat aici.In schimb,am discutat cu barbati care sunt innebuniti dupa talpi sau toilet games.Cei din urma sunt foarte insistenti desi le spun inca din free chat ca nu sunt genul care sa faca acest lucru.Unii se supara,altii accepta situatia si accepta propunerile mele.

In legatura cu cei care au fetish-ul toilet games, depinde cat de "avansat" este fetish-ul lor. Cu cat sunt mai "into it" cu atat nu vor putea gasi placerea in satisfacerea prin metode normale. De aici si refuzul unora dintre ei.
No avatar
Antonia

Iulia;4172 wrote: Sunt persoane care au un fetish numit dacryphilia se mai numeste si dacrylagnia. Sunt acele persoane care gasesc excitare in a vedea o persoana plangand.
Am avut un astfel de membru mai demult, dar nu am putut continua astfel de sesiuni de pvt deoarece ma simteam destul de deprimata restul zilei.
Aceste persoane simt placere in a vedea suferinta altei persoane si punctul culminant il determina lacrimile produse de acea suferinta. Daca nu esti o actrita foarte buna nu este indicat sa accepti astfel de pvt-uri deoarece exista riscul ca membrul sa iti provoace acea stare prin vorbe destul de greu de suportat.

Multi ciudati mai exista pe lumea asta! Toate ca toate, fiecare cu placerile lui, cu fanteziile lui, dar sa fii satisfacut, sa te simti bine doar vazand o alta persoana suferind, mi se pare total inuman! Sincer, consider ca aceste persoane au ceva probleme psihice! Nu as accepta niciodata un astfel de membru, de privat nici nu mai vorbesc!
No avatar
anastasia

Membrii pot avea n fetishuri, dar noi, modelele, suntem cele care putem accepta sau nu cererile lor. Nu suntem obligate sa facem nimic din ceea ce nu vrem,doar de dragul unui membru sau al vreunui privat/tips.
Scrie răspuns