Vreau sa ma ocup de videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
marrya

As vrea si eu sa ma apuc de videochat, si as vrea sa fac de acasa. Stie cineva un site serios pe care as putea sa ma inscriu? si daca imi puteti explica asa in mare cam ce ar trebui sa fac. Adica in principiu stiu ce e de facut dar as vrea sa ascult si parerile voastre. Multumesc:):x
No avatar
marrya

styl;4138 wrote: Trebuie sa indeplinesti aceste cerinte daca, vrei sa si castigi $$$ frumosi!

http://www.forumvideochat.com/f2/requirements-to-become-a-webcam-model-516.html

Poti incerca pentru inceput pe streamray, ai aici detalii:

http://www.forumvideochat.com/f14/streamray-108.html

Sau pe LiveJasmin care, avand interfata in romana nu ai nevoie de detalii!

M-am gandit la LiveJasmin dar voiam sa fiu sigura ca este ok. Multumesc mult :*
No avatar
raini

Vrei sa lucrezi pe un singur site? Sa lucrezi independent sau sa colaborezi cu un studio? In cazul de fata, sunt mai multe intrebari. Ca site ti-as recomanda LiveJasmin, dar e mai bine sa te documentezi putin inainte de a-ti crea contul, indiferent ca alegi acest site sau oricare altul. Trebuie sa ai si poze frumoase, reusite, decor, lumini care sa iti puna in valoare trasaturile etc. Aici nu e vorba ca de maine ma apuc sa fac videochat si gata. Trebuie sa iei in calcul toate aspectele.
Nord

Recomandabil ar fi sa mergi la un studio , unul real nu virtual , acolo vei primi pregatire de specialitate si nu o sa-ti bati capul cu partea tehnica ! Sa incepi de acasa se poate dar e mai greu si o sa ai mult de pierdut la inceput pana o sa-ti dai u seama cum merge treaba in plus daca nu esti pregatita din punct de vedere tehnic o sa te lasi de treaba dupa prima luna asa fac majoritatea avand asteptari nerealiste de la acest job , iar ca sa fii pregatita din punct de vedere tehnic iti trebuie o investitie de ordinul zecilor de mii de lei ca sa poti face fata ! Faci cum crezi e doar un sfat realistic !

Spor acolo !
Live Cams | Live Sex |
No avatar
marrya

raini;4143 wrote: Vrei sa lucrezi pe un singur site? Sa lucrezi independent sau sa colaborezi cu un studio? In cazul de fata, sunt mai multe intrebari. Ca site ti-as recomanda LiveJasmin, dar e mai bine sa te documentezi putin inainte de a-ti crea contul, indiferent ca alegi acest site sau oricare altul. Trebuie sa ai si poze frumoase, reusite, decor, lumini care sa iti puna in valoare trasaturile etc. Aici nu e vorba ca de maine ma apuc sa fac videochat si gata. Trebuie sa iei in calcul toate aspectele.

Da sunt constienta ca nu pot doar pocni din degete si gata curg banii. Momentan asta fac, ma interesez, m-am iinteresat si de un studio din orasul meu, si momentan inca ma interesez. Iti multumesc ! :*
No avatar
raini

marrya;4152 wrote: Da sunt constienta ca nu pot doar pocni din degete si gata curg banii. Momentan asta fac, ma interesez, m-am iinteresat si de un studio din orasul meu, si momentan inca ma interesez. Iti multumesc ! :*

Este foarte bine ca te interesezi. Cu siguranta vei face alegerea potrivita pentru tine, dupa criteriile si asteptarile tale. Nu ai pentru ce-mi multumi. Bafta :)
No avatar
Camelia

Eu iti recomand sa cauti mai multe studiouri, sa vezi ce conditii au si ce ofera. Poti sa mergi chiar si la interviuri, iar apoi tragi linie si decizi cu care studio vei incepe colaborarea.
Leticia

raini;4156 wrote: Este foarte bine ca te interesezi. Cu siguranta vei face alegerea potrivita pentru tine, dupa criteriile si asteptarile tale. Nu ai pentru ce-mi multumi. Bafta :)

Putine persoane chiar se intereseaza despre ce inseamna activitatea de videochat inainte de a se baga in asta.Chiar a venit la studio o domnisoara dragutica ea, si a vrut sa faca non adult ....bine bine, dar ea nu stia nici incepator engleza iar de franceza nu a auzit niciodata.Si vrea non adult :))))
Pai bine da cum poti sa faci tu bani stand tuta in fata calculatorului cand nici nu stii sa raspunzi la How are you doing?
De sine inteles ca dupa 2 ore era all naked si nu stia cum sa faca show-uri mai tari sa ii intre banuti :)))
Money Makes the World Go Round
Alessia

Iti recomand sa lucrezi la un studio pentru inceput, cred ca ar fi cea mai buna alegere daca nu ai experienta in acest domeniu. Vei putea beneficia de training si vei invata cum se lucreaza pe site-uri, cum poti castiga banii etc. Mie imi place din studio, chiar daca lucrand de acasa as avea un procent mai mare, dar procentul mai mic din studio se justifica deoarece studioul investeste in look-ul modelelor, se benficiaza de sedinte foto profesionale si make-up inainte de a incepe tura....plus multe alte beneficii si bonusuri. Cu cat iti dai interesul mai mult, cu atat bonusurile vor fi mai mari. Din punctul meu de vedere este mult mai ok la studio decat acasa.
No avatar
anastasia

Cred ca sunt putine persoane care stiu ce presupune activitatea de videochat, insa nimeni - la inceput de drum - nu a fost exceptional si cu rezultate minunate. Ideea este ca daca iti doresti, inveti si reusesti. Trebuie doar sa vrei si sa ai putina ambitie. La urma-urmei, cine s-a nascut invatat?
Scrie răspuns