Buna,as dori sa stiu ce site uri merg la videochat pt cupluri ? Am auzit mai multe pareri,dar din pacate nici una buna,sau site uri care nici nu mai merg,sau nu accepta pana la final inregistrarea contului.Multumesc frumos
Ps: merge mai bine in cuplu sau single?
Videochat la cuplu
Salut,Davidd. In ultima vreme, multe site-uri si-au schimbat regulile si cel mai bine ar fi sa iei legatura cu un studio, care s-ar ocupa si de crearea conturilor. Parerea mea e ca cele doua (cuplu sau single) nici macar nu se pot compara. Single merge mult mai bine decat la cuplu, dar daca vrei, le poti incerca pe amandoua si vezi cum iti merge tie. Oricum parerile sunt impartite si in general sunt subiective. Bafta !
Davidd , categoric single se castiga mai bine, si mai ales single la fete.Nu vreau sa te dezamagesc insa barbatii sunt cautati de gay, iar aceasta categorie vine cu cerinte destul de obscene ca sa spun asa, iar un barbat hetero si normal la cap nu prea ar accepta sa le faca, deci tot femeile castiga mai bine.
Prima data prietena mea a încercat la single (pe mfc, xlove, eurolive, bonga,chaturbate ) și nu prea era trafic ,ori ca stătea doar seara ori nu sunt site urile care trebuie.A ți putea sa mă ajutați cu o părere? Mai sunt și alte site uri mai bune ?
Ps: Când este mai mult trafic ?Ziua sau seara? (De obicei stăteam de pe la 00 pana la 3-4 dimineața ).Mulțumesc
Ps: Când este mai mult trafic ?Ziua sau seara? (De obicei stăteam de pe la 00 pana la 3-4 dimineața ).Mulțumesc
Davidd;4096 wrote: Voi băieții care ați răspuns aici faceți videochat ?
Eu fac videochat de cateva luni bune de acum, la inceput a fost mai greu, mai ales ca nu prea mi-a fost usor sa ma obisnuiesc cu activitati specifice gay-lor.Acum dupa ce mi-am achizitionat diverse tinute si jucarii erotice pot spune ca e mai bine.Mentin zilnic acelasi interval de logare si nu fac pauze mai mari de 4-5 zile, iar cand o fac imi anunt membrii ca voi fi plecat ,asa ei ma asteapta cu nerbdare.:) Iti recomand sa cauti site-uri serioase precum f4free,X-love,Peek(asta se face prin cont de studio )Eurolive prin platforma Mykocam,Chaturbate ,etc
Davidd;4093 wrote: Ps: Când este mai mult trafic ?Ziua sau seara? (De obicei stăteam de pe la 00 pana la 3-4 dimineața ).Mulțumesc
Trafic poate fi oricand, depinde de site-uri si depinde din ce tari predomina membrii site-ului respectiv. Daca aveti tot ceea ce trebuie din punct de vedere tehnic, ar fi pacat sa nu incercati pe Jasmin. Ati putea incerca si pe ImLive, din punctul meu de vedere este destul de ok si acest site. Indiferent de ce site alegeti trebuie sa intrati peste tot, la toate optiunile pentru a vedea cu ce va poate ajuta fiecare dintre optiuni pentru a castiga mai multi bani, plus profilul sa fie bine pus la punct.
Recomand sa va faceti conturi si la cuplu si la single, poate nu veti avea cum sa lucrati impreuna de fiecare data si se poate intampla ca daca pe un site nu aveti succes la cuplu, sa aveti succes la single...si viceversa.
Eu lucrez de aproape un an ca model de videochat, de cateva luni am inceput sa lucrez si la cuplu, dar mai mult la single deoarece am membrii mei mai vechi care platesc bine :P.
Sa ți spun sincer ca noi decor avem ,tot ce trebuie din punct de vedere tehnic.Profilul este pus la punct pe toate site urile din orice din orice punct de vedere.Dar cum spui tu,sunt site uri care ne au mers mai bine la cuplu decât la single și invers. (Dar de ex Jasmin a mers bine la început cât a fost tariful mic la privat,acum greu se mai prinde ceva).As mai putea zice ca nici nu stăm ca "morții "în fata camerei,dansam ,zâmbim tot ce trebuie,dar a și dori sa ți cer un sfat,observand ca ai ceva experiență. Ce site uri merg bine în general(pt cupluri/fete/băieți ) ?Crede ma ca simt cam prost de câte ori am pus întrebarea ăsta, dar știi cum e ..Noi la cuplu facem pe xmodels, bonga , Jasmin, chaturbate și imlive abea ce ne am înregistrat. .Îți mulțumesc frumos ✌
Ps: a și dori site uri concrete ,nu link uri cu 100 de site uri.multumesc anticipat
Ps: a și dori site uri concrete ,nu link uri cu 100 de site uri.multumesc anticipat