Salut

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
dafin

De curand am primit-o la interviu pe Chirica Ionela Elena din Hadambu Iasi. Dupa 3 zile am imprumutat- o cu 400 de lei si spre sfarsitul turei de noapte a furat 4 camere web . Feriti-va de ea. Daca o aveti la interviu va rog dati un semn . Multumesc
No avatar
dreamofsummer

Re

Cred ca cel mai bine este daca faci o plangere la politie pentru furt, daca asa stau lucrurile. Plus...de ce ai "imprumutat" o angajata pe care o cunosteai doar de 4 zile. Daca nu are bani, sunt sigura ca are si ea familie, prieteni ceva unde sa ceara. Pentru mine asta ar fi un mare semn de intrebare. E bine ca ai spus aici, dar cel mai bine e sa combatem aceste lucruri si sa actionam legal, asa cum se intampla in orice alt job normal. Ai furat....mergi la puscarie si poate faci de acolo un show cu cele 4 camere web!
Leticia

Dafin, si mie mi se pare naiv din partea ta sa dai bani cuiva care nici nu a inceput bine sa lucreze.Totusi cum a putut pleca cu 4 camere fara sa fie vazuta de nimeni?Personalul nu verifica camerele intre ture?
Money Makes the World Go Round
Scrie răspuns