Trucuri pentru a nu fi recunocuta - partea 1

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Clara

Eu imi schimb adesea look-ul cu ajutorul perucilor, am deja 7 achizitionate, astfel nu imi atac parul cu schimbari bruste de culoare si tot felul de mese si tunsori o data pe saptamana. Astfel este mult mai simnplu, mai ales ca sunt gata coafate si nu imi ia mai mult de 15 minute sa ma aranjez pentru a ma loga.;)
No avatar
Alice

Nu folosesc peruci deoarece da acea senzatie de "fals", mie una mi se pare incomod si stau cu grija ca nu cumva in timpul unui pvt mai "nebun" sa imi cada peruca, ar avea un shoc membrul, cred :))).
In schimb, folosesc extensii de par care mi se par senzationale cand doresc sa imi schimb look-ul. Pot avea parul cat de lung doresc si de diferite nuante sau chiar culoarea parului pe care o am deja. Sunt destul de simplu de aplicat acasa fara a merge la salon, nu imi pun extensii de care sa pot scapa doar cu foarfeca ci din acelea care se prind cu clip-on sau cu benzi adezive medicale....doar nu trage nimeni de ele cand lucrez :P

No avatar
ReGina

Sunt cu totul diferita in fata camerei deoarece totul este la superlativ:make-up deosebit,imbracaminte foarte sexy,atitudine diferita de cea din viata reala.Credeti-ma,nu m-ar recunoste nimeni!In realitate sunt o fata simpla,nu imi place sa ies in evidenta.Cateodata folosesc si peruci,imi place sa ma joc.Sunt blonda,asa ca folosesc peruci de culori diferite.
Scrie răspuns