Videochat pentru barbati

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
bug.dan

Daca vrei cu adevarat sa faci bani din videochat trebuie sa te implici, altfel renunti in scurt timp pentru ca nu castigi suficienti bani. Este adevarat ca trebuie sa fii si deschis dar asta nu inseamna neaparat sa folosesti dildo-uri. Daca esti genul de persoana care sa stie cum sa manipuleze folosindu-se de slabiciunile persoanelor, atunci cu siguranta vei castiga membri buni inca de la prima discutie.
Parerea mea este ca nu trebuie neaparat sa vii cu ceva inedit pentru a iti face membri fideli, orice ai incerca nu poti evita regula "gusturile nu se discuta". Eu prefer sa fiu in mare parte natural, nu vreau sa par ceea ce nu sunt, nu vreau sa risc sa atrag membri care au cerinte pe care mie mi-ar fi greu sa le indeplinesc. Incerc sa ofer calitate, naturalete si distractie iar pana acum mi-a mers destul de bine.
No avatar
Emanuelle

@Bubu sa stii ca este o tendinta de dominare la categoria videochat pentru barbati si se pare ca prinde amploare.Pana acum era destul de greu sa faci bani ca barbat, insa, pentru ca la dominare nu esti nevoit sa faci show ci mai mult sa dai indicatii si sa privesti , incepe sa fie mai simplu si pentru ei.Bineinteles ca trebuie sa ai si costumatii si sa studiezi un pic aceasta tehnica, trebuie sa intelegi persoana dominata si sa o faci sa revina la tine periodic.
No avatar
Ilinca

Am cativa prieteni care lucreaza si sunt foarte multumiti.Din cate mi-au povestit este putin mai greu la ei deoarece trebuie sa dea de inteles ca au alta orientare sexuala.Oricum,se amuza copios si considera ca este foarte banoasa aceasta activitate.
No avatar
ReGina

Am auzit ca si barbatii castiga destul de bine.Cu siguranta, acestia trebuie sa fie la patru ace,aranjati,ingrijiti si sa aiba corpuri bine lucrate.
Scrie răspuns