Cat timp ati petrecut cel mai mult intr-un privat?
Eu m-as multumi sa fac macar un milion pe zi.Nu visez la privaturi de zeci de ore dar nici sa fac mai putini bani decat am precizat la inceput.Imi place sa sa cred ca se castiga asa de bine si ma face sa-mi doresc din ce in ce mai mult sa fac videochat.Sper sa imi fac tupeu si sa ma apuc de treaba.:)
Clara;1179 wrote: Wow!!! E pe bune? e greu de crezut...Cum a facut? Imi doreeesc normal!!!!:D
Si totusi nu stiu daca as vrea sa am un privat asa de lung, doamne.......mi se pare de-a dreptul fantastic,adica ce poti face in 70 ore de privat?sa dorm am voie?
Eu cel mai mult am stat intr-un pvt 6 ore pe F4F, din fericire inca mai are bani membrul respectiv :))....intra aproape de fiecare data cand sunt online. Este foarte ok omul, povestim, glumim etc...este clar ca sunt membri care au foarte multi bani si isi permit sa isi petreaca timpul liber astfel.
-
daenarysdiva85
Cel mai lung privat a fost pe LJ. 4 ore, apoi a mers omul sa vb la un telefon 10 minute si apoi a continuat inca 5 ore (cu mici pauze pentru ca tot inchidea sa vorbeasca la telefon lol), ceea ce m-a ajutat pentru ca am sarit la 50% intre pauzele lui de telefon :)
Cel mai lung privat al meu a fost cu un membru de pe Flirt4Free, din India.
Este tare simaptic, ne-am imprietenit, insa in ultima vreme mi se pare ca el ar vrea ceva mai mult decat o prietenie. Fiind vorba despre cel mai lung privat, va pot spune ca am stat cu el 16 ore si atunci mi-a povestit toata viata lui, ce asteptari are de la femeia ideala si cum vede el viitorul alaturi de mine :)
Sunt bune privat-urile astea asa lungi, insa as fi preferat totusi sa nu am ocazia sa aflu aceste ganduri ale lui. Acum am un sentiment ciudat cand intra. Nu cred ca este frica, nici emotii, nici bucurie...nu stiu, nu il pot defini :-S
Este tare simaptic, ne-am imprietenit, insa in ultima vreme mi se pare ca el ar vrea ceva mai mult decat o prietenie. Fiind vorba despre cel mai lung privat, va pot spune ca am stat cu el 16 ore si atunci mi-a povestit toata viata lui, ce asteptari are de la femeia ideala si cum vede el viitorul alaturi de mine :)
Sunt bune privat-urile astea asa lungi, insa as fi preferat totusi sa nu am ocazia sa aflu aceste ganduri ale lui. Acum am un sentiment ciudat cand intra. Nu cred ca este frica, nici emotii, nici bucurie...nu stiu, nu il pot defini :-S
Daria, felicitari pentru privatul de pe Flirt4Free. 16 ore....e ceva B-)
Te incearca sentimente ciudate, asa-i? Sa ai grija totusi, pentru ca este posibil ca el sa vrea cu adevarat ceva mai mult, poate sa tineti legatura si in afara mediului online, poate se indragosteste de tine. Sau poate te considera o prietena de suflet, cu care simte ca poate vorbi deschis despre orice.
Te incearca sentimente ciudate, asa-i? Sa ai grija totusi, pentru ca este posibil ca el sa vrea cu adevarat ceva mai mult, poate sa tineti legatura si in afara mediului online, poate se indragosteste de tine. Sau poate te considera o prietena de suflet, cu care simte ca poate vorbi deschis despre orice.
Cel mai mult am stat in privat pe Jasmin.Era un membru nou,care din lipsa de ocupatie si-a facut cont pe site.Am stat de vorba si am povestit despre diverse prostiute.Ma viziteaza saptamanal, dar nu sta mai mult de 40-50 de minute.Prefer sa am privaturi medii pentru ca discutiile sa vina de la sine si sa nu invetez lucruri pentru a mentine conversatia.