Videochatul si viata sexuala

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Alice

Cand persoana cu care formezi un cuplu te intelege si te apreciaza la adevarata ta valoare, cu siguranta nu vor fi probleme in ceea ce priveste viata sexuala cu partenerul. Chiar daca ai suficient de multa "activitate" in timpul job-ului si te simti extenuata, stii ca singura persoana care te face sa te simti cu adevarat bine este cel pe care il ai alaturi. Este foarte important sa nu lasati sa apara monotonia in relatie, iar daca persoana de langa tine nu iti ofera sprijinul de care ai nevoie, este bine sa nu te complaci deoarece este posibil sa fie mai putin decat ceea ce meriti defapt.
In cazul meu, pot spune ca acest job a influientat in bine viata sexuala de cuplu. De multe ori discutiile cu membrii sunt foarte folositoare deoarece unii au anumite fantezii pe care eu le pun mai apoi in aplicare cu iubitul, astfel ca nu ne plictisim...cele care ne-au placut cel mai mult le includem in "lista" noastra de preferinte :P
Bubu2014

Videochatul ma ajuta in viata sexuala.Pot spune ca,dupa ce am ajuns sa lucrez in acest domeniu,lucrurile merg mult mai bine in intimitate. M-a ajutat sa scap de timiditate,vorbesc deschis cu partenerul,ii spun ce fantezii am si cum mi le poate indeplini.:xAm devenit o persoana mai sociabila.,rabdatoare si binedispusa.
No avatar
Ilinca

Nu vad de ce mi-ar afecta videochatul viata sexuala.Din contra,m-a ajutat sa ma descopar,sa aflu mai multe lucruri despre corpul meu si sa fiu mai deschisa in aceasta privinta.Avem doar de invatat,mai ales ca intalnim oameni atat de diferiti din diverse colturi ale planetei.
No avatar
raini

Vorbind strict din propria mea experienta, videochatul nu a avut si nici nu are vreun impact negativ asupra vietii mele sexuale. De fapt, daca stau bine si ma gandesc, este vorba despre delimitarea job-acasa/viata de zi cu zi. Atat timp cat stii sa diferentiezi cele doua aspecte, este imposibil sa ai cumva neplaceri. La mine jobul e job, iar viata reala ramane a mea, simplu. Stiu ce inseamna online/offline si imediat ce ma deloghez, ma deconectez de tot ce inseamna job.
No avatar
ReGina

Videochatul m-a ajutat sa-mi condimentez viata sexuala.Daca inainte de a lucra in acest domeniu,acasa lucrurile erau cat se poate de banale,mai ales ca sunt intr-o relatie de 8 ani de zile,acum, totul a devenit mai incitant,sunt mai deschisa in aceasta privinta si dornica sa incerc lucruri noi.:>
Clara

Parerea mea este ca iti trebuie putina odihna Andrei, apoi cheful va fi altul...cauta idei noi si vei vedea ca va reveni ca la inceput, cred ca a intervenit putin rutina...ia cateva vitamine ce iti dau forta si pofta de viata si vei deveni alt om, unul cu mult mai mult chef de munca si mult mai revigorat. ;) Din cate stiu eu sunt cateva feluri de vitamine concepute pentru barbati, documenteza-te si achizitioneaza-le, te vor ajuta enorm.;) Mult succes incontinuare!
No avatar
Alice

styl;4149 wrote: Partea buna a, acestui job este ca, te invata cum sa te cunosti mai bine pe tine, multe relatii care erau in punctul de ,despartire sau impacat si au ajuns sa se inteleaga mai bine pe plan sexual decat atunci cand sau cunoscut prima data!

In cazurile fericite, da....dar sunt si cazuri nefericite in care dintr-o relatie frumoasa si bazata pe incredere s-a ajuns la certuri si despartire. Acest lucru se intampla atunci cand una dintre persoane este posesiva sau cand exista motive reale. Persoanele care se afla intr-o relatie serioasa si doresc ceva din acest punct de vedere pe termen lung, ar fi bine sa aiba aprobarea totala a partenerului/partenerei (spun asta deoarece sunt si persoane care doresc sa lucreze in acest domeniu fara ca persoana cu care se afla intr-o relatie sa stie). Din momentul in care ambii parteneri se inteleg ca unul sau amandoi sa lucreze in acest domeniu, trebuie sa isi asume toate riscurile care pot aparea.
No avatar
Emanuelle

Din perspectiva mea, cred ca viata sexuala mi s-a imbunatatit.Impreuna cu sotul meu ne uitam des pe sit-urile de profil si ne-am dezinhibat.Lucrand de acasa se intampla des ca sotul meu sa traga cu ochiul din usa,la un privat pe care il fac.
No avatar
amrita

am avut un partener care stia cu ce ma ocup, chiar m-a vazut si online o data. Cred ca asta a creeat asteptari din partea lui, si pe de o parte senzatia ca e "inferior" cand era vorba de experienta. Cred ca ma considera o "profesionista" in adevaratul sens al cuvantului ceea ce e mult spus :-S Nu vreau sa descurajez pe nimeni, cred cu tarie ca daca sunteti foarte apropiati in relatie nu va fi nici o piedica.
No avatar
Antonia

Si asta a daunat relatiei? Se presupune ca barbatii adora femeile "cu experienta" nu? Iar o viata sexuala ce multumeste pe ambii parteneri, poate fi cheia succesului unei relatii frumoase si de lunga durata.
Scrie răspuns