F4free lanseaza in final KIIROO!!!!!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Andrei85

Sunt curios, pentru noi barbatii probabil ca o sa ne trebuiasca tot onyx nu?Sau e ceva strict pentru femeie-barbat?Daca ar putea si barbatii sa se foloseasca de aceste artificii sigur am avea castiguri mai mari.
No avatar
bug.dan

Andrei85;3942 wrote: Sunt curios, pentru noi barbatii probabil ca o sa ne trebuiasca tot onyx nu?Sau e ceva strict pentru femeie-barbat?Daca ar putea si barbatii sa se foloseasca de aceste artificii sigur am avea castiguri mai mari.

Cred ca pentru noi ar merge amandoua, depinde de ce fel de membri ai si de ce esti dispus sa faci....adica, daca esti deschis si folosesti dildo-uri, cu siguranta ai avea nevoie si de Pearl.
Oricum, este interesanta toata treaba asta dar nu am de gand sa imi achizitionez nici una dintre variante....chiar nu m-ar interesa sa simt anusul vreunui membru :)).
Jasmine

Se pare ca folosirea acestui dispozitiv implica niste probleme si anume:

- Kiiroo nu ruleaza pe Windows 7 daca nu s-au facut toate update-urile (asadar trebuie dat de cateva ori restart la pc)
- cand Windows 8.1 isi face update ,bluetooth nu mai cauta dispozitive
- modemurile bluetooth ieftine nu sunt bune,de recomandat sunt ASUS BRT400 sau mai bune chiar (media de pret este de 20 usd)

Asadar , cine abia asteapta sa folosesca aceste dispozitive sa se inarmeze cu rabdare, cei de la F4free spera ca in maxim 2 saptamani sa scape de aceste mici probleme.

Spor la bani !!!
Leticia

Era de asteptat,si cand a aparut Sex Machine au fost cateva probleme legate de soft insa s-au remediat si acum functioneaza fara probleme.In studio la noi toate merg ca pe roate. :)
Money Makes the World Go Round
No avatar
Alice

Mi-am achizitionat in cele din urma Kiiroo Pearl si am intampinat mai multe dificultati in a reusi sa instalez si sa pot folosi acest dispozitiv. Am cautat pe site si am gasit pasii care trebuie urmati, am luat legatura cu cei de la site si m-au ajutat.
S-a dovedit ca defapt nu era chiar asa de complicat, dar este mai greu atunci cand nu lucrezi din studio si nu ai efectiv pe cineva langa tine care sa stie ce trebuie facut.
Modelele care doresc sa isi achizitioneze sau deja si-au achizitionat Kiiroo dar nu stiu exact cum pot face setarile necesare pentru a putea lucra, pot intra pe contul lor de pe Flirt4Free pentru a urma pasii ca in imaginile de mai jos.
Va trebui sa se acceseze optiunea "Interactive" de la sectiunea "Tools":

Pentru a afla pasii care trebuie urmati pentru instalarea programului se va da click pe "Learn more"

Pasii sunt urmatorii:

In cazul in care apar probleme de orice fel si doriti sa contactati un admin, puteti merge pe pagina principala de pe contul vostru, click "Contact us" si se va deschide pagina cu toate datele de contact.
Pentru a vorbi cu Support-ul, puteti selecta adresa www.Flirt4Free.cz si veti avea posibilitatea de a vorbi direct cu un admin.

Clara

L-am primit si il voi incerca in seara asta, sper sa aiba cat mai mult succes, oricum mi se pare o jucarie foarte destepta.;) Cat despre partea partea de instalare si initiere, nu imi fac griji, ma simt norocoasa avand in vedere ca ma vor ajuta domnisoarele asistente. ;)
No avatar
Alice

styl;4392 wrote: Foarte bine explicat Alice, precum un tutorial, sincere felicitari!;)

Multumesc Styl, apreciez incurajarea, stiu ca uneori este greu sa descoperi anumite lucruri pe cont propriu.
Mi s-a intamplat de multe ori sa nu am la cine apela pentru unele informatii (ma refer in general, nu la site-urile care au support online live cum este F4F sau Jasmin) si a trebuit sa ma descurc pe cont propriu, ceea ce este destul de greu si necesita timp.
Asa cum si eu am invatat multe de la celelate modele de pe acest forum, asa incerc si eu sa ajut la randul meu, atat cat pot, deoarece tot timpul apar noutati.....sunt foarte multe de invatat. Nu cred ca exista persoana care intr-adevar sa le stie pe toate, dar uite ca aici incercam se ne completam fiecare cunostintele in domeniu. La urma urmei, cred ca acesta este scopul unui forum, nu de a critica si de a jigni....cum, din pacate, s-a intamplat recent.
No avatar
ReGina

Imi place la nebunie Kiiroo Pearl,membrii sunt entuziasmati!Norocul meu este ca lucrez din studio si nu am intampinat probleme la instalare deoarece domnisoarele trainer s-au ocupat de acest lucru.>:)Sa facem banuti!!!!
Scrie răspuns