F4free lanseaza in final KIIROO!!!!!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Leticia

Fetelor am o veste super pentru voi, poate ati aflat deja ca F4free va lansa o “jucarie” noua care ne uimeste. Se numesti KIIROO si este un dispozitiv format din 2 obiecte:

-primul este un dildo (Pearl)
-al doilea este un obiect pentru membri (Onyx)

Functioneaza astfel: ambele sunt conectate si daca modelul foloseste Pearl, membrul va simti prin acel Onyx toate senzatiile,iar show-ul din privat va fi dus la un alt nivel. Desi ca model vei avea un singur Pearl, mai multi membri pot avea Onyx-ul si asa poti avea show-uri multiple.

F4free va oferi cadou 100 de astfel de pachete modelelor care vor cere(pe site) si care se incadreaza in cateva cerinte(sa aiba cel putin 40 ore online in ultimele 30 zile, si cel putin 100000 credite dobandite pana in present.

Acesta e linkul unde puteti sa cereti pachetul interactiv https://studios.flirt4free.com/interactive/kiiroo.php?a=purchase

We also have a special promo code just for Flirt4Free models and studios that gives you the ability to get them at an EXTREMELY discounted rate - the Pearl for $45 and the Onyx for $75 - they normally retail for $149 and $249 respectively. You can purchase a device here: https://studios.flirt4free.com/interactive/kiiroo.php?a=purchase

Money Makes the World Go Round
No avatar
Camelia

Suna foarte bine! :"> sper sa ma pot incadra in cerintele lor si sa il testez. Ma bucur ca acest domeniu evolueaza pe zi ce trece. Tocmai lucrurile inovatoare duc la prosperitate.
No avatar
Alice

Imediat ce aceasta jucarie va fi deja arhi-cunoscuta cu siguranta o voi achizitiona si eu. Oricum, astept pareri aici, nu de alta, dar nu as vrea sa o achizitionez si sa o tin o perioada buna pana cand majoritatea membrilor vor avea si ei "jumatatea" cealalta. Din cate am vazut pe internet, se poate achizitiona la un pret decent avand in vedere ceea ce promite....si chiar sper sa fie pe masura asteptarilor, asa cum pare sa fie si in reclamele de promovare.

https://www.youtube.com/watch?v=cfeoC_vMqm8
Clara

Abia astept sa-l incerc si sunt sigura ca imi vor creste castigurile considerabil cu acest accesoriu.;;)
No avatar
Antonia

Este super interesanta si sunt sigura ca isi merita fiecare banut. Dupa experienta cu OhMiBod am prins curaj si voi achizitiona tot ce e nou! Este necesar sa ne reinventam mereu atat pentru a evita monotonia cat si pentru a atrage cat mai multi membri.
Leticia

Eu am prezentat azi acest dispozitiv catorva membri fideli si abia asteapta sa putem folosi aceste obiecte in privaturile mele.Chiar astept sa vad daca se tin de cuvant si imi trimit ei Pearl-ul.Am primit si cateva tipsuri ca sa strang bani de dildo.:)
No avatar
Emanuelle

Indiferent de ce e nevoie eu cred ca o sa mearga .Barbatii care sunt introvertiti si singuratici, care deja stau pe aceste site-uri vor fi foarte incantati sa aiba parte de acel sentiment de intimitate la care tot tanjesc.
No avatar
Ilinca

Super !!Aceasta jucarie ne va ajuta foarte mult,membrii vor fi cei mai fericiti.Flirt4free este un site serios care vrea sa vina mereu cu imbunatatiri, noutati si sa usureze munca modelelor.
Alessia

Este o idee foarte buna, am trimis e-mail celor de F4F pentru a castiga Pearl-ul, ma incadrez in cerintele acestora si sper sa primesc un raspuns afirmativ.
Consider ca este o sansa in plus pentru modele de a isi face membri fideli si astfel de a isi mari castigurile. Trebuie sa fim in pas cu tehnologia deoarece in cativa ani o astfel de jucatie va reprezenta un must-have pentru a putea lucra, asa cum Logitech C920 reprezinta un must-have acum.

Pentru modelele care nu stiu inca, asa arata aceste jucarii care pot fi achizitionate impreuna sau separat.

Pearl-ul are un buton multi-functional la baza, este din silicon iar conexiunea se face prin Bluetooth, asa cum a mentionat si Styl.

Leticia

Yuhuuu...in studio la noi deja se face comanda de Pearl :D sper sa vina in maxim 2 saptamani :).Sunt nerabdatoare sa aflu ce senzatii ofera acest dispozitiv si modelelor si vreau neaparat reactii de la membri.
Scrie răspuns