Suma fixa pentru tips sau nu?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Bubu2014

Negociez cu fiecare membru in parte.Daca cred ca pot obtine mai mult de la un membru,decat de obicei,atunci cer mai mult.Depinde de persoana,daca este cu bun simt,tin cont si accept mai putini banuti.Oricum,vreau sa renunt la site-urile care functioneaza pe aceste criterii,gen Xhamster,Chaturbate,BongaCams.Nu mi se pare avantajos sa fac show-uri in free si sa fiu privita de mai multe persoane, din care doar 1 sau 2 sa plateasca.
No avatar
Alice

Sunt total de acord cu tine Bubu2014, tips-urile ar trebui sa existe doar pentru a isi exprima membrul multumirea in timpul sau dupa pvt, nu pentru a il inlocui... chiar incurajez membrii sa faca acest lucru. Am cativa membri care ma tin in pvt doar cat este necesar, ei stiu ca "time is money", astfel ca daca pvt-ul se intampla sa fie scurt, acestia imi ofera tips-uri destul de consistente. Ma bucur ca am cativa membri care sunt sufletisti, stiu ca acesta este job-ul meu si facem tot posibilul sa ne mentinem unii pe alti satisfacuti, eu pe ei din punct de vedere fizic si vizual, ei pe mine din punct de vedere material, asa cum este si firesc in acest domeniu.
No avatar
Ilinca

Da,eu le cer aceeasi tokensi.Nu imi place sa negociez deoarece as incepe sa ma simt ca la piata.Cine este dispus sa plateasca cat cer,il raplatesc cu mare drag.Daca vad ca incepe sa se tocmeasca,nici nu il mai bag in seama.Oricum,am renuntat la Mfc,Chaturbate,Xhamster si Bonga.Acum lucrez pe Jasmin,EuroLive,Xlove,ImLive,F4f si Peek, doarece sunt site-urile pe care nu am avut niciodata probleme si sunt serioase.
No avatar
anastasia

De regula numarul de tokens il stabilesc de la inceput si in orice caz nu accept orice pentru 10-20 tokens. Nu fac show-uri in Free Chat, pentru ca nu sunt de acord ca toti membrii din camera sa ma vada, in timp ce doar unul dintre ei da tipsuri. Rar se intampla sa dea tipsuri si ceilalti membri. Aleg sa fac show doar in Private. Asta este si ideea Privaturilor: sa fii doar tu cu membrul care plateste pentru acel show. Poate tactica mea pare putin cam drastica, insa fiecare model are propriile reguli, standarde sau lucruri de la care nu face abatere niciodata.
No avatar
bug.dan

Nu exista suma fixa pentru tips, membrul ofera in functie de banii pe care ii are si in functie de nivelul de satisfactie avut in timpul pvt-ului. Nu merg neaparat pe ideea de tips, desi acestea pot rotunji considerabil suma castigata, dar nu imi place sa cer deoarece cred ca as scadea intr-o oarecare masura in ochii membrilor. Desi nu cer nimic de la nici un membru, am parte de suprize placute din partea lor din punct de vedere material deoarece acestia nu se simt obligati sa imi ofere ceva de fiecare data cand ma viziteaza.
Am creat si incerc in continuare sa creez relatii bazate strict pe placere mutuala iar membrii chiar apreciaza acest lucru...tocmai de aceea si revin, deoarece se simt liberi din toate punctele de vedere.
Leticia

Asa e nu poti sa pui sume chiar fixe pentru tipsuri.Am incercat si varianta asta si membrii se simteau jigniti ca eram asa radicala ,si ieseu din camera mea.
Money Makes the World Go Round
No avatar
Bianca

Depinde de membri si cati banuti au in ziua respectiva, ca sunt care au mai multi banuti intr-o zi si in alta zi mai putin, alteori deloc si ii inteleg ca nu au...astfel sunt in castig pentru ca uneori mint ca nu au banuti si ma trezesc cu tipsuri uriase in final.;)
No avatar
raini

Nu poti sti cu exactitate daca membrul iti va da sau nu tipsuri. Depinde de tine, cum te comporti cu el, cum il tratezi. Insa mai sunt si membri care te iau prin surprindere. Mi s-a intamplat de multe ori sa cred despre un membru ca nu imi va da nici un tips, dar mi-a dat multe tipsuri si m-a luat si in privaturi, devenind membru fidel. N-ai de unde sti ce va face membrul, dar cert este ca il poti face sa se razgandeasca, sa isi schimbe deciziile.
Daria

Eu nu am sume prestabilite pentru tips-uri, insa am limite minime impuse. ;)
No avatar
ReGina

Din fericire,nu mai trebuie sa-mi bat capul cu acest lucru.Am renuntat sa mai lucrez pe majoritatea site-urile de acest gen,precum:Mfc,Chaturbate,Xhamster sau BongaCams.Pe PeekShows sau F4f,le zic membrilor sume fixe doar pentru nud sau flash-uri. In privat acestia pot vedea tot ce-si doresc.:D
Scrie răspuns