Pareri MFC (My Free Cams)

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Carina

De ce continui sa lucrezi pe MyFreeCams?Este un site de 2 lei,dupa cum ai vazut ai si tu,nu le pasa deloc de modele,sunt foarte neseriosi.Mfc-ul mi-a distrus viata si imi pare rau a vad ca sunt persoane care lucreaza in continuare pe el desi au avut probleme.
No avatar
Ilinca

MyFreeCams m-a adus in pragul sinuciderii!!!!!!!In urma cu 2 ani,lucrand pe acest site,am inceput sa discut cu un membru foarte politicos,darnic si serios.Dupa lungi conversatii,am facut schimb de adrese de Facebook...Acesta insista sa ne intalnim si in cele din urma am acceptat.Nu i-am dat niciodata de inteles ca il iubesc,ca as vrea sa fim impreuna,pur si simplu mi-a placut sa cred ca intre noi se formase o frumoasa prietenie.In fine,a venit in tara si ne-am vazut...Desi mi-a spus ca nu a fost niciodata in Romania,a venit cu masina.A recunoscut ca a avut o iubita din acelasi oras cu mine si ca a vizitat-o de nenumarate ori...Am iesit de cateva ori si am mancat in oras,am vizitat orasul iar intr-o zi mi-a spus ca are o mare surpriza pentru mine.M-a rugat sa am incredere in el si sa am rabdare pana ajungem la locul potrivit.M-am trezit in mijlocul unei paduri...Acesta a abuzat de mine si m-a lasat la cativa kilometri buni de oras.A fugit din tara imediat dupa ce si-a batut joc de mine.Am fost la politie insa nu am putut face mare lucru deoarece nu-i stiam nici macar numele real.In fine,am incercat sa discut cu cei de la Mfc si le-am povestit tot ce am patit.Nu m-au ajutat cu nimic desi i-am implorat.Acesta a avut nesimtirea sa intre pe site si sa-mi rada in fata...Am facut printuri si am cerut din nou ajutorul.Fara succes,nu au vrut sa-mi dezvaluie adevarata identitate a acestui individ.Mai rau,mi-au inchis si contul.A urmat o perioada dramatica si am incercat sa ma sinucid...Nu pot sa-mi revin..Macar de-as fi reusit sa-mi fac dreptate....
No avatar
Alice

Este tragic ce se intampla si cine mai citeste aceste intamplari ar trebui sa evite sa se increada in membri. Stiu ca sunt multe persoane care gandesc "Mie nu mi se va intampla asta!" dar trebuie sa se inteleaga faptul ca ORICUI i se poate intampla asa ceva, poate chiar mai rau. Trebuie sa se evite schimbul de date personale, nu se stie niciodata cand ti se poate intampla chiar tie....si la urma urmei, ce anume ar putea determina un model sa acorde atata incredere unui membru?!? Faptul ca pe site membrul se comporta foarte frumos si pare sa dispuna de suficient de multi bani? Poti sa iti petreci o viata alaturi de o persoana dar tot nu vei ajunge vreodata sa o cunosti 100%...ce sa mai zic de incredere intr-o persoana cunoscuta pe un astfel de site?!?
Modelele ar trebui sa invete sa devina "Profi", sa nu amestece viata personala cu timpul petrecut in fata camerei.
No avatar
bug.dan

Foamea de bani impinge omul la tot felul de alegeri gresite care uneori pot avea consecinte pe termen lung. Aceasta este singura explicatie pe care o gasesc deoarece nu pot crede ca un model ar cauta si prietenie reala cu vreun membru, poate doar daca este mult prea naiv modelul...si din pacate, multi membri profita de pe urma increderii oferite de catre modelele naive sau dornice sa isi rotunjeasca veniturile. Aveti grija pe cine vreti sa pacaliti, sa nu fiti voi cei pacaliti!
No avatar
Antonia

Este pacat ca nu multe dintre noi doresc sa isi spuna povestea. Poate daca am fi putin mai curajoase cu toate si am povesti si experientele neplacute prin care am trecut, fetele noi ar putea invata din greselile noastre, evitand astfel producerea mai multor tragedii.
No avatar
nBlade

Îmi pare rau pentru ce vi s-a întâmplat.... Eu i-am dat numele și restul datelor pentru a va putea feri de el. Cat despre schimburi de informatii asta nu se va intampla.... Nu accept alte forme de dialog decat skype și site iar plata tot pe site.. Cat despre dragoste nu se pune problema.. Sunt multi carora le-am taiat-o din prima... Lucrez inca pentru ca sunt într-o oarecare disperare de bani și este singurul site care ma poate salva... Nici nu dispun decat de un pc intel core 2 duo cu 4 gb ram într-o garsoniera normala...cu o camera logitech 910... Nu am conditiil tehnice și de decor pentru ceva mai pretentios... Mai ales ca faceam 2000 tks în cateva ore doar pt un dans și cativa pupici...offff sper macar să-mi facă plata pe 1 acum... Am vreo 6000 tks stransi în 6 zile... Nu-mi mai merge deloc toti sunt pe zero.. Cat despre printul pe cal alb fetelor este de fapt zmeul... Munciti voi și castigati ca sa nu depindeti de toti bolnavii aia
No avatar
nBlade

Dar chiar nu se poate face nimic? Daca ne strangem toate... Sa nu își mai bata joc de banii nostrii munciti? Cat despre celelalte aspecte numai organele abilitate pot face ceva
No avatar
nBlade

Și aici am citit postari ale unor modele mai experimentate care printre siteurile pe care lucreaza este și mfc... Ce sa mai inteleg? Nu s-a vorbit niciodata clar dacă este bine sau rau....
Carina

Majoritatea modelelor care au lucrat pe acest site iti vor spune ca nu mai valoreaza nici macar 2 lei.In ultimul timp ,se intampla tot mai multe evnimente urate,modelele sunt tratate in ultimul hal.Ori au probleme cu membrii,ori li se inchide contul,cu tot cu banuti,fara vreo veste.Scopul nostru pe acest Forum este de a ne ajuta reciproc,sa invatam cum sa ne ferim de ceea ce ne face rau.Problema grava este ca unele modele continua sa lucreze pe acest site,desi multe dintre noi au ajuns in pragul disperarii.Fetele au impresia ca nu are cum sa li se intample aceste lucruri tocmai lor....
No avatar
anastasia

nBlade, MFC-ul nu are nici un pic de respect si consideratie pentru modele. Am vazut acest lucru pe propria-mi piele, dar si din cele relatate de colegele mele de la studio. Eu nu mai am cont pe MFC de ceva vreme. Sper sa iti primesti suma de bani, ar fi pacat sa ii pierzi. De cele mai multe ori, MFC-ul nu raspunde la emailurile trimise de modele, iar atunci cand se intampla sa raspunda, nu ofera solutii clare sau raspunsuri concrete. Este evident faptul ca nu ajuta modelele si nu le ofera nici un fel de sprijin.
Scrie răspuns