Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?
Mersi!Ce procent are acum LJ?tot asa exorbitant
Da, depinde de tine sa ai un procent cat mai mare pe Jasmin si poti ajunge pana la un procent de 60% dar singura problema este ca acesti 60% sunt valabili doar pe perioada, adica la inceputul urmatoarei perioade vei avea din nou 30% procent.
Tarifele per minut incep de la 1,99$ pana 9,99$ dar pentru a putea avea un tarif maxim trebuie sa ai un profil bine pus la punct...oricum, eu zic ca se merita sa lucrezi la profil deoarece vei avea de castigat cu siguranta si vei putea ajunge la un procent mai mare de 30% in scurt timp. Mai multe despre acest site poti citi aici http://www.forumvideochat.com/f2/cat-pot-castiga-din-videochat-195-5.html
Pe mine ma ambitioneaza metoda celor de la Jasmin: la inceputul perioadei incep de la 30%, dar mereu ajung mai repede la 60% fata de perioada anterioara. Sunt motivata si imi doresc cu adevarat sa invat si sa castig din ce in ce mai multi banuti - cred ca este scopul fiecarei persoane care are acest job :">
Buna fetelor! Tocmai ce am revenit dupa 3 luni de pauza si imi merge din ce in ce mai prost. Lucrez de vreo 2 ani in domeniu si pot zice ca niciodata nu a fost asa rau. Eu lucrez de acasa si nu am decat 5 site-uri deschise dintre care 2 fara free chat iar viteza medie este de download 93 si upload de 5. Ar trebui sa schimb internetul cu alt pachet? tinand cont ca inainte era acelasi? Chiar nu stiu ce pot face ca sa-mi mearga macar ca inainte.
Sper sa incep sa castig din noi banuti.Dupa experienta urata avuta cu MyFreeCams si cu membrul de pe acel site,nu pot sa-mi revin si sa incep din nou sa lupt pentru mine,sa incep o noua viata.Inainte de acest incident castigam in jur de 600-700 de lei pe zi...
Eu am renuntat la Chaturbate si Mfc.Am zis stop,m-am saturat de marsavii de pe Mfc si valurile de români de pe Chaturbate.Desi sunt cu doua sute-uri in minus culmea ca mi-au crescut încasările pe Jasmin si Flirt.Normal ca dandu-le mai multa atentie au început sa vina si mai multi banuti si ma simt mult mai bine si fără acele site-uri greoaie si obositoare.