Orgoliu periat = membru fericit?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Alessia

Depinde si de ce fel de membri "de lunga durata" vrei sa ai. Sunt de acord cu ideea ca trebuie sa fii politicoasa, sa ii dai membrului senzatia ca in camera ta este un loc in care poate gasi ceea ce in viata reala nu poate gasi, dar eu una nu merg prea departe cu "periatul", nu vreau sa am foarte multi membri care se intorc doar pentru ca simt nevoia sa li se faca complimente sau pentru ca nu au pe umarul cui sa planga, pentru mine ar deveni foarte obositor din punct de vedere psihic.
Daria

Alessia;3544 wrote: Depinde si de ce fel de membri "de lunga durata" vrei sa ai. Sunt de acord cu ideea ca trebuie sa fii politicoasa, sa ii dai membrului senzatia ca in camera ta este un loc in care poate gasi ceea ce in viata reala nu poate gasi, dar eu una nu merg prea departe cu "periatul", nu vreau sa am foarte multi membri care se intorc doar pentru ca simt nevoia sa li se faca complimente sau pentru ca nu au pe umarul cui sa planga, pentru mine ar deveni foarte obositor din punct de vedere psihic.

Eu inteleg ce spui, insa, daca suntem foarte categorice, prea putin maleabile, noi o stim pe a noastra si atat, suntem de neclintit, cred ca vom avea mult de pierdut, membrii sunt destul de orgoliosi si sunt putini cei care isi doresc sa fie dominati.
In ceea ce priveste oboseala psihica, eu cred ca exista oricum. Cand lucram cu atatia oameni oboseala psihica este inevitabila!
No avatar
anastasia

In ceea ce priveste discutiile cu membrii si modalitatea de abordare, sunt adepta discutiilor sincere, in masura in care este posibil acest lucru. In momentele in care este necesar, pot fi "mieroasa", dar evit sa fiu prefacuta.
No avatar
raini

Mi se parea dificil la inceput sa incerc sa fiu pe placul tuturor membrilor, insa pe parcurs am inteles ca nici nu trebuie sa procedez asa de fapt, ci pur si simplu sa am discutii libere, pe diverse teme, sa ii fac sa isi exteriorizeze sentimentele (da, si membrii au sentimente si trairi, sau lucruri neimpartasite) si sa le castig increderea.
No avatar
Antonia

Daca esti draguta cu membrul, ii faci complimente, incerci sa ii satisfaci dorintele dar fara sa depasesti limitele care ti le-ai impus nu cred ca ai nimic de pierdut. Ca si in viata de zi cu zi este bine mereu sa "lasi loc de buna ziua".
No avatar
bug.dan

In general le spun membrilor ce vor sa auda, este foarte simplu....ei sunt multumiti, eu sunt multumit si treaba merge bine. Sunt o bomboana de baiat :))...atent, sensibil, putin naiv (ca asa le place) dar nu exagerat, doar cat sa nu le dau senzatia ca ma pot pacali la bani. In rest, sunt confidentul lor, psihologul si cel care le alunga supararile. Cred ca in principal chiar despre asta este vorba in acest domeniu....plus partea xxx, desigur. Membru fericit = $$$
No avatar
raini

Cand esti online, principala calitate, in afara faptului de a arata impecabil, este sa te inarmezi cu muuulta rabdare, pentru ca sunt fel si fel de membri, iar daca tu ca model nu ai starea necesara sau dai de un membru mai putin politicos, prea insistent sau care are cerinte dintre cele mai ciudate, s-ar putea ca starea de spirit sa iti strice toata ziua si sa pierzi si bani pe deasupra. Eu vorbesc cu membrii, incerc sa ii inteleg (pe cat posibil si in limita timpului, pentru ca nu pot sta 7-8 ore cu un singur membru, decat daca sunt in privat sau imi da tipsuri, altminteri este timp pierdut si 0 bani). Ma impart intre zambete, miscari :"> din cand in cand si conversatii, creand o atmosfera cat mai placuta, atat pentru ei, cat si pentru mine.
No avatar
Alice

Fiecare are propriul stil de a comunica cu membrii, ceea ce este foarte ok...nu am vrea sa fim niste modele "trase la xerox", nu? Desigur, fiecare adopta un anumit stil in functie de membrii pe care ii are. Daca ai spus sau ai facut ceva gresit, cu siguranta iti vei da seama prin simplul fapt ca membrul va iesi imediat din camera...asta inseamna sa capeti experienta, sa te lovesti de tot felul de situatii, sa porti o multime de discutii cu membri diversi pentru a sti exact ceea ce va trebui sa faci urmatoarea oara cand te vei loga sau cum trebuie sa te comporti cu urmatorul membru pentru a crea acel "cerc" de satisfacere..."you show me yours ($), i'll show you mine (xxx)"
No avatar
Ilinca

Cred ca sunt cea mai sincera persoana in fata camerei.Le zic membrilor tot ce gandesc,iar in acest mod nu am decat de castigat.Ei bine,norocul meu este ca sunt o fire fara inhibitii si cam nebunatica.Am intalnit destui membri pana acum, cu dare de mana, cu care m-am inteles de minune.Nu as avea prea mult de castigat daca as fi o prefacuta pentru ca nu pot juca teatru.Asadar,membrii sunt mirati de modul in care gandesc...si isi doresc cu ardoare sa vada de ce sunt capabila in privat.
No avatar
ReGina

Las foarte mult de la mine,daca acestia m-ar cunoaste in viata reala cred ca nu ne-am intelege deloc.Sunt o persoana destul de dificila si pretentioasa insa in fata camerei devin o fire blanda,ascultatoare si rabdatoare.La urma urmei fac asta pentru banuti si sunt suficient de motivata incat sa-mi schimb complet atitudinea.
Scrie răspuns