Pasii catre succes ca model de videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
bug.dan

Multumesc pentru raspunsuri si incurajari. Cat despre cuplu male - male, este problematic deoarece nu am astfel de "afinitati" :)). Sunt sigur ca s-ar castiga bine deoarece sunt putine astfel de cupluri, cel putin din ceea ce am vazut eu. Am vazut filmul "Brokeback Mountain" mai demult, am zis ca poate gasesc cateva elemente care sa ma ajute in ceea ce fac :|.... dar in final, cel mai bine pentru mine este sa imi imaginez ca vorbesc cu o fata frumoasa :D
No avatar
Larisa

bug.dan;1802 wrote: Ma tot gandesc de ceva timp sa incerc sa lucrez si la cuplu (fata - baiat). Stiti cumva daca se castiga mai bine decat ca baiat singur? Am vazut videoclip-ul asta si cred ca ar fi incitant sa lucrez cu o fata. Conteaza mult felul cum prezinti toata povestea si ideea de cuplu, plus costumatii si eventual un decor pe masura...cu alte cuvinte, sa stii cum sa vinzi imaginea cuplului. Este valabil si pentru modelele single, dar sexul frumos ramane sexul frumos ;)
Credeti ca este posibil sa ajungi sa fii un model de succes in cuplu sau mai degraba singur?

https://vimeo.com/80165463

Jos palaria, acest video e magnific.Daca macar un sfert din cuplurile de pe site-urile de videochat ar tine cont de aspectul loc, decor si miscari, sa aiba si ei un scenariu, costumatii cred ca s-ar castiga mai bine decat la single femei sau barbati, insa din pacate de cate ori vad un cuplu ea sta plictisita si tasteaza iar el face munca patriotica....Nu prea ma atrage nimic la ei .Cei din acest video daaaa arata minunat si au senzualitate maxima,parca prin piele se simte.
No avatar
Larisa

Daca as avea cateva cupluri asa la colaborari de acasa as fi mandra .
No avatar
Andrei85

Adevarat ca arata foarte bine ambii, eu de curand m-am apucat de videochat si mai fac si cuplu, insa partenera mea e insarcinata ,are burtica mare si vad ca avem succes totusi, de curand ne-am comandat si noi cateva accesorii si costumatii si pe bune ca se vede la castig, intra mai multi,traficul s-a dublat.
Bubu2014

Chiar daca nu exista o ,,reteta''a succesului, trebuie totusi sa tinem cont de cateva lucruri elementare.De exemplu,eu,ma loghez mereu odihnita.Mi se pare de prost gust sa stau plictisita,adormita si sa am pretentii sa mai fac si multi bani.Asadar,in fata camerei uit de probleme,sunt plina de viata si imi dau tot interesul ca cei care ma viziteaza pentru prima data, sa revina.
Daria

Succesul "il inveti" zi de zi muncind, intalnind oameni noi, experiente noi, invatand din greseli, informandu-te mereu. Succesul se poate atinge dupa o perioada destul de lunga de munca si efort depus la fiecare logare. Asteptand sa iti apara succesul de undeva nu vei avea mare lucru de castigat...vei ramane asteptand :>
No avatar
raini

Consider ca este ca orice alt loc de munca. Daca nu muncesti, nu evoluezi, nu obtii ceea ce vrei, nu ai rezultatele scontate si nu vei fi multumit/niciodata. Daca perseverezi, rezultatele nu vor intarzia sa apara. Asadar, munciti pentru ceea ce va doriti si veti avea parte de lucrurile mult-dorite.
Clara

Succesul il descoperi singura si nu il poti copia de la alte persoane cu experienta necesara. Trebuie sa experimentezi si sa vezi ce anume ti se potriveste. Poti invata din diverite experiente insa teoria nu este acceasi cu practica. Cu cat muncesti mai mult cu atat deprinzi mai multe si ai experienta mai mare.B-)
No avatar
Ilinca

Chiar nu cred ca exista o reteta minune ce ne poate ajuta pentru a deveni modele de succes.Prima mea experienta nu a fost tocmai placuta deoarece,la inceput,am incercat sa lucrez la un studio de 2 lei din oras.Eram in primele zile, iar domnisoara trainer era foarte agitata si imi spunea sa ma misc incontinuu,lucru care nu a functionat deloc.Consider ca fiecare fata e unica,ca are stilul ei...Am renuntat la acea colaborare haotica si am ales alt studio.Accept cu mare drag sfaturile domnisoarelor de aici pentru ca chiar imi sunt utile.Acestea nu ma streseaza,incearca doar sa ma ambitioneze uneori.
Alessia

In functie de personalitatea fiecarui model in parte, poate exista o reteta a succesului, dar pe care numai singuri o putem descoperi. Putem urma sfaturi, ne putem documenta si mai ales, trebuie sa luam in serios acest job pentru a putea castiga foarte bine.
Sunt cateva elemente de baza, cum ar fi: un model trebuie tot timpul sa zambeasca, sa aiba o atitudine pozitiva, sa fie mereu aranjata etc. Sunt multe lucruri de care trebuie sa tinem cont, iar mai apoi venim cu elementele care ne diferentiaza fata de celelalte modele, elemente care sunt unice...deoarece fiecare om este unic prin felul lui de a fi.
Cel mai important lucru este acela ca in primul rand sa intelegi acest job, sa intelegi cum functioneaza totul. De exemplu nu poti spune ca nu iti place matematica, in schimb, poti spune ca nu o intelegi, este clar ca nu are cum sa iti placa un domeniu din moment ce nu il intelegi....daca vei avea suficienta rabdare sa descoperi si nu vei renunta mai devreme decat trebuie, cu siguranta poti spune ca ai urmat pasii corecti catre succes.
Scrie răspuns