Fii pregatita!!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Larisa

Ca model de videochat cu siguranță vei scrie la profilul tau ca esti din Spania,Grecia,Bulgaria sau Italia.Dar când spui ca esti din alta tara trebuie sa stii câteva informatii corecte,sa stii capitala,clima,intereseaza-te de câteva localuri si cluburi,parcuri si alte locatii recreative.De asemenea daca esti studenta fii sigura ca in orasul din care spui ca esti,exista specializarea la care esti.

De ce trebuie sa inveti geografie si istorie?

Pentru ca majoritatea membrilor te vor întreba mai întâi din ce tara esti si apoi isi vor aminti ca au fost acolo in vacanta,ca au încercat preparate tradiționale si ca tăria nationala e super tare 😁.Vei avea subiecte de conversatie si iti vei castiga un membru fidel.

De asemenea ei au posibilitatea pe unele site-uri de a-si spune părerea despre modele,sub forma unor ratinguri pozitive sau negative care afectează camscore-ul si traficul.
Leticia

Asa e,pregătirea unei povesti corecte e cea mai buna aparare împotriva hartuirii la care ne expunem atunci când dezvaluim date personale reale.😉
Money Makes the World Go Round
No avatar
Alice

Sunt multe modele care spun ca locuiesc in Grecia, de exemplu, dar nu cunosc aceasta limba si nu stiu mare lucru despre aceasta tara. Asadar exista 2 optiuni:
1 - Fie alegi o tara a carei limba o poti vorbi pentru a putea raspunde membrilor care se afla din acea tara sau a celor care sunt curiosi si a carei culturi o cunosti destul de bine:
2 - Fie te apuci de invatat limba tarii respective (cel putin lucrurile elementare), iti alegi un oras in care ai dori sa locuiesti si cateva locatii din acel oras cum a mentionat si Larisa.
Altfel, vei risca sa fii "pusa la zid" si sa se raspandeasca vestea ca esti o mincinoasa, iar membrilor nu le plac minciunile.
No avatar
anastasia

Atunci cand iti creezi propria poveste de viata pe site-uri, este de preferat sa fie ceva credibil si cat mai aproape de realitate, dar luandu-ti toate masurile necesare pentru a nu risca sa iti divulgi adevarata identitate. Exista membri atenti la detalii, asadar ne trebuie doar putina inspiratie si atentie.
Bubu2014

Eu am scris la profiluri ca sunt din Italia deoarece stiu limba italiana la un nivel avansat si cunosc destul de bine aceasta tara.Am muncit in Italia cativa ani si cred ca a fost cea mai buna optiune.Nu as vrea sub nici o forma ca membrii sa afle ca sunt din Romania dar nici sa afle ca am mintit.Asadar,nu sunt stresata din aceasta cauza,pana acum toti au crezut ca sunt italianca cu adevarat.
No avatar
anna94

Alice;3253 wrote:
2 - Fie te apuci de invatat limba tarii respective (cel putin lucrurile elementare), iti alegi un oras in care ai dori sa locuiesti si cateva locatii din acel oras cum a mentionat si Larisa.

In cazul in care nu stii alta limba foarte bine, se poate alege o tara din care nu sunt multi membri (pe care o si blochezi din motive de "discretie"), in eventualitatea unuia din tara respectiva ii spui ca preferi engleza, dar sunt si membri curiosi care vor sa le spui cateva cuvinte in limba ta, sa-i inveti ceva + discutiile geografice, economice (moneda, salar mediu pentru jobul pe care il poti face dupa facultatea, tva, impozit etc), de aceea trebuie sa fii pregatita.

Cum e mai bine pentru fiecare in parte, depinde de site, de stilul modelului, de faptul ca rudele stiu/nu stiu, eu cred ca undeva tot ar trebui sa minti, daca nu tara, atunci varsta, oras, facultate/job, copii etc.
Payoneer - Sign up and earn $25
No avatar
Antonia

Sau daca ajungi sa fii pusa in incurcatura poti folosi ca scuza ca nu iti este permis sa vorbesti in limba materna si despre locul in care locuiesti din motive de securitate. Eu procedez asa cand vad ca incep sa devina insistenti si acesta este si adevarul...te poti da de gol foarte usor, fara sa iti dai seama, sa scapi informatii personale fara nici cea mai mica intentie.
No avatar
bug.dan

Eu nu am probleme de acest gen, spun ca sunt din Romania si cu asta basta. In schimb, am grija sa nu spun orasul in care locuiesc, dar daca am vreun membru insistent spun ca sunt din Bucuresti :P. Imi este mult mai usor asa, nu risc sa ma incurc in minciuni si povesti.
Daria

De asemenea trebuie sa fim atente si la fotografiile adaugate pe site-uri sa nu ne dea de gol. Pot aparea diverse bannere, numere de inmatriculare ale masinilor, cladiri-monument.
No avatar
Filip

Corect,Larisa...mai ales ca avem mijloace de informatii rapide. Insa mare atentie de unde luati acele informatii, pentru a fi si corecte. Membrii au o cultura generala vasta, avand in vedere ca majoritatea au functii importante precum: avocati, doctori, procurori, IT-isti, etc. care nu isi permit sa-si satisfaca fanteziile in realitate de teama de a nu fi judecati gresit.
Scrie răspuns