Avantaje si dezavantaje in a fi model la studio sau model independent
-
LTV Studio
Nu conteaza neaparat de unde lucrezi, de acasa sau de la studio, in domeniul asta conteaza cel mai mult cati bani faci. Parerea mea personala ca fost model este ca este mult mai greu pentru o fata sa inceapa direct de acasa, pe cont propriu, decat de la studio. Diferenta se faca din prin investitia deja facuta de studio pentru decor, aparatura, traineri, fotografi, cosmeticieni, lucruri care ajuta un model nou sa prinda incredere in sine si sa faca bani. Dupa ce prinde destula experienta ar putea bine mersi si fara nici un impediment sa incerce pe cont propriu de acasa.
http://www.ltvstudio.ro
Un alt dezavantaj al lucrului pe cont propriu ar fi posibilitatea de a pierde sau a-ti fi furat cardul Payoneer sau al celui pe care iti primesti banutii. Nu cred ca ia cineva in considerare acest lucru, dar din nefericire se poate intampla. Probabil va ganditi ca nu e mare scofala, dar daca se intampla intr-un moment in care ai mare nevoie de bani, e destul de grav! La Payoneer dureaza minim 2 saptamani pana primesti altul in loc :(. Acest lucru l-a patit o prietena cu 2 zile in urma. E la sfarsit de perioada, cand ar trebui sa primeasca banutii si evident ca nu are "rezerve". Saraca m-a sunat disperata sa o ajut, poate cei de la studio-ul unde lucrez pot face ceva sa primeasca banutii acolo. E dispusa si sa lase un procent studio-ului numai sa isi poata incasa banii :(.
Cel mai convenabil este sa lucrezi din studio.Esti mereu la curent cu noutatile de pe site-uri,ai mai mult suport din partea studioului,esti ajutat/a mereu de domnisoarele trainer.In plus,ai sansa de a lucra intr-un decor deosebit iar eu,de exemplu,ma ambitionez cand aud de sumele mari castigate de celelalte colege ale mele si fac tot posibilul sa imi maresc considerabil veniturile.
Buna pisicutelor. Ar trebui sa aveti mai multa incredere in voi si sa nu va mai legati de studiouri. Eu fac bani frumosi de acasa pe non adult, fara free, fara poze profesionale sau machiaje. Cei mai multi bani i-am facut nemachiata in pijamale (un privat de 2 ore - 600$). Cred ca cel mai mult tine de cat de mult iti doresti sa faci bani si ce iti permiti sa faci (daca nu stai singura nu recomand cu mama si tata in casa sa te apuci de asa ceva). La inceput am folosit camera laptopului si castigam 1000$ pe sesiune. Nu sunt multi, stiu, dar la non adult si de acasa in timp ce faci curat sau unghiute e ceva. Mi-am permis si camera si becuri si lenjerii si tot ce am vrut dupa, fara sa am nevoie de studio. Am inteles ca acolo se lucreaza in ture, si fetele schimba jucariile si lenjeriile una de la alta, nu imi imagiez ce drag de munca iti creaza asta. Ideea e ca sunt o lenesa cu putin noroc la bani. Si pana la urma asta am vazut ca conteaza (scuzati cacofonia!) dorinta de a face bani si norocul tau la ei! Sper ca ca ajuta si parerea unei fete pe cont propiu! Pupicei si mult noroc la $$$$$$ !!!
Cel mai important este ca tu esti multumita..Pentru mine este mult mai convenabil sa colaborez cu studioul deoarece sunt mult mai motivata.Am inceput si eu ca model independent si nu castigam nici macar un sfert din cati banuti fac acum.Depinde de fiecare fata in parte,insa sincer iti spun ,esti singura persoana multumita ca lucreaza pe cont propriu.Atata timp cat o sa lucrez in acest domeniu o sa colaborez cu acest studio.De ce as renunta ,daca castig atat de bine?!
Dupa cum ai spus si tu, la inceput nu castigai la fel de multi banuti! Tocmai acesta este si avantajul de a lucra in studio! Se castiga multi banuti inca de la inceput! Ai la dispozitie tot ce ai nevoie inca de la inceput, nu trebuie sa stai tu sa bajbai, sa cauti, sa descoperi, sa incerci.
In ceea ce priveste schimbul de jucarii si lenjerii intre modele, eu ma indoiesc ca se intampla asa ceva! Fiecare are jucariile ei, lenjeriile sunt aceleasi intr-adevar, dar se spala, se schimba la fiecare inceput de tura si in plus, nu te opreste nimeni sa iti aduci propria lenjerie.
E destul de greu de crezut ca faci atat de multi bani nemachiata, fara poze profi, teasere, etc, dandu-te cu oja la profilul non-adult.
Sper sa nu te superi, este doar parerea mea. :*
In ceea ce priveste schimbul de jucarii si lenjerii intre modele, eu ma indoiesc ca se intampla asa ceva! Fiecare are jucariile ei, lenjeriile sunt aceleasi intr-adevar, dar se spala, se schimba la fiecare inceput de tura si in plus, nu te opreste nimeni sa iti aduci propria lenjerie.
E destul de greu de crezut ca faci atat de multi bani nemachiata, fara poze profi, teasere, etc, dandu-te cu oja la profilul non-adult.
Sper sa nu te superi, este doar parerea mea. :*
eveline, cred ca cei 600$ care i-ai castigat de acasa facuti in pijamale si nemachiata, ar fi fost 1200 poate daca lucrai intr-un studio profesionist.;) Este un mic exemplu, insa gandeste-te la castigul tau ca poate fi dublu, triplu si asa mai departe daca lucrezi intr-un studio, din punctul meu de vedere. Mai multe idei din mai multe creierase pot da ramdament mult mai mare si castiguri pe masura. Eu lucrez din studio si tot timpul primesc sfaturi care ma ajuta enorm. Sunt multi oameni care ma ajuta acolo...make-up artist, designer asistenta pana la manager, it-isti etc. Tot personalul te ajuta pe segmentul pregatirii lor si astfel este clar ca iti cresc castigurile, unde mai pui ca pasesti cu incredere spre locul de munca avand in vedere faptul ca stii ca acolo te asteapta personal dragut gata sa te ajute oricand ai nevoie. Iti recomand sa faci acest pas si sa incerci macar cateva luni sa gusti din aceasta placere. Am lucrat si eu de acasa insa nu se compara cu munca la studio.;)
Buna ziua ! As dori si eu niste sfaturi daca ma puteti ajuta. Am inceput sa lucrez in videochat de aproximativ o luna si jumatate,DAR nu castig deloc( am avut un membru roman care a stat pe LJ cu mine in pvt 4 ore,dar de atunci absolut nimic wow) si ma gandesc serios sa ma duc la studio. Problema este ca mi-e foarte frica de ce inseamna "studio"..am auzit de la 2 fete care au lucrat la un studio de renume din Iasi ca acolo erau tratate foarte urat..erau injurate si daca nu faceau bani intr-o zi erau scoase de pe camera si tratate ca niste " c*rve". Nu stiu ce sa cred...mie mi-e frica pt ca eu nu prea reusesc sa atrag membri..inca mi-e jena de ce fac si nu pot sa fiu in largul meu..cand dau start la camera deja inghet..oricum incerc sa nu arat ca sunt speriata de bombe..zambesc mereu,ma misc ,aranjata..machiata..degeaba :)). Iar daca ma duc acolo si o sa fie tot asa,ce doamne iarta-ma fac?! Daca sunteti din Iasi lamuriti-ma si pe mine,va rog mult de tot! Multumesc anticipat! O zi frumoasa tuturor! :*
Cred ca e cea mai buna alegere sa mergi la studio! Acolo vei beneficia de training, vei fi invatata absolut tot ce este necesar sa stii pentru a face banuti. Imi pare rau sa aud ca inca se mai intampla astfel de chestii in studio-urile "renumite" din Iasi. Eu te sfatuiesc sa apelezi la Lucky Studio. Sunt seriosi, sunt mai multe fete membre aici pe forum care au vorbit numai de bine acest studio! Poti merge la interviu, ii cunosti, vezi si locatia si astfel iti poti face o parere. De asemeni poti renunta oricand doresti daca totusi esti nemultumita de ceva, sau poti continua colaborarea cu ei de acasa.
Iti urez mult succes si sper sa auzim numai vesti bune de la tine. :*
Iti urez mult succes si sper sa auzim numai vesti bune de la tine. :*