Pareri MFC (My Free Cams)

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
anastasia

Ivonne, imi pare rau sa aud ca ai fost nevoita sa treci prin asa ceva din cauza unui membru de pe MFC. Acum scuzele sau parerile de rau sunt tardive, pentru ca deja evenimentele s-au petrecut, din pacate. Tot ce iti ramane de facut este sa te regasesti pe tine insati, sa te aduni parte cu parte. Incerc sa imi imaginez cat de dureros trebuie sa fie, insa trebuie sa gasesti puterea de a merge mai departe, chiar daca acum totul pare imposibil si nu mai gasesti nici o solutie si nici o cale de scapare. Nu este chiar asa, trebuie sa lupti pentru tine si pentru recastigarea familiei. Sunt convinsa ca si ei sufera la fel de mult ca tine, aveti lucruri care trebuie clarificate, trebuie sa fiti deschisi unii cu ceilalti si sa gasiti un mijloc de a comunica. Indepartandu-te de ei nu rezolvi nimic, nu speli rusinea, ci doar lasi sa treaca timpul, in speranta ca ranile se vor vindeca. Fii puternica si totul va fi bine :-* Te imbratisez >:D<
No avatar
Camelia

Eu cred, Ivonne, ca tu ar trebui sa consideri MFC-ul si tot ce tine de site-ul asta capitol inchis. Acum deschizi un alt capitol din viata ta si tine doar de tine cum va fi. Tu ai puterea de a schimba lucrurile in bine. Bazeaza-te pe tine si pe fortele proprii si vei iesi invingatoare din aceasta lupta numita viata.
No avatar
Ivonne

In primul rand vreau sa va multumesc pentru incurajare si pentru vorbele frumoase...chiar ajuta sa stii ca exista cineva (chiar daca nu il cunosti pe acel cineva) undeva care te intelege, nu te arata cu degetul si nu te judeca.
Sincera sa fiu, pana sa citesc raspunsurile voastre, pe al lui Styl mai exact, vreau sa va spun ca nu mi-a trecut nici macar o secunda prin cap sa apelez la politie. Nu imi vine nici mie sa cred. Am mai patit chestia asta o singura data in viata mea: eram la mare si am fost trasa de curenti intr-o zona in care apa era mai adanca, eu nu stiu sa innot deloc, motiv pentru care mereu stau foarte aproape de mal. Cand am realizat ca eu nu prea mai ajung cu picioarele pe fundul marii m-am speriat si am inceput sa ma agit dar nu mi-a trecut nici o secunda prin cap sa strig dupa ajutor. Am avut noroc ca m-a vazut un baiat si m-a ajutat sa ajung inapoi aproape de mal :(. Acum e prea tarziu sa mai fac ceva. Nu mai am nici o dovada si nici curaj nu cred ca mai am desi...ce as mai avea de pierdut? :(
Iar in ceea ce ii priveste pe ai mei...cel mai dureros este ca i-am dezamagit teribil! :( Asta e cel mai mare regret si cea mai mare durere. Ei nu aveau de ce sa treaca prin asa ceva!!! Dar vina este a mea in totalitate ca nu m-am gandit cand trebuia la asta, iar acum e prea tarziu!:-S
No avatar
bug.dan

Ceea ce ti s-a intamplat este intr-adevar teribil, dar viata nu se sfarseste aici. Faptul ca ai curajul sa lucrezi in continuare in acest domeniu demostreaza ca esti o persoana puternica, poate nu realizezi acest lucru acum, dar iti vei da seama mai tarziu. Inteleg ideea de a pleca cat mai departe de cei dragi care au fost raniti in urma acestei intamplari, dar asta nu inseamna ca va trebui sa fugi toata viata, nu reprezinta o solutie pe termen lung, ci doar pe moment. Incearca sa faci un pas spre impacare....la urma urmei parintii sunt parinti si sigur exista loc de iertare.
Site-ul MFC cu siguranta a facut mult mai multe victime decat credem noi, sunt persoane care nu pot povesti aceste intamplari deoarece este prea dureros sa isi aduca aminte.
No avatar
raini

Este de necrezut pana unde poate ajunge obsesia unor membri de pe MFC. In special fetele ar trebui sa aiba foarte mare grija cu cine discuta si mai ales ce discuta, pentru ca avem exemple graitoare cu ce se poate intampla. Nu este de dorit, tocmai de aceea avem de invatat din experienta altor persoane. Sunt linistit de cand nu mai am cont pe MFC, am cont pe site-uri serioase, cu foarte mult trafic si pentru care respectul pentru modele este primordial. MFC trateaza modelele precum niste mine de aur, masini de facut bani, dar cand vine vorba de respect, incredere si seriozitate (principii de baza, de altfel, intr-o astfel de colaborare)....lasa de dorit (si le fac un compliment spunand in acest mod). Pentru mine MFC= site josnic si de cea mai joasa speta!!!
No avatar
Miriam

Am patit-o si eu!
Membru american de pe Mfc, fost militar care are o poveste cutremuratoare. De-a lungul carierei a trecut prin foarte multe momente grele, colegi ce si-au sfarsit vietile in bratele sale, divortul de sotia sa si implicit indepartarea totala de familie. Aceasta poveste m-a impresionat cate un pic in fiecare zi. Avand in vedere ca el mi-a pus toata viata lui pe tava, am prins incredere si cred ca in acelasi timp m-am simtit si eu obligata sa-i povestesc viata mea. Pur si simplu nu am putut sa-l mint pe acest om!
Din nefericire, acesta a facut o obsesie pentru mine. Se supara daca erau zile in care nu ma logam, nu putea accepta sa treaca o zi fara sa vorbim. Am incercat sa ma distantez cate un pic cand am vazut ca lucrurile au luat o astfel de amploare, insa el a simtit acest lucru si a reactionat cum nu m-as fi asteptat vreodata! M-a cautat pe toate site-urile, si-a facut conturi pe fiecare si pur si simplu nu ma mai lasa sa lucrez! Imi fugarea membrii, le spunea tot felul de minciuni despre mine, daca intram intr-un privat automat era si el in spy si facea tot posibilul ca privatul sa ia sfarsit!
Am incercat sa vorbesc cu el si sa-i explic frumos, am incercat si cu amenintari, insa nimic nu a functionat! Momentan am hotarat sa imi iau o scurta vacanta, insa ma tem ingrozitor sa nu ma trezesc cu el la usa, asa cum ati mai povestit si voi! Nici nu stiu ce sa fac, nu stiu cum o sa imi pot relua activitatea. Am luat legatura cu cei de la Mfc si am primit ca raspuns un mare IGNORE!
No avatar
Camelia

Miriam, sper sa nu treci prin momente dificile din cauza acelui membru. Poate nu te va cauta. Daca veti continua sa vorbiti, incearca sa fii mai detasata, nu indiferenta, dar putin mai retinuta in a da detaliile referitoare la viata ta personala. MFC-ul nu ofera protectie modelelor, iar la emailuri raspund extrem de rar si in momentul in care se intampla sa raspunda, trimit un raspuns evaziv sau care nu lamureste problema.
No avatar
nBlade

Dragelor mare atentie.. Din cauza unui individ am fost banata și nu mi-au fost platiti nici cei 23.000 tks facuti... Pe scurt este un individ care doreste Skype... Toate bune și frumoase. Plateste 10.161 tks pt 8 ore de palavrageala...nu mai conteaza ca i-am zis sa nu mai plateasca etc... Ma trezesc cu all în.. Disvutiile se petrec pe parcursul a 3 nopti cateva ore... După ultima discutie iese furios.. Disvutie putin spus pt ca nu avea chef decât să mă uit la el.. A 2 a zi ma trezesc cu profilul banat... Emailuri peste emailuri ca sa aflu ca am fost banata pt ca buletinul nu-mi apartine și nu este valid?!?!? Vorbind incontinuare cu jegosul care m-a raportat aflu ca el fiind expert it S-a logat de pe calculatorul altcuiva cu contul aceluia și a platit din contul bancar al acelei persoane... Fiind frauda m-a și raportat și de aici și banul primit... Nu sunt prima și din pacate nici ultima... Pe Skype îl cheama Patrick locuieste în Anglia Bolton și niciodata nu-și arata fata... Sta în camera pana la gat... Sfatul meu este să-l raportati voi... În rest nu mai comentez... Mi-am refacut contul mi l-au aprobat în 2 ore?!?!? Și acum incerc sa revin cu greu... Precizez ca am inceput aventura pe 12 iulie iar pe 21 am fost banata... Mi-e și frica sa nu fiu banata iar din cauza vreunui idiot
No avatar
nBlade

Apropo cum v-ati trezit cu ei la usa? Fara sa faceti schimb de adrese? Mi se pare amuzant... Este greu sa gasesti o persoana în Bucuresti daramite în alta tara.....
No avatar
nBlade

Poate va intrebati de ce am ales acest site ca prim inceput... Am inceput la sfaturile unei prietene.. Și m-am multumit cu ce faceam...1500-2000 tks în 5 ore pe zi doar dansand și discutand cu membrii... Sunt o fire mai vorbareata și îmi place să dansez... Asa ca am fost multumita cu cat castigam vorbind cu membrii despre filozofie matematica extratereștrii and stuff... Acum pe contul nou cu greu fac 1500 tks în 8 ore... Poate și perioada cand majoritatea sunt pe zero și cei care au sunt niste marlani veritabili
Scrie răspuns