Ce camera cu telecomanda si usb e buna pentru laptop

Sectiune destinata problemelor tehnice. Daca ai nevoie de ajutor in legatura cu PC-ul, webcam-ul, lumini, software, posteaza aici!
No avatar
loginOFF

Am nevoie de putin ajutor legat de webcam.
Ce camera web cu telecomanda (necesitatea de zoom) ar fi buna pentru Laptop. Camerele cu placa de captura nu ma ajuta deloc, am 2 laptopuri si nu pot folosi camera decat prin portul usb neputand instala o placa de captura.

Legat de lumini, ce becuri ar fi mai bune pentru o lumina cat mai naturala? Clasicele cu lumina galbena sau cele economice cu p lumina mai rece-alba.
Multumesc
No avatar
loginOFF

styl;5817 wrote: Cel mai bun webcam este logitech C 920 are integrat un soft pe monitor de unde poti controla zoom-ul.

Eu intrebam de un webcam care are telecomanda fizica si port usb fara a necesita o placa de captura. Am vazut multe anunturi pe net pentru Soni Evi - diferite modele, de exemplu dar nu am reusit sa determin daca au port usb sau nu.
Am citit postul despre Logitech bcc950....
No avatar
DivaStudios

Buna! in legatura cu luminile, pentru o imagine cat mai naturala sfatuim 90% lumina rece ( albastra ) si 10% lumina calda ( galben ). Depinde si de culoarea peretelui. Cel mai recomandat este pe alb sau culori cat mai deschise, Daca ai peretele alb poti folosi 3 becuri de lumina rece si o veioza pe birou de lumina calda, daca peretele este colorat mai adaugi un bec de lumina rece. Evita lumina direct de la soare, daca acoperi geamul foloseste o draperie din material cat de cat satinat deschis la culoare , crem-ul ar fi cel mai recomandat, lumina se va reflecta de la draperie si da un aspect placut pielii, foarte natural. Nu e deloc greu sa obti lumina naturala atata timp cat ai informatiile necesare, sper ca te-am putut ajuta.
Scrie răspuns