Muzica in Videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Camelia

De fiecare data trebuie sa avem grija ca volumul sa nu fie prea mare, intrucat devine deranjant. Membrii care intra in camera nu aud decat un zgomot asurzitor si cam atat. Atmosfera ar trebui sa fie cat mai placuta, sa ii atraga, nu sa ii indeparteze. :)
No avatar
Antonia

Daca lucrezi in studio, trebuie luat in considerare si faptul ca dupa tine mai intra si alte fete in acea camera. Daca tu asculti muzica romaneasca, spui ca esti din Romania, iar apoi fetele care intra in camera dupa tine vor spune ca sunt din Spania de exemplu,se va crea o mare discrepanta. De aceea este de preferat sa nu se asculte muzica romaneasca, sa iti pastrezi pe cat posibil camera de lucru si eventual, pe cat posibil sa fii consecventa in propria poveste.
No avatar
raini

N-am zis niciodata ca sunt din Romania, nu as face acest lucru niciodata, pentru ca nu vreau sa imi dezvalui identitatea si nici nu vreau sa dau de inteles ca sunt din Romania, desi sunt convins ca sunt majoritatea membrilor stiu sau cel putin banuiesc ca nu sunt din Spania, asa cum spun eu. Acest lucru nu ma deranjeaza - sunt intrebat si unii insista sa spun tara, dar continui sa spun ca sunt din Spania. In ceea ce priveste muzica, eu oricum nu ascult deloc muzica romaneasca, ci mai mult rap din SUA. Volumul il tin undeva pe la mijloc si mai reglez si microfonul. Sunt multe lucruri pe care le-am invatat pe parcurs, nu le stiam cand am inceput colaborarea.
No avatar
Alice

Antonia;3245 wrote: Daca lucrezi in studio, trebuie luat in considerare si faptul ca dupa tine mai intra si alte fete in acea camera. Daca tu asculti muzica romaneasca, spui ca esti din Romania, iar apoi fetele care intra in camera dupa tine vor spune ca sunt din Spania de exemplu,se va crea o mare discrepanta. De aceea este de preferat sa nu se asculte muzica romaneasca, sa iti pastrezi pe cat posibil camera de lucru si eventual, pe cat posibil sa fii consecventa in propria poveste.

Faptul ca un model spune ca este din Romania iar urmatorul model care intra in tura spune ca este din Spania nu are legatura cu muzica romaneasca. Mai degraba este o problema de comunicare, ar trebui ca toate modelele din studioul in care lucreaza sa spuna ca sunt din aceeasi tara. Sunt membri care cunosc camerele unui studio si isi vor da seama imediat ca una dintre ele minte deoarece este practic imposibil ca o camera din Romania sa aiba un design identic cu o alta camera care se afla in Spania.
Cand vine vorba de minciunele/povestioare, este bine ca acestea sa fie foarte bine puse la punct.
No avatar
Ilinca

Sub nici o forma nu ascult muzica romaneasca atunci cand ma loghez.Este foarte important sa fiu cu un pas inaintea membrilor si sa ascund detalii legate de viata privata.Prefer sa ascult muzica straina,de calitate ,cum ar fi:Ray Charles,Joe Cocker,Brian Adams..Imi creaza o stare de bine atat mie si membrilor,infiintandu-se o atmosfera ce denota eleganta si bun gust.
No avatar
raini

Ascult orice, in afara de muzica romaneasca. Oricum nici in viata de zi cu zi nu prea ascult muzica romaneasca, nu din cauza ca nu mi-ar placea, ci pentru ca prefer muzica straina.
Ca un exemplu, asta este una dintre preferatele mele in acest moment:

https://soundcloud.com/dillonfrancis/dillon-francis-dj-snake-get
No avatar
ReGina

Ascult muzica erotica in fundal in incercarea de a crea o ambianta placuta.Membrii sunt multumiti de primirea facuta si incearca sa intre in ritmul propus de mine.Sunt dornici sa ma vada dansand senzual pentru a-i antrena inaintea privatului.
Scrie răspuns