Ce procentaje ofera site-urile modelelor de videochat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
No avatar
BlueIvy

styl;3174 wrote: Eu mai am un pic si inebunesc de tot,le dau cate 10 zile BAN, asta e tot ce pot sa fac din pacate......aici,la mine au BAN pe IP!

Scuza-ma styl..dar de ce atata " e spam , e spam" Nu inteleg de ce trebuie sa primeasca cineva BAN doar pentru ca lucreaza undeva si isi exprima parerea. Fiecare din modelele de pe acest forum vine cu detalii despre locul unde a lucrat sau lucreaza si nu e Spam. Cum apare Cam4 imediat Spam. Daca eu sau oricine altcineva vrea sa vad despre ce este vorba cu acest CAM4HOUSE, de ce sa nu primeasca informatii? Va este frica ca vin cu lucruri mai bune ca voi?! E de prost gust atitudinea asta.
No avatar
BlueIvy

Si ce spam am facut eu?! Am zis ca ma intereseaza sa obtin informatii despre Cam4house la fel cum ma intereseaza si despre alte studiouri. Nu vad nimic gresit in a intreba pe cineva despre o locatie si cu ce vin in plus. Este simplu dar multumesc pentru raspunsul tau. :)
Nord

styl;3191 wrote: stai si tu pe dreapta 10 zile pentru SPAM!

Nustiu de ce dar maine presimt un nou user care lauda in sus si in jos cat de bun este studioul (sau ce o fi ) respectiv #:-S
Live Cams | Live Sex |
No avatar
QueenMary

Ofera informatii despre un loc . Daca e ok sau nu ramane la decizia modelelor.. sunt atatea persoane pe forum care scriu despre diferite studiouri si nu la sectiunea de anunturi.
No avatar
BabyGirl20

Eu am incercat pe Francolive dar 40% e cam mult cand nu ai o zi buna.. Cu cam4 , ma descurc ok pentru ca nu opresc comision asa ca indiferent de zi... tot castigi ceva
FlowerPower

Buna,stie cineva pe ce data trimit plățile cei de la Flirt4free?Am citit ceva ca pe data de 15 a fiecarei luni ,ceea ce ai lucrat in luna sau perioada anterioară.As vrea sa fiu sigura daca asa este.

Multumesc!
m4t31

Noi pe SecretFriends.com oferim 50% studioului/modelelor, indiferent de castig. Iar plata minima este la 100 USD. Si oferim un bonus de 50 USD modelelor noi, daca sunt online 20 ore in primele 30 zile.
SecretFriends.com Aplica ca model
acid

m4t31;10187 wrote: Noi pe SecretFriends.com oferim 50% studioului/modelelor, indiferent de castig. Iar plata minima este la 100 USD. Si oferim un bonus de 50 USD modelelor noi, daca sunt online 20 ore in primele 30 zile.

Va murit site-ul, ma'frend
m4t31

acid;24196 wrote: Va murit site-ul, ma'frend
Salut, de ce spui asta? Am verificat si site-ul era up.
Daca ai gasit vreo problema imi poti spune si via PM.
Mersi!
SecretFriends.com Aplica ca model
acid

m4t31;24203 wrote: Salut, de ce spui asta? Am verificat si site-ul era up.
Daca ai gasit vreo problema imi poti spune si via PM.
Mersi!

La mine nu se incarca pagina. Am incercat cu Microsoft Edge si Chrome, se incarca pentru 5 secunde ca mai apoi nu raspunde
Scrie răspuns