Schedule - Cum iti poti seta orarul pe site-uri!
Cat timp am lucrat ca model independent nu am dat importanta acestui lucru.In perioada de training avuta in studio am inteles cat este de important sa imi setez programul pe site-uri.In acest fel le arat membrilor ca sunt o persoana echilibrata si sincera.In plus,este in avantajul meu ca atunci cand sunt la munca sa am cat mai multi vizitatori.Privesc acest job ca oricare alt loc de munca normal si respect programul intocmai.:)
Folosind orarul de pe site-uri dai dovada de seriozitate. Ideea este ca din moment ce ti-ai stabilit un orar pe site, trebuie sa il si respecti. Tin cont de site-urile care au aceasta optiune. Mai este Chaturbate-ul, care are optiunea de a trimite o notificare membrilor cum ca esti online in acel moment - este la fel de util ca un orar. Cred ca seriozitatea se reflecta si in banii castigati. Daca vrei sa ai sume mari de bani, trebuie sa fii ambitios/ambitioasa si sa muncesti, ca altfel nu ai cum.
Este adevarat ca sunt membri atenti la programul online al modelelor. Stiu cand le vor gasi urmatoarea data pe site. La fel de importanta este si legatura tinuta prin intermediul mesajelor, pentru ca le dai de inteles ca iti lipsesc, ca iti doresti sa revina in camera ta si ca esti interesata de ceea ce se intampla cu ei.
Mi-am setat orarul pe site-uri si este usor sa ma tin de el deoarece lucrez in studio unde urmez proramul cu strictete.Privesc aceasta munca cu mai multa seriozitate deoarece aici pot castiga mai multi bani decat la un job normal.Muncesc pentru mine ,asa ca lupt sa fac lucrurile perfect,tinand cont de toate aspectele.
buna tuturor daca vreti o metoda in plus fara sa stai online in fata calculatorului exista o optiune sa faci bani pe skype plata 75% garantat plus ca poti sa cresti pana la 80% pretul pe minut il poti pune la fiecare membru diferit .Eu am inceput sa il folosesc de putin timp si a mers bine de tot .Va las aici referal daca va intereseaza
https://accounts.skyprivate.com/users/register/?aff=3wgr spor la banuti $$$
pup
https://accounts.skyprivate.com/users/register/?aff=3wgr spor la banuti $$$
- Sara.delicious
Pe streamate unde gasesc programul sa il setez?
Dar pe livejasmine multumesc
Dar pe livejasmine multumesc