Cele mai de succes tinute in videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Camelia

Mi-am comandat aceasta rochie:

A durat ceva timp pana sa ajunga, insa a meritat pe deplin asteptarea. Sunt incantata, iar membrii sunt absolut fascinati. :"> In plus, in garderoba unei femei trebuie sa fie cat mai multe rochii si tinute elegante.
Nord

Camelia;3125 wrote:

Superba rochie imi place ! Sa o porti sanatoasa !
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Camelia

Multumesc frumos, Nord! :">
No avatar
bug.dan

My goal for today...hope to reach it :)))

Astfel de boxeri se gasesc si pe varianta $$$ si intentionez sa imi cumpar, momentan am vazut cu 100$...cam putin "la valoarea mea" :)). Dupa cum puteti observa, chiar am grija de aspectul meu, merg la sala si ma epilez. Ce spuneti fetelor? Credeti ca ar trebui sa mai pun niste muschi pe mine sau este ok asa?
Alessia

Nice underwear :))....buna ideea. Se gasesc oare si pentru fete? Ar fi interesant sa joc poker cu membrii, iar lenjeria mea sa fie cel mai valoros "jeton" :)).
Arati ok, nu cred ca este necesar sa faci ceva mai mult decat faci momentan, cel putin asta este parerea mea.
Imi place tapetul, nu da senzatia nici de camera de baiat gay nici de straight :). Chiar spuneai mai demult, din cate tin eu minte, ca mergi "pe mijloc" pentru a atrage membri cat mai diversi. Mult succes iti doresc! Sper sa reusesti sa castigi suma propusa :).
No avatar
bug.dan

Multumesc pentru aprecieri, Alessia :). Din pacate nu prea am vazut lenjerie cu "money" fentru fete, doar asa ceva:

Oricum, ideea ta cu poker-ul este exraordinara, chiar voi incerca si voi reveni cu un feed-back. Multumesc! :)
No avatar
raini

bug.dan, daca iti propui sa faci suma aceasta intr-o singura zi, de ce nu? Nimic nu este imposibil. Mie camera imi da senzatia ca s-ar potrivi mai bine unei fete, dar este strict parerea mea personala, sper sa nu te superi. Cat priveste aspectul fizic, e in regula. Mergand la sala, vei face din ce in ce mai multe eforturi pentru a arata bine. Mare atentie, sa nu cazi in cealalta extrema a sportului, sa nu exagerezi cu masa musculara sau cu suplimentele (asta in cazul in care iei suplimente). Bafta!
No avatar
Ilinca

Este foarte important sa avem o vestimentatie deosebita pentru a reflecta senzualitate,erotism...Aleg haine in care ma simt extrem de confortabil si care denota eleganta,stil.Imi place ca imbracamintea sa fie confectionata din: matase, dantela sau satin si chiar piele deoarece starneste adevarate fantezii in randul membrilor.
No avatar
Alice

Sunt foarte fericita ca in sfarsit am gasit 2 tinute care sa fie ceva mai diferite fata de restul, deja am si facut comanda. Abia astept sa le primesc...m-au costat cam mult, sunt de la Victoria's Secret, dar sunt sigura ca imi voi scoate banii rapid :P.

Alessia

Foarte frumoase tinutele, am observat ca preferi mai mult negrul....body-ul din latex imi place foarte mult, chiar ca este ceva mai diferit fata de ceea ce am vazut in general la modelele de pe site-uri.
Mie imi plac foarte mult lenjeriile din dantela. Personal, dantela imi transmite senzualitate, inocenta si rafinament...asta vreau sa vada si membrii cand intra in camera mea.

De exemplu, aceasta lenjerie imi place foarte mult, pe langa faptul ca transmite toate cele 3 elemente mentionate, avantajeaza trupul oricarei femei, creaza iluzia optica de subtiere.

Recomand ca in principal sa se achizitioneze seturi, tinuta fiind completa arata senzational.

Pentru zile calduroase si nebunatice, recomand ingerasilor o astfel de lenjerie. Mi-am cumparat si eu una de curand, dar pe roz.

Scrie răspuns