Avantaje si dezavantaje in a fi model la studio sau model independent

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
BabyGirl20

Eu una m-am descurcat super ok la cei de la CAM4 House by Cam4 ..Am si salariul de baza si cum nu sunt un studio , nu iau comisioane..deci e suuuper:D !
No avatar
DPayne

Eu una am ales sa lucrez cu un studio independent si chiar e mai mult decat ok. Am incercat la cateva studiouri din Bucuresti , destul de cunoscute dar nu mi-au placut cum au lucrat trainerii cu noi plus ca nu era totul tocmai ca in "reclama" lor. Acum lucrez si de acasa daca vreau si de la ei, am contract de munca, salariu de baza, nu iau comisioane, bonusuri pentru performanta, deci pot sa spun ca nu ma plang deloc..In caz ca intereseaza pe cineva, pot sa ofer mai multe detalii : danypayne35@gmail.com.

Bafta tuturor fetelor! Sper sa gasiti un loc ok :)
No avatar
Denisa

Eu am trimis un email la cei de la Cam4house, eram curioasa despre ce e vorba.. Am primit destul de multe detalii, despre contractul de munca, salariul de baza.. programul (in caz ca vrei sa lucrezi de acasa sau de la locatia lor). Chiar am fost placut surprinsa si ma gandeam sa ma duc la o discutie..Asa ca, pot reveni cu impresii despre cum a fost
No avatar
JodiGirl

Eu am fost zilele trecute la un interviu la ei.. si pot spune ca am fost foarte incantata de abordarea lor. Mi-au oferit toate detaliile, contract de munca, salariu.. trainer-ul foarte cu bun simt si de treaba. In ceea ce priveste programul, mi-au oferit posibilitatea sa aleg fie sa lucrez de acasa sau de la ei, explicandu-mi exact totul. Denisa, eu iti sugerez sa incerci daca chiar vrei sa te duci la un interviu, nu ai nimic de pierdut asta e sigur. Oricum.. o sa mai revin cu impresii pe parcurs ..
Jasmine

Atentionare!!!

JodiGirl ,BabyGirl20,Denisa sunteti binevenite pe acest forum, va invitam sa postati de cate ori doriti informatii utile persoanelor care doresc sa faca videochat sau deja fac si au nevoie de sfaturi, insa va rog sa limitati reclama mascata deoarece scopul nostru pe forum este sa oferim informatii exacte persoanelor ce au nevoie.Va multumesc!
No avatar
Denisa

Dar asta era si idea, ofeream informatii persoanelor care erau interesate. Fiecare vb de locurile unde a lucrat sau urmeaza sa lucreze etc.. Nu vad ce este gresit in a vorbi despre un loc, daca e ok sau nu. Daca eu ma duc la interviu la ei si e ok, de ce sa nu spun?!
No avatar
bug.dan

Eu lucrez de acasa in colaborare cu un studio. M-am gandit si la varianta sa lucrez singur dar momentan totul este ok, sunt multumit de suportul oferit, nu sunt probleme nici la capitolul bani, sunt corecti.
Pacat ca nu sunt studiouri de baieti ok, eu unul nu am reusit sa gasesc unul si a trebuit sa investesc ceva bani in aparatura si decor....mi-am scos investitia facuta pana la urma, dar mi-ar fi fost mult mai usor sa incep dintr-un studio si sa strang banii pe parcurs pentru a lucra de acasa. Mult succes le doresc celor care sunt in cautare de studiouri serioase, sper sa luati decizia corecta si sa nu credeti ca "tot ce zboara se mananca".....trebuie sa verificati inainte de a lua o decizie.
No avatar
Denisa

Ok, revin cu ceva concret. Am fost la un interviu la cam4house si pot spune exact ce mi-au oferit. Toata lumea isi exprima parerea despre cum a fost intr-un loc sau altul.. asta fac si eu. Am contract legal, nu imi iau comision, locatia arata foarte bine ( o vila spatioasa, terasa, living imens), aparatura la fel.. Iti ofera posibilitatea sa muncesti de acasa sau de la ei, salariu începând de la 400$, asigurare medical la regina maria.. lucruri concrete..care ar putea ajuta persoane interesate. De ce e spam asta si când vorbesc alte persoane despre ce beneficii au la alte studiouri.. nu e spam?!
Nord

Imi place perseverenta Denisei =))
Live Cams | Live Sex |
No avatar
JodiGirl

Nu vad ce e asa amuzant daca ea vine cu un feedback in urma unui interviu. Si se presupune ca putem vorbi deschis aici.
Scrie răspuns