Videochat cuplu

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Larisa

bobo122;3091 wrote: Multumesc pentru propunere Larisa doar ca am ceva experienta si cred ca ma pot descurca !

Cu placere Bobo, si daca pot sa te mai ajut cu info,o fac cu placere!
No avatar
bobo122

Larisa cu info chiar imi ai fi de folos , ai pute.a sa imi lasi un facebook in sms privat pentru a il da prietenei mele sa mai schimbati o vorba sa ii dai niste sfaturi , e genul de fata cam timida si ma gandesc daca vb cu o fata din domeniu ii va fii mult mai usor ! Mersi
No avatar
Cristian-A

Hei , buna ... Scuze ca intru in discutie , dar un hetero single cum s-ar putea descurca , ca banuiesc ca daca nu esti deja intr-un cuplu e foarte greu sa se formeze unul . Ma gandesc de ceva timp sa ma apuc de aceasta activitate dar nu prea stiu de unde sa incep :) . Ms pentru intelegere
Nord

Cristian-A;6221 wrote: Hei , buna ... Scuze ca intru in discutie , dar un hetero single cum s-ar putea descurca , ca banuiesc ca daca nu esti deja intr-un cuplu e foarte greu sa se formeze unul . Ma gandesc de ceva timp sa ma apuc de aceasta activitate dar nu prea stiu de unde sa incep :) . Ms pentru intelegere

Pai studiezi comportamentul gay-ilor si incerci sa te prefaci ca esti gay , o sa fie greu la inceput dar o sa te obisnuiesti cu timpul majoritatea asa fac ! Pentru baieti e mai greu sa fie modele dar nu imposibil cu munca si perseverenta poti castiga decent daca faci totul ca la carte !
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Cristian-A

Am inteles , cu toate ca e mai greu sa gasesti de unde sa te inspiri haha . Cel putin in Constanta nici gay baruri nu mai sunt .Nu cred ca exista tutoriale pentru asa ceva :) . A .... Mai vin si eu cu o intrebare . In ce consta un interviu?
Alessia

Cristian-A;6223 wrote: Am inteles , cu toate ca e mai greu sa gasesti de unde sa te inspiri haha . Cel putin in Constanta nici gay baruri nu mai sunt .Nu cred ca exista tutoriale pentru asa ceva :) . A .... Mai vin si eu cu o intrebare . In ce consta un interviu?

Buna Cristian-A, daca doresti sa colaborezi cu un studio, interviul consta intr-o discutie despre ceea ce presupune aceasta activitate si va fi necesar sa dai un mic test simplu de limba engleza si franceza pentru a demonstra cumva ca poti purta discutii cu membrii.
Cred ca poti gasi pe YouTube niste videoclip-uri cu gay, poate niste filme....oricum, daca vrei sa colaborezi cu un studio poti cere niste sfaturi in aceasta privinta.
No avatar
Cristian-A

Mtumesc Alessia . Am incercat sa gasesc studiouri care angajeaza baieti in constanta , dar din pacare ... Se pare ca in orasul minunat nu se cauta. Sau cel putin nu am gasit eu .
Scrie răspuns