Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Alina01

Bine,dar nu inteleg de ce esti asa iritata,este un forum privat?Nu inteleg cu ce deranjez.Mi s-a dat un raspuns de castiguri si nu a fost lunar ci unul zilnic.Topurile de pe forum sunt de modele cu experienta.Eu vroiam de la modelele de aici.Daca te enervez nu trebuie sa-mi raspunzi!
No avatar
Alina01

Eu nu sunt insistenta,abia am scris 3 comentarii.Probabil ai o zi proasta si nu vreau sa raspund cu aceiasi moneda.Vrei sa faci pe desteptul dar nu ai educatie deloc.In fine
No avatar
Antonia

Buna Alina, si bun venit pe forum!
E pacat ca nu ai nici un studio serios in orasul tau deoarece aceasta este cea mai buna varianta de a-ti incepe activitatea de model de videochat.
La studio ai parte de training si de suport 100%. Practic esti un bebe, iar studio-ul este mama: te ajuta sa inveti sa mergi, sa comunici, sa ai atitudinea potrivita, te pregateste pentru ce urmeaza, iar in momentul cand ei considera ca ai ajuns la un anumit nivel de maturitate iti vor da drumu "sa zbori" sigura :). Luand acest aspect in considerare, categoric si castigurile tale ar fi mult mai mari deoarece tot ceea ce trebuie sa stii pentru a face multi banuti te invata cei de la studio, pe cand, de acasa, trebuie sa inveti singura, sa cauti mult si sa descoperi.
Colaborarea de acasa cu un studio este o alegere mai buna decat sa lucrezi pe cont propriu de acasa, dar mai putin avantajoasa decat cea de a lucra din studio. Acum depinde foarte mult si de studio; unul serios, care se implica cu adevarat in formarea modelelor, ofera training si suport si pentru modelele de acasa online.
In medie, in studio se castiga in jur de 300 de lei pe tura la inceput, in perioada de training, iar apoi, treptat castigurile cresc; pot ajunge la 500, la 800, 1000 de lei pe tura sau sa depaseasca cu mult aceste sume. Asa cum au spus si ceilalti colegi pe forum, asta depinde de tine: daca detii arta conversatiei, daca cunosti bine limbile straine, cultura generala si cat de departe esti dispusa sa mergi cu show-urile.
Daca lucrezi de acasa, in timp vei putea ajunge la aceleasi sume castigate daca iti dai interesul si nu te demoralizezi, deoarece, la inceput este posibil sa castigi mai putin.
Sunt foare multi factori care influenteaza castigurile unui model, si am putea sta sa dezbatem acest subiect zile si nopti :D
Sper ca ti-am fost cat de cat de ajutor si daca mai ai alte intrebari, nu ezita sa ne contactezi in continuare!
Iti doresc mult succes! :*
No avatar
Alina01

Multumesc mult Antonia,Am incercat sa-ti trimit mesaj privat dar nu stiu...Stie cineva ce camere video recomanda LJ?As vrea sa imi achizitionez pe cea mai buna!
No avatar
Alina01

Multumesc mult,scuze pentru iri,poate amandoi am avut o zi mai proasta.Probabil o sa merg pe varianta mai scumpa cu camera video(am inteles ca cea de la panasonic ar cea mai buna).
No avatar
Alina01

Multumesc pentru sfat:)!
No avatar
Antonia

Eu tot Logitech c920 folosesc si nu am avut niciodata probleme pe Jasmin si nici pe celelalte site-uri. Nu se defocuseaza, daca ai setarile facute corect, imaginea redata este impecabila. Dar, asa cum a spus si styl, luminile au de asemeni un rol foarte important in redarea unei imagini de inalta calitate. Styl ne-a oferit aici un exemplu : http://www.forumvideochat.com/f2/lumini-videochat-341.html
No avatar
Alina01

Styl,ce laptop imi recomanzi pt.Logitech C930? Am inteles de i5 8gb,dar ce model?
No avatar
Alina01

C920 pardon!
No avatar
Alina01

Ok styl,mersi!
Scrie răspuns