Info pt incepatori

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
oanaMaria

Buna,

Ma gandesc sa fac videochat, dar nu stiu ce inseamna. Am citit pe forum si mi-am facut o idee si as avea cateva intrebari.

Pe livejasmin imi fac pur si simplu cont sau e alt fel de cont?
Ce fel de card am nevoie pt a fi platita?
Cand fac contul aleg tarile care vreau sa le blochez? Sau pot bloca unele tari si dupa ce am creat contul? Am auzit ca poti bloca, de ex Romania, dar cumva au si ei acces. Deci nu e sigur ?

As putea face cumva sa nu mi se vada fata?
Pot sa fac cu camera web de la laptop?

As prefera sa lucrez de acasa fiinca as putea sta mai mult online, mi-ar fi mai comod.
La studio imi este frica, am auzit diverse povesti si nu cred ca e un studio serios in Timisoara.

Peste aproximativ 2 saptamani as vrea sa incep, pana atunci vreau sa stiu tot ce trebuie sa stiu
Nord

Buna ! Rasfoieste forumul pentru a gasi informatii , poti cauta si pe internet o sa gasesti diverse informatii utile ! Sunt destule modele care pot sa te ajute si aici pe forum ! Iti poti face cont pe orice site pur si simplu iti trebuie doar o poza cu buletinu (scanezi buletinul) si o poza cu tine tinand bultetinu in care sa ti se vada fata ! Da poti bloca pe toate site-urile ce tara vrei dar cineva cu cunostinte minime de navigare pe internet o sa te poata vedea daca vrea ( e un lucru pe care trebuie sa ti-l asumi) , fara sa ti se vada fata nu prea poti lucra pe multe site-uri din cate stiu eu , doar pe chaturbate am mai vazut fete care nu-si arata fata si care oricum nu fac prea multi bani ! Din punct de vedere tehnic trebuie sa fii la zi , adica sa ai un calculator foarte bun minim un i5 cu 8 Gb RAM plus un webcam bunisor (iti recomand logitech c920 e foarte bun si ieftin) deci webcam-ul de la laptop cade din schema ! Acuma tu stii ce vrei dar daca vrei sa faci bani ar fi indicat sa mergi la studio pentru cel putin un an unde sa poti acumula cunostinte , sincer in ziua de astazi e dificil sa razbati ca si incepator singur de acasa la ce standarde ridicate sunt pe site-uri , daca o sa cauti o sa gasesti cu siguranta un studio bun in TM am vazut cel putin un studio de acolo care face treaba buna la standarde ridicate , nu le dau numele si nici nu ti-i pot recomanda ca nu ii stiu personal si prefer sa nu ma hazardez dar ei exista si sigur o sa-i gasesti !

Mult succes !
Live Cams | Live Sex |
No avatar
oanaMaria

Mersi pt raspuns.

Nu pot sa merg la studio fiinca e foarte usor sa se afle si degeaba incerc sa le explic, ca nu o sa le mai schimb parerea unora in veci.
M-am gandit bine inainte si cel mai comod imi este de acasa. o sa imi cumpar camera logitech c920 de care spuneai.

Am inteles ca am nevoie de un card pionier sau ceva de genul. Cum il fac? Cand imi fac contul am optiunea acolo sa fac si cardul?

O sa mai am intrebari, dar doresc sa le iau pe rand
No avatar
oanaMaria

mersi, am citit deja
No avatar
Larisa

oanaMaria;3044 wrote: Buna,

Ma gandesc sa fac videochat, dar nu stiu ce inseamna. Am citit pe forum si mi-am facut o idee si as avea cateva intrebari.

Pe livejasmin imi fac pur si simplu cont sau e alt fel de cont?
Ce fel de card am nevoie pt a fi platita?
Cand fac contul aleg tarile care vreau sa le blochez? Sau pot bloca unele tari si dupa ce am creat contul? Am auzit ca poti bloca, de ex Romania, dar cumva au si ei acces. Deci nu e sigur ?

As putea face cumva sa nu mi se vada fata?
Pot sa fac cu camera web de la laptop?

As prefera sa lucrez de acasa fiinca as putea sta mai mult online, mi-ar fi mai comod.
La studio imi este frica, am auzit diverse povesti si nu cred ca e un studio serios in Timisoara.

Peste aproximativ 2 saptamani as vrea sa incep, pana atunci vreau sa stiu tot ce trebuie sa stiu

Buna oanaMaria,nice to meet u!

Videochatul se refera la arta flirtului dar in maniera video,exista clienti din toata lumea care doresc sa isi faca partenere virtuale iar rolul unui model de videochat este de a conversa, de a-l face sa aiba mai multa placere de a sta pe aceste site-uri, desigur videochatul adult presupune si diferite jocuri cu tenta erotica , sau folosirea de jucarii sexuale.

Asadar ai posibilitatea sa lucrezi la Nonadult(Pentru a castiga bani doar pe site-urile cu profil Non-Adult, trebuie sa stii la perfectie limba engleza, sa arati foarte bine, sa ai cultura generala vasta si sa ai foarte multa rabdare cu membrii site-urilor).
Pe site-urile cu profil Adult ai voie sa faci orice iti trece prin minte, orice iti face placere: sa dansezi, sa canti, sa te distrezi cum vrei tu, sa faci teasing, sa faci striptease, sa faci show-uri erotice.
Diferenta dintre site-urile cu profil Non-Adult si cele cu profil Adult consta in faptul ca pe site-urile cu profil Non- Adult iti este interzis sa te dezbraci.

Pe orice site de videochat conturile se fac cu datele reale din buletin, cu poze ale tale si desigur si buletinul(pentru a dovedi ca tu esti titulara contului si ca ai varsta de 18 ani impliniti).Crearea conturilor are mai multi pasi, unde, pe langa datele personale si poze, va trebui sa alegi modalitatea de plata(daca lucrezi cu un studio se vor ocupa ei, daca vei face singura asta ,Payoneer este cea mai simpla modalitate de a incasa banii).Urmatorul pas este sa blochezi tarile pe care le doresti.Dar unele site-uri limiteaza numarul de tari pe care le poti bloca.Romani sunt in toata lumea, asa ca nu trebuie sa fii surprinsa ca te saluta un roman plecat in China, Venezuela sau Franta.:)

Unele persoane mai incearca sa isi ascunda fata dand zoom pe picioare, sani,insa nici un site nu va permite sa transmiti live fara sa te arati intru totul.(Aici iti pot recomanda sa apelezi la peruci, ochelari de vedere fake, modalitati de schimbare look prin machiaj).

Ca si aparatura folosita poti lucra cu ce vrei atata timp cat e macar un i3,desi recomandam ceva mai bun si camera hd,membrii intra in camerele modelelor ce au calitate foarte buna la imagine.

Pentru ca vrei sa lucrezi de acasa ,iti recomand sa iti faci un program si sa stai online macar 4-5 ore pe zi, 5-6 zile pe saptamana, folosind aceleasi intervale orare.Asa vei fi gasita de membrii care te vor indragi si iti vei spori castigurile."Povestile" despre studiouri sunt relative, intr-adevar daca apelezi la un studio abia deschis si cu sediu intr-un apartament ,poti sa te trezesti cu surprize,dar studiourile mari, cu ani vechime si suficienti angajati functioneaza ca orice business company ,asigurandu-ti pe langa drepturile salariale,intimitatea si confortul de care ai nevoie pentru a lucra linistita.

Eu sunt asistent manager la Lucky Studio si colaborez cu persoanele care vor sa lucreze de acasa.Daca esti interesata sa lucrezi pe site-uri serioase, vrei plata la zi,suport tehnic si training asa cum asiguram noi, te rog sa ne cauti.

Sper ca ti-am fost de ajutor si bafta in continuare!
No avatar
oanaMaria

Mersi Larisa, Lucky Studio e in Iasi. Cum se colaboreaza? Online?
No avatar
Larisa

Da,mentinem legatura prin mail ,skype si telefon.
No avatar
oanaMaria

Am intrat pe livejasmin sa vad care-i treaba si vad ca sunt pe prima pagina cateva fete in fata camerei, ce fac ele acolo e gratis, nu? Abia cand cere cineva sa intre in privat se taxeaza. Pot sa intre in privat mai multe persoane deodata?
Cand nu sunt in privat se vede ce tasteaza? Ca eu nu vad

Pe chaturbate care-i faza? M-am speriat cand am vazut ce se face acolo. Erau fete, nu-mi gasesc cuvintele sa descriu ce faceau, dar primeau 5 tokeni de cateva ori, ceea ce cred ca e putin. De ce faceau fara sa fie in privat pe bani putini?
No avatar
oanaMaria

styl;3058 wrote: LJ este un site free to go pvt, cu alte cuvinte stai in free chat unde nu primesti nimic exact ceea ce ai vazut si tu, iar in pvt primesti $$$, chaturbate este un site direct free chat, pe el primesti tokensi un fel de moneda virtuala in timpul petrecut in free chat daca si numai daca membrii iti ofera, exista si optiunea de pvt pe chaturbate dar este prea putin folosita.

Pe chaturbate chiar esti expus. 100 tokeni sunt 5 dolari? Undeva am citit ca tokenii care-i strangi ii imparti la 20 si afli suma care ai facut-o.

Pe livejasmine poate intra mai mult de o pers in privat? Sau poti cumva sa fi simultan pe 2 ,3 site-uri in privat in acelasi timp?
Carina

Am incetat sa mai lucrez pe MyFreeCams,Xhamster si Chaturbate pentru ca m-am saturat sa fiu vazuta de atatia membri cand fac un show un free.Unul plateste,15 se uita.Nu mi se pare corect!Sunt site-uri prost gandite si pe langa faptul ca membrii vad totul gratis mai au si cerinte.Penibil!
Intradevar,100 de tokensi sunt 5 dolari pe Chaturbate dar trebuie sa muncesti serios pentru ei.Membrii mereu cauta sa negocieze iar din frica de a nu face banuti ajungi sa faci show-uri in toata regula pe cativa tokensi amarati.
Pentru mine,LiveJasmin este cel mai bun site.Aici poti avea cateva privaturi simultan si nu poti sta nud in free chat,ceea ce mi se pare perfect!
Scrie răspuns