Tips-urile sunt o rasplata pentru un servicu bun, in nici un caz modalitatea principala de a castiga bani!
Un model de videochat trebuie sa isi faca show-ul pentru care este platita in privat, iar tips-ul este o rasplata ce reflecta multumirea membrului vis-a-vis de prestatia sa, de atitudinea sa, etc.
Din acest motiv site-urile ce se bazeaza pe tips-uri gen MFC, XHamster si toate celelalte sunt pline de modele care nu fac altceva decat sa cerseasca, sa inventeze tot felul de minciuni si de tragedii pentru a pacali membrii si a-i face sa le trimita ceva banuti in plus. Mie lucrul asta imi displace total! Nu pot sa lucrez pe astfel de site-uri. Mfc-ul nu este deloc profi, membrii de aici sunt obisnuiti cu astfel de modele "cersetoare" care nu au nici un pic de respect de sine! E ca si cum ai alege intre a-ti face cumparaturile dintr-o piata, un bazar sau dintr-un centru comercial renumit. Eu prefer site-urile serioase ce impun un anume respect atat din partea membrilor cat si a modelelor, unde poti castiga multi banuti fara sa fii nevoita sa te injosesti.
Pareri MFC (My Free Cams)
Bani putini pe mfc, asteptari mari din partea site-ului, reguli noi si stupide. Eu m-am descotorosit de el...Sunt atatea site-uri bune pe care as putea castiga banuti frumosi fara cersetori si escroci. De ce sa consum energie si timp cu asa ceva? Nu vad rostul din punctul meu de vedere.
Mare dreptate ai Bubu, mai bine ca nu ai trait experiente de genul acesta. Asta inseamna sa te informezi si sa stii sa faci alegeri bune. Din pacate eu chiar m-am inselat amarnic cu acest site de care nu mai vreau sa aud. Ma gandesc la saracele fete care vor sa castige si ele banuti si cad in capcana escrocilor de la mfc.
Am pierdut o suma mare de bani pe MFC, am incercat sa am o discutie cu ei, nu am ajuns la nici o concluzie cat de cat rezonabila sau cel putin sa imi argumenteze de ce nu imi mai dau banutii. Pur si simplu invocau fel si fel de motive, iar cand ceream dovezi, evitau raspunsul. Cert este ca nu imi convine sa pierd sume de bani pe site-uri, fara macar sa fiu vinovata de ceva. Sunt revoltata si imi voi inchide contul. Este frustrant sa ai o suma mare de bani si sa nu o mai primesti....nici macar nu stiu ce am facut. /:) Mi se pare lipsa de respect fata de modele, lipsa de seriozitate si de profesionalism. Atat timp cat am de unde sa aleg site-uri, nu am de gand sa raman la MFC sub nici o forma. Sfatul meu este sa aveti mare grija :|
Fetelor, eu personal nu pot sa inteleg ce se intampla cu MFC-ul X( De unde atatea reguli noi, foarte stricte, trafic 0, iar cand se intampla sa intre totusi cate un membru, cere fel si fel de lucruri. Maine voi vorbi cu persoanele de la studioul cu care colaborez si ii voi ruga sa imi inchida contul. Oricum nu mai intentionez sa intru pe MFC, asa ca nu mai are nici un rost sa il tin in lista, din moment ce nu mai are credibilitate. Nu sunt genul de persoana care sa taca si sa fie supusa, mai cu seama atunci cand am dreptate si cand vine vorba de partea financiara.
Nu mai am cont pe MFC, in sfarsit. Nu mai avea nici un rost. Neseriozitatea site-ului a atins cote maxime. Ca sa nu mai spun si de faptul ca ma simteam hartuita de ei, in sensul ca aproape in fiecare zi ma trezeam ba cu atentionare, ba cu amenda, iar tonul folosit era unul amenintator. Nu sunt obligata sa fac nimic pe MFC si nici pe vreun alt site daca nu vreau si categoric nu ma pot forta. Am dreptul sa aleg pe ce site-uri sunt online si le aleg pe cele mai serioase, care isi respecta modelele si colaboratorii. In definitiv, toti suntem egali, nici o persoana nu are drept de proprietate asupra unei alte persoane. X( Nu se mai putea asa. Sunt mult mai linistita de cand nu mai am contul, lucrez fara probleme, nestingherita si nefiindu-mi frica de vreo amenda primita pe nedrept.
De cateva saptamani intru pe acest forum pentru a vedea parerile altor modele in legatura cu acest job. Desi am experienta in acest domeniu, intotdeauna exista ceva nou de invatat.
Acesta este primul meu comment, iar ceea ce m-a determinat sa fac acest comment este faptul ca eu am avut si am in continuare mult de suferit din cauza site-ului MFC si vreau ca si alte modele sa afle prin ce am trecut eu.
Inainte de toate, vreau sa va spun ca eu am un baiat de 9 ani, sunt divortata de 1 an si jumatate si lucrez in acest domeniu de aproximativ 4 ani.
Pot spune ca MFC mi-a distrus viata deoarece, asa cum s-a mai spus si in alte comment-uri, membrii nu sunt trasi la raspundere atunci cand pun in pericol viata privata a modelului.
Totul a inceput cand un membru de pe acest site s-a indragostit de mine. Eu eram casatorita in acea perioada si aveam o viata frumoasa alaturi de familia mea. Cu timpul, dragostea membrului de pe MFC a inceput sa se transforme in obsesie...desi stia ca eu sunt casatorita si am un copil.
Membrul intra pe site de fiecare data cand stia ca sunt online, acesta ma lua in pvt si ma tinea cu orele, ceea ce era ok pentru mine, castigam multi bani de pe urma lui, dar asta pana intr-o zi cand mi-a dat un ultimatum ... desigur, nu am dat importanta amenintarii.
In urmatoarele zile am primit link-uri catre site-uri xxx de la un alt membru in care se regaseau filmulete din timpul pvt-urilor cu membrul care ma amenintase. Din acel moment am inceput sa lupt pentru a scoate toate acele filmulete, dar fara prea mare succes, cei de la MFC nu mi-au raspuns, iar o parte din cei de la site-urile pe care mi-au fost urcate filmuletele nu m-au putut ajuta.
Motivul pentru care acum sunt divortata este acela ca dupa o perioada scurta de la aceasta intamplare, un coleg de scoala de-al fiului meu a dat peste unul dintre filmuletele cu mine. Acesta m-a recunoscut de la sedintele cu parintii si a spus mai departe parintilor lui, colegilor si cadrelor didactice.
Ceilalti copii au inceput sa il batjocoreasca pe baiatul meu iar rudele si vecinii au aflat in cele din urma de acele filmulete.
Viata mea a devenit un calvar si am avut cateva tentative de sinucidere...am petrecut 2 luni si 3 saptamani numai in casa in speranta ca daca nu voi mai fi vazuta o perioada, poate in cele din urma toate aceste intamplari vor fi uitate de catre ceilalti. Din pacate nu s-a intamplat acest lucru iar pana la urma sotul a dat divort spunand ca nu mai poate trai asa iar copilul ma uraste si acum.
In concluzie, pot spune ca site-ul MFC a distrus atat viata mea cat si a celor mai importante persoane din viata mea.
Acesta este primul meu comment, iar ceea ce m-a determinat sa fac acest comment este faptul ca eu am avut si am in continuare mult de suferit din cauza site-ului MFC si vreau ca si alte modele sa afle prin ce am trecut eu.
Inainte de toate, vreau sa va spun ca eu am un baiat de 9 ani, sunt divortata de 1 an si jumatate si lucrez in acest domeniu de aproximativ 4 ani.
Pot spune ca MFC mi-a distrus viata deoarece, asa cum s-a mai spus si in alte comment-uri, membrii nu sunt trasi la raspundere atunci cand pun in pericol viata privata a modelului.
Totul a inceput cand un membru de pe acest site s-a indragostit de mine. Eu eram casatorita in acea perioada si aveam o viata frumoasa alaturi de familia mea. Cu timpul, dragostea membrului de pe MFC a inceput sa se transforme in obsesie...desi stia ca eu sunt casatorita si am un copil.
Membrul intra pe site de fiecare data cand stia ca sunt online, acesta ma lua in pvt si ma tinea cu orele, ceea ce era ok pentru mine, castigam multi bani de pe urma lui, dar asta pana intr-o zi cand mi-a dat un ultimatum ... desigur, nu am dat importanta amenintarii.
In urmatoarele zile am primit link-uri catre site-uri xxx de la un alt membru in care se regaseau filmulete din timpul pvt-urilor cu membrul care ma amenintase. Din acel moment am inceput sa lupt pentru a scoate toate acele filmulete, dar fara prea mare succes, cei de la MFC nu mi-au raspuns, iar o parte din cei de la site-urile pe care mi-au fost urcate filmuletele nu m-au putut ajuta.
Motivul pentru care acum sunt divortata este acela ca dupa o perioada scurta de la aceasta intamplare, un coleg de scoala de-al fiului meu a dat peste unul dintre filmuletele cu mine. Acesta m-a recunoscut de la sedintele cu parintii si a spus mai departe parintilor lui, colegilor si cadrelor didactice.
Ceilalti copii au inceput sa il batjocoreasca pe baiatul meu iar rudele si vecinii au aflat in cele din urma de acele filmulete.
Viata mea a devenit un calvar si am avut cateva tentative de sinucidere...am petrecut 2 luni si 3 saptamani numai in casa in speranta ca daca nu voi mai fi vazuta o perioada, poate in cele din urma toate aceste intamplari vor fi uitate de catre ceilalti. Din pacate nu s-a intamplat acest lucru iar pana la urma sotul a dat divort spunand ca nu mai poate trai asa iar copilul ma uraste si acum.
In concluzie, pot spune ca site-ul MFC a distrus atat viata mea cat si a celor mai importante persoane din viata mea.
Cat de usor este sa pierzi tot ce ai cladit in ani de-a randul, cat de usor este sa-i faci rau unui om nevinovat... Cati psihopati mai sunt oare pe lumea asta? Si ma intreb: Oare toti sunt pe mfc? Urasc din ce in ce mai mult site-ul asta...Ma gandesc oare cate fiinte trebuie sa mai sufere pentru astfel de escroci? Oare am facut ceva rau ca am vrut sa muncim si sa castigam o paine pentru copiii nostri?
Oare cand se vor lua masuri pentru a nu mai suferi oameni nevinovati care pierd totul pentru 500 tk munciti din greu?
Imi pare sincer rau NiKy pentru cele intamplate si sper ca intr-o buna zi sa ti se faca dreptate.
Oare cand se vor lua masuri pentru a nu mai suferi oameni nevinovati care pierd totul pentru 500 tk munciti din greu?
Imi pare sincer rau NiKy pentru cele intamplate si sper ca intr-o buna zi sa ti se faca dreptate.
Din pacate sunt multi oameni "deranjati" psihic sau care pur si simplu se hranesc cu suferinta altora. Mai rau este atunci cand crezi ca lucrezi pe un site cat de cat ok, care iti ofera un minimum de siguranta, dar din pacate sunt multe site-uri care nu dau 2 bani pe vietile unor oameni care incearca sa isi castige existenta.
La urma urmei noi aducem membrii pe site, noi ii facem sa isi cheltuie banii pe site-ul lor si tot datorita noua au ei ce manca. Site-ul MFC este unul dintre cele mai "tepare" site-uri (vorba lui Styl), nu ofera nici o siguranta. Pe ei ii intereseaza doar banul care le intra, nu faptul ca membrul respectiv a distrus o familie...poate chiar mai multe. In schimb au cerinte, au reguli si au DREPTURI...modelele nu au NICI UNUL.
La urma urmei noi aducem membrii pe site, noi ii facem sa isi cheltuie banii pe site-ul lor si tot datorita noua au ei ce manca. Site-ul MFC este unul dintre cele mai "tepare" site-uri (vorba lui Styl), nu ofera nici o siguranta. Pe ei ii intereseaza doar banul care le intra, nu faptul ca membrul respectiv a distrus o familie...poate chiar mai multe. In schimb au cerinte, au reguli si au DREPTURI...modelele nu au NICI UNUL.
Niky :-O, prin cate ai trecut din cauza MFC-ului. Aud din ce in ce mai des pareri negative despre MFC. Modelele sunt nemultumite, au reclamatii, incearca sa vorbeasca cu cei de la MFC, insa nu au sorti de izbanda. Se lovesc de fel si fel de pretexte, scuze sau chiar nu li se raspunde la emailuri. Colegele mele - in unanimitate - au decis sa isi inchida conturile pe MFC definitiv si pe buna dreptate, sunt indreptatite sa ceara acest lucru si sa isi doreasca sa nu mai auda de acest site. Noi suntem serioase, respectam regulile impuse (abuziv as putea adauga), dar nu primim nimic in schimb - nu ca am cere foarte multe lucruri, dar macar un minim respect si elementarul bun-simt. Din moment ce atitudinea pozitiva, respectul si fairplay-ul lipsesc cu desavarsire....decizia potrivita este inchiderea conturilor.