Cammodeldirectory.com

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
No avatar
anna94

Mi-am facut cont pe cammodeldirectory, stiti cat tine bulina aia cu New?

Ieri am stat online pe skype, dar numai 2 m-au adaugat de acolo, plus ca am vazut ca reclama mea e printre ultimele (sunt pozitionate in functie de cat ai facut in saptamana precendenta... dar pentru cineva nou nu e tocmai ok cu 0) Am citit pe alte forumuri in engleza ca nu e cine stie ce, mai are cineva reclama pe el, stiti cum merge? mersi
Payoneer - Sign up and earn $25
Leticia

Eu nu am auzit de acest site, chiar nu stiu ce sa iti spun,la studio la mine am vazut ca au cam 20 de site-uri cu care lucreaza si nu prea aduc altele noi, am incercat si noi cu Onwebcam dar nu a tinut mult,cei de la site fiind neseriosi in ceea ce priveste plata .
Money Makes the World Go Round
No avatar
anna94

mersi de raspuns, e practic o reclama pentru skype, membru plateste pe site pt show, procent 75%. In ceea ce priveste plata e saptamanala si nu am citit review-uri negative legate de plata pe forumuri, ci doar ca nu sunt multi membri. Nu trebuie sa stau live pe el, deci nu ma costa nimic.
Payoneer - Sign up and earn $25
Scrie răspuns