Sa facem cunostinta!
Ruxandra;2859 wrote: nu vrem sa facem amândoi pt ca ar fi prea mult.
Mie mi s-ar parea interesant la un moment dat si 1-2 showuri/saptamana de cuplu pe contul unuia dintre voi, show-uri anuntate de dinainte, mai atrageti ceva membri noi interesati de sex live (posibil pierzi cativa carora nu le place sa te vada cu altcineva), asta vei vedea in functie de site, faci sondaj inainte :)) nu am incercat, zic si eu, cineva cu experienta poate spune mai multe :P Bafta!
Payoneer - Sign up and earn $25
Mulțumesc,Alessia! Voi tine cont de sfaturile tale..chiar ma gândeam la ce mi-ai spus tu..nu eram sigura daca ar trebui sa spun ca sunt noua in domeniul asta si ca sunt mai timida.Oricum membrii si-ar fi dat seama si nu ar fi avut rost sa mint. Pupici :*
Suna interesant si diferit de modul in care lucrez eu, anna94. Sincer, eu m-am cam temut de Skype, nu imi inspira incredere. Ramane de vazu si cat e de avantajos, cati banuti reusesti sa faci asa si sa fii totusi atenta si la riscurile la care te supui. Poate ne mai scrii pe parcurs, sa ne tii la curent! Spor la banuti! :*
Miriam;2889 wrote: Suna interesant si diferit de modul in care lucrez eu, anna94. Sincer, eu m-am cam temut de Skype, nu imi inspira incredere. Ramane de vazu si cat e de avantajos, cati banuti reusesti sa faci asa si sa fii totusi atenta si la riscurile la care te supui. Poate ne mai scrii pe parcurs, sa ne tii la curent! Spor la banuti! :*
Am luat in considerare cam4(10tks=$1) si chaturbate(aplicatii interesante) pentru ca pozitionarea se face in functie de nr vizitatorilor. Pe cam4 e permis showul pe skype cu plata in tokens.
Citind pe forumuri am vazut si celelalte variante (platile deja le-am primit si nu am gasit recenzii negative la acest aspect) cu skype si sunt ok. Am scris clar ce fac si ce nu fac si alte faq, membrul oricum are credite in cont daca imi vede id-ul, cand ma adauga cineva il intreb unde m-a gasit, ce ar vrea sa facem/sa vada, imi raspunde, ii dau link-ul de plata, care pierde vremea = blochez, PayPal sau alte chestii nu dau, fiecare sa plateasca pe site-ul pe care m-a gasit; skyprivate e pay per minute, nu mai trebuie sa vefic plata in avans ca pe mpa, cam4.
Bafta fetelor!
Payoneer - Sign up and earn $25
to Anna94
La mine in studio nu se folosesc site-urile de care spui tu, chiar o sa le propun sa ceara o oferta de la site-uri poate ne mai largim aria de lucru.Pentru o luna de cand faci videochat te-ai informat foarte bine :P parca ai fi cam model de mult mai mult timp :))
Despre skyprivate am vazut si eu mai demult cateva informatii insa nu m-a tentat prea mult...
La mine in studio nu se folosesc site-urile de care spui tu, chiar o sa le propun sa ceara o oferta de la site-uri poate ne mai largim aria de lucru.Pentru o luna de cand faci videochat te-ai informat foarte bine :P parca ai fi cam model de mult mai mult timp :))
Despre skyprivate am vazut si eu mai demult cateva informatii insa nu m-a tentat prea mult...
Money Makes the World Go Round
Hei!Sunt noua pe aici:) Am fost prin mai multe studiouri,acum sunt la Studio Alice Bucuresti de 3 luni.Voi aveti parte de training?Asta cu skype la noi e interzisa,dar am auzit ca merge bine.Se poate ca la un studio sa fii pregatita ca la scoala?:)) Intr-adevar ma ajuta acest training,dar ma simt ca o scolarita :)
Selllena;4328 wrote: Hei!Sunt noua pe aici:) Am fost prin mai multe studiouri,acum sunt la Studio Alice Bucuresti de 3 luni.Voi aveti parte de training?Asta cu skype la noi e interzisa,dar am auzit ca merge bine.Se poate ca la un studio sa fii pregatita ca la scoala?:)) Intr-adevar ma ajuta acest training,dar ma simt ca o scolarita :)
Selllena, 3 posturi 3 mentiuni pentru studioul unde lucrezi, daca vrei sa faci reclama te rog fa in categoria potrivita.
Buna . Sunt noua pe acest forum si sunt interesata sa aflu cat mai multe despre videochat .
In curand o sa ajung in Iasi la facultate si deja m-am documentat, iar cei mai seriosi mi s-au parut cei de la Lucky Studio. Am vorbit deja cu una dintre fetele de acolo care mi-a si dat un numar de contact pentru a stabili un interviu . Insa am foarte mari emotii pentru acel moment ..
Imi puteti da cateva sfaturi ? La voi cum a fost? Ce se intampla mai exact la interviu ? Astept cu nerabdare raspunsuri de la voi .