Sa facem cunostinta!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Ruxandra

Mulțumesc mult,Miriam! :* Am dubii in privința lui ..el nu ar face niciodată unele chestii,dar daca își dorește cu adevărat sa reușim ar fi bine sa fie ambițios si cât mai dezinhibat. Mulțumesc frumos! O zi plăcuta! :*:*
No avatar
Miriam

Stiu ca la inceput poate parea destul de ciudat, e ceva nou cu care nu sunteti obisnuiti si e normal. Dar pe parcurs, dupa ce va veti obisnui cu site-urile si cu tot ceea ce presupune acest job nu va mai fi totul la fel de ciudat, de exuberant. Trebuie sa aveti rabdare si incredere si cu siguranta totul va merge bine pana in final.
No avatar
Diana G

Buna. Azi a fost prima zi si am facut 120 lei. La ce sume am citit pe aici,parca e cam putin. Ce ziceti?
No avatar
Camelia

Diana G;2869 wrote: Buna. Azi a fost prima zi si am facut 120 lei. La ce sume am citit pe aici,parca e cam putin. Ce ziceti?

Buna,Diana G. Fiind la inceput, ai multe de invatat si poate ca mai ai unele retineri. Pe masura ce vei invata site-urile, regulile si tot ceea ce tine de acest job, vei sti sa te comporti natural in fata camerei, asa cum esti tu de obicei, fara sa fii tematoare, timida sau cu anumite frici ori inhibitii. Sumele pe care un model de videochat le castiga pot varia, pot creste considerabil de la o zi la alta, depinde doar de tine si de eforturile depuse, in urma carora va veni si rasplata, asa cum este firesc. Mult succes in continuare, fii increzatoare in fortele proprii, va fi bine. >:D<
No avatar
Camelia

Buna,Ruxandra :) Admir faptul ca esti ambitioasa, determinata si vrei cu adevarat sa muncesti si sa fii independenta. Vei reusi usor-usor sa iesi din carapacea ta. In viata totul se invata, trebuie doar sa ai rabdare, buna-vointa si ambitie. Trebuie sa stii sa te adaptezi, sa iti doresti sa inveti si sa progresezi. Parerea mea este ca ati ales bine sa aveti conturi separate, intrucat nu se castiga atat de bine la cuplu (oricum parerile sunt impartite). Veti avea mai mult succes avand conturi proprii. Desi este vorba tot de videochat, nu este acelasi lucru daca este sa vorbim despre barbati si femei. Cerintele sunt altele, asteptarile difera, chiar si rezultatele pot varia. Bafta :-*
No avatar
Ruxandra

Mulțumesc pt încurajare,Camelia!! Ma ajuta mult faptul ca am niște suflete alături de deciziile mele! Pupici si mult noroc! :*
No avatar
Larisa

Buna Ruxandra,nice to meet u, sper ca prin acest forum de videochat sa putem sa iti impartasim cunostintele noastre .Eu sunt asistenta manager la un studio de videochat si daca ai nevoie de ajutor sunt aici
Apropo ca va face si iubitul videochat ,la barbati e mai ciudat un pic, in sensul ca barbatii sunt accesati tot de barbati pe site-uri(gay) si acestia cer show-uri.Daca iubitul tau nu e deranjat de asta si e dornic sa castige bine, il sfatuiesc sa isi ia costumatii tipice gay, si diverse accesorii sexuale (but plug, dildo, pennis lock,etc, sunt foarte multe ).Daca vreti sa lucrati pe mai multe site-uri puteti colabora cu mine de acasa.Spor!!!!
Carina

120 de lei ar fi o suma mica pentru un model cu experienta in domeniu.Avand in vedere ca esti la inceput de drum nu trebuie sa de descurajezi.Trebuie te ambitionezi si sa evoluezi,cu cat petreci mai mult timp in fata camerei ai sanse sa catigi mai multi banuti.Incearca sa dai atentie membrilor de pe toate site-urile cu care lucrezi si sa ai mereu o atitudine pozitiva.Te asteptam sa ne scrii in continuare pe forum cum merg lucrurile.Spor la banuti!!!
Alessia

Ruxandra, usor usor vei scapa de timiditate, trebuie doar sa iti iei inima in dinti si sa incerci sa treci peste acest prag. Este bine ca inainte de a intra in pvt sa le spui membrilor ca esti noua in acest domeniu si ca ai dori sa te ajute sa treci peste timiditate. In general membrii se comporta foarte frumos daca le spui asa si cu siguranta se vor comporta ca niste adevarati gentlemen.
Este adevarat ca sunt putine femei membri pe astfel de site-uri, in general barbatii sunt cei atrasi de aceste site-uri indiferent ca sunt in cautearea unui model de sex feminin sau masculin.
Daca iubitul tau nu doreste sa foloseasca jucarii sexuale, nu este obligat asa cum nici tu nu esti obligata. Sunt sigura ca va veti forma un stil propriu cu timpul si ca veti avea succes.
De retinut este faptul ca acest job va va ajuta si pe plan personal, deoarece veti avea mai multa incredere in voi si veti dori sa incercati cat mai multe lucruri noi. In plus, acestea va vor putea ajuta in crearea unor fantezii pe care le puteti spune mai apoi membrilor pentru a ii excita :P
No avatar
anna94

Miriam;2798 wrote: Si pe cate site-uri ai facute conturi ca model independent? Ne poti impartasi cateva din experientele tale? Poate sa ne spui si noua de ce ai ales sa lucrezi ca model independent? Orice opinie, idee, sugestie este binevenita pe forumvideochat, fiecare dintre noi va foloi ce are nevoie de aici si o va face cum crede de cuviinta. :)

Buna, mi-am facut profiluri pe Skyprivate si Myprivateangels(astea sunt ok pt mine, vad id-ul meu de skype numai membrii cu credite in cont) si mai nou pe cmd(nimic deosebit pe el), asta pentru Skype si Cam4 si Chaturbate.
De ce model independent? Nu mai stau in Romania (dpdv fiscal Romania=NU) si ma axez pe partea cu Skype, pe Cam4 primesc tokens offline pentru show pe Skype, mi se pare simplu, imi notez la fiecare membru de unde m-a gasit, cand mai vrea show ii dau linkul de plata.
Treptat voi mai adauga ceva reclame pentru skype si raman la astea 2 site-uri. Mai incolo, voi vedea.
Payoneer - Sign up and earn $25
Scrie răspuns