Care este cea mai ciudata cerinta pe care ti-a adresat-o un membru?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Camelia

Andrei85;1773 wrote: Eu intr-o seara m-am costumat cu șapcă,boxeri bocanci de piele si la gat o lesa...eram un gay adevărat.Părea jenant sa stau așa dar am avut succes si am făcut vreo 800 lei ....super bine. Prietena mea a zis ca nu mai lucram in cuplu de acum ci single ca se câștiga mai bineee

conteaza mai putin cum erai sau cum te simteai, ci faptul ca la urma ai castigat banuti frumosi fiind costumat asa . bravo :) succes pe mai departe!
No avatar
anastasia

Andrei85;1773 wrote: Eu intr-o seara m-am costumat cu șapcă,boxeri bocanci de piele si la gat o lesa...eram un gay adevărat.Părea jenant sa stau așa dar am avut succes si am făcut vreo 800 lei ....super bine. Prietena mea a zis ca nu mai lucram in cuplu de acum ci single ca se câștiga mai bineee

Dovada vie a faptului ca are o mare importanta vestimentatia si starea de spirit. Sunt in stransa legatura si rezultatul se reflecta in suma pe care o obtii la finalul orelor petrecute online.
No avatar
Luiza

Am avut un membru ieri care mi-a cerut SCH in pvt...habar nu aveam despre ce vorbeste. Am intrebat membrul si mi-a spus ca inseamna Small Cock Humiliation. Voi stiti cum se procedeaza? Ce ar trebui sa ii spun? :(
No avatar
Alice

Luiza;2150 wrote: Am avut un membru ieri care mi-a cerut SCH in pvt...habar nu aveam despre ce vorbeste. Am intrebat membrul si mi-a spus ca inseamna Small Cock Humiliation. Voi stiti cum se procedeaza? Ce ar trebui sa ii spun? :(

Poti incerca urmatoarele replici, care sunt si amuzante pe deasupra :)) :

Your dick's so small, you can sodomise ants.

I never knew you can have a belly button under your stomach.

Your dick's so thin, I've seen i've seen paper clips wider.

When you go swimming in cold water, does your dick get bigger?

Your dick's so small, satisfying a woman for you is "Mission Impossible".

Your dic's so small, you'll never be half the man your mother was.

Your dick's so small, your girlfriend took it to court and they threw it out for lack of evidence.
No avatar
Antonia

De obicei francezii vin cu cerinte din astea "minunate". Aseara m-a pus unul sa ma strang de gat cu o curea, alaltaseara am avut altul care voia sa ma vada neaparat cu un partener. Acesta era pe Mfc. I-am eplicat ca site-ul nu permite asa ceva dar a inceput sa dea tips-uri cate 1000 de tk, apoi inca 1000 apoi 3000, asta in timp ce eram in privat cu el. Pana la urma a venit asistenta sa ma ajute, imi mai punea mana cate un pic pe spate ca membrul sa vada ca intradevar mai este cineva cu mine in camera...de restul, m-am ocupat eu si am mimat totul destul de bine zic eu...dimineata aveam 27000 tk pe MFC :D:D:D. Sa tot fie asa :P
Carina

Acum cateva luni mi-a intrat un tip super amabil pe Chaturbate.Mi-a spus ca ii plac,dar ca sunt cam slabuta ,asa ca mi-a dat 500 de tokensi pentru a imi face comanda la o pizza extra large.A venit mancarea si tipul m-a luat in private pentru a privi cum o savurez.Ce-i drept ,a trebuit sa stea multisor deoarece am mai facut pauze intre timp.A avut rabdare si fara stres am reusit sa o termin.Din pacate nu l-am mai vazut de atunci...:(
No avatar
Alice

In ultima vreme nu prea am mai intalnit membri care sa aiba cerinte ciudate, la cate reguli sunt pe mai toate site-urile, mi-ar fi si frica sa mai accept asa usor niste "nebunii". Oricum, in curand cred ca vor disparea definitiv membrii cu fetish-uri exagerate deoarece nu vor mai fi modele care sa accepte din cauza regulilor, la urma urmei, indiferent de suma oferita, nici unui model nu ii convine sa isi piarda contul.
No avatar
anastasia

Alice, din pacate pentru modele, membrii care au anumite fetisuri si cerinte care sunt in contradictie cu regulile site-urilor se vor indrepta catre site-urile care au categorii dedicate fetisurilor. Nu inteleg de ce site-urile sunt atat de restrictive in ultima vreme, care ar putea fi motivul real, sau daca exista vreunul cu adevarat. Poate este ceva temporar totusi.
Bubu2014

Am avut destule cerinte ciudate de cand lucrez in acest domeniu insa cea mai neobisnuita a venit din partea unui membru francez.Acesta m-a rugat sa mananc ciocolata si sa ma murdaresc pe la gura ca si cum as fi un bebelus.Am condimentat putin situatia si am adaugat frisca.A trebuit sa fac dus dupa,aveam si in par ciocolata.:))))))))))
No avatar
Penelope

Un membru m-a luat in privat si apoi m-a pus sa spal haine intr-un lighean, goala fiind si camera sa fie la spate.Apoi a vrut sa ma ud toata cu apa aia ca si cum mi-o toarna cineva in cap.Nu era sanatos cred.Noroc ca eram in baie si m-am urcat in cada ca altfel nu faceam asa ceva in dormitor la mine.
Scrie răspuns