Expresii introductive

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Jasmine

• Hello/Hi, how do you do?-Buna, ce faci?
  • I am fine, thanks! (thx!)-Sunt bine, multumesc!
  • Where are you from?-De unde esti?
  • Wanna play? Wanna play with my body?- Vrei sa te joci? Vrei sa te joci cu corpul meu?
  • What can I do for you?- Ce pot face pentru tine?
  • What’s your fantasy?- Care este fantezia ta?
  • How is the ideal girl for you?/ Describe the perfect girl for you.- Cum e fata perfecta pentru tine?
  • What do you exactly like at me? Ce iti place mai exact la mine?
  • What do you like in private chat? Ce iti place in privat?
  • I’ll dance for you. What else do you want?- Voi dansa pentru tine. Ce altceva ai mai dori?
  • What do you say? You like it?-Ce spui? Iti place?
  • Do you want to talk about your problem with me? Can you tell me more?- Vrei sa discuti cu mine despre problemele tale? R: I want to help you.-Vreau sa te ajut.
  • I want to get naked for you right now! -Vreau sa ma dezbrac pentru tine, acum.
  • What’s that thing you do with your hand? I love it!-Ce faci cu mana? Imi place la nebunie!

No avatar
justme

Da...dar vezi, uneori discutia se petrece ceva de genul hy-hy, hru-fine tx si...liniste! sunt sigura ca majoritatea incepatoarelor s.au confruntat cu problema asta. Cum salvam situatia cand in cap e blank? Cum facem interlocutorul sa se confeseze!
?
Jasmine

Daca dupa aceasta introducere "hi-hi", "hru?-fine,thx" urmeaza o pauza si membrul nu continua discutia, atunci trebuie sa o faci tu, sa il atragi, sa deschizi un subiect de discutie, dupa care sa poti continua si sa il atragi spre ceea ce iti doresti tu. Poti fi directa : "What can I do for you?", "What do you like in private chat?", sau sa fii mai discreta, sa lasi sa decurga lucrurile de la sine: "Where are you from?", " How old are you?" ; sa incerci sa il cunosti mai bine si sa decoperiti puncte comune, sa ii descoperi slabiciunile care te vor putea ajuta pe viitor.
No avatar
anastasia

Pai, uite, la inceput poate discutiile iti par mai grele, sau ma rog....inceputul lor, dar treptat iti vei forma propria modalitate de a discuta cu membrii, fie ei fideli sau cu care abia incepi sa discuti. Trebuie sa fii comunicativa si sa nu astepti ca ei sa te intrebe ceva pe tine, ci tu sa fii cea care intreaba si este dornica de a cunoaste mai bine persoana. Sa faci primul pas si sa le arati ca ti-au trezit interesul. Sunt membri care vor sa se simta admirati; au si ei orgoliul lor de barbati la urma urmei :P
No avatar
Camelia

tu ca model trebuie sa deschizi discutia. imagineaza-ti ca sunt ca musafirii pe care ii primesti la tine acasa; nu vrei ca discutia sa fie monotona, plictisitoare si pe deasupra sa si plece foarte repede si sa nu-ti dea nici un "cadou". :))) asa ca preia initiativa, ca este in avantajul tau.
Alessia

Aveti dreptate, cel mai bine este sa deschizi tu un subiect pentru a fece membrul sa ramana in camera. Unii membri asteapta ca modelul sa "ii traga putin de limba" iar daca nu se intampla acest lucru, cu siguranta vor pleca in cele din urma.
Eu de multe ori, pana incepe efectiv o discutie pe un anumit subiect, intreb membrii ce le place sa faca pe astfel de site-uri, unii spun ca le place sa ofere atat tips-uri cat si sa ia in pvt iar altii ca prefera doar sa ofere tips-uri sau doar sa ia in pvt.
Cu timpul, iti dai seama din primele vorbe schimbate cam ce fel de membru este, daca este vorbaret sau nu, daca este mai timid/serios sau glumet. Cei care sunt seriosi sau timizi este bine sa te porti cu ei mai "cu manusi" sa nu exagerezi cu glumite deoarece se pot simti ofensati.
Trebuie sa "te mulezi" in functie de fiecare tip de membru in parte, sa fii flexibila pentru a avea succes la toate genurile de membri, cel putin eu asta incerc sa fac si in general da rezultate, cu mici exceptii :D
Carina

Imi place sa preiau controlul si sa il antrenez in discutie.Mai intai facem cunostinta,ca sa cum am fi la prima intalnire.Ii pun cateva intrebari legate de viata personala, pentru a se simti important, dar fara sa exagerez.Avansez in discutie,il rog sa imi povesteasca de cat timp este membru pe site-ul respectiv si ce ii place sa faca..In acest punct deja stiu cam ce fel de persoana este si cum ar trebui sa ma comport pentru a-l atrage cat mai mult.
No avatar
Candy

Chiar asa se intampla, cand membrii se simt neglijati pleaca, cel mai indicat ar fi sa ii saluti din momentul in care iti intra in camera si sa le dai atentie si dupa ce faci asta( celor care raspund :D ). Si ca tips: daca ai site-uri cu optiunea de pm/whisper incearca sa vorbesti cat mai mult in free chat si in pm doar chestiuni mai...ferite de ochii altor membri. Daca cei din camera ta vad ca esti activa in free chat si le dai atentie cu siguranta vor mai sta, vor da tips eventual si vor mai veni si altii ;)
Leticia

Pentru cele care habar nu au engleza, chiar conteaza aceste expresii...eu recomand colegelor din studio sa urmeze un plan atunci cand intra in discutie cu un membru nou:

salut
prenume
varsta
daca are camera -complimentare ochi, fizic etc
intrebari familie, servici si viata lui-de aici se pot dezvolta cateva subiecte
cateva intrebari si raspunsuri "sincere" din viata sexuala a ambilor
show
lauda de final
si scoaterea unei promisiuni ca va reveni

Cam asa fac de obicei :D voi?
Money Makes the World Go Round
No avatar
Penelope

Leticia;2780 wrote: Pentru cele care habar nu au engleza, chiar conteaza aceste expresii...eu recomand colegelor din studio sa urmeze un plan atunci cand intra in discutie cu un membru nou:

salut
prenume
varsta
daca are camera -complimentare ochi, fizic etc
intrebari familie, servici si viata lui-de aici se pot dezvolta cateva subiecte
cateva intrebari si raspunsuri "sincere" din viata sexuala a ambilor
show
lauda de final
si scoaterea unei promisiuni ca va reveni

Cam asa fac de obicei :D voi?

Ai si tu dreptate Leticia, doar ca uneori nu mai faci primii 6 pasi si membrul zice pussy pussy :)))) el doar atat stie si desigur vrea.:)))
Scrie răspuns