Tips-uri pentru modelele mai plinute

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Jasmine

• Trebuie sa inveti sa ai incredere totala in tine!
  • Pune-ti in valoare punctele tari!
    Foloseste-te de partile corpului de care esti mandra: fie ca este vorba de sani, de fund, coapse sau solduri pune-le in valoare. Daca iti plac ochii tai sau buzele foloseste-te cat poti de mult de zoom si joaca-te!

• Poarta doar hainute care te pun in valoare, in care te simti confortabil si sexy. Nu folosi articole vestimentare prea largi dar nici prea stramte.

• Ai grija sa ai mereu parul aranjat! Schimba-i culoarea din cand in cand si coafeaza-l diferit in fiecare zi.
  • Fii draguta cu toti membrii, fii vesela si optimista. Fa-ti cat mai multi prieteni pentru ca acestia iti vor ma aduce si altii.
  • Flirteaza cu membrii, insa ai grija sa nu pari disperata, ci doar interesata de ei.
  • Daca un membru iti face complimente, vrea sa petreaca mai mult timp cu tine, te face sa razi, invita-l discret in privat pentru a putea avea mai multa intimidate si pentru a-i putea oferi toata atentia ta.
    Fii atenta la pozitia pe care o adopti in fata camerei! Nu sta cocosata, nu sta cu genunchii stransi la piept sau turceste! Adopta pozitii sexy care sa iti scoata in evidenta calitatile si sa iti ascunda defectele. Astfel, vei capata un plus de incredere!

No avatar
Antonia

Cred ca putem lua aminte fiecare dintre noi :D. Consider ca aceste sfaturi ne prind bine fiecareia, indiferent de numarul de kilograme pe care il avem. Intradevar, daca avem un pic de burtica, picioarele mai groase, sanii mai lasati, trebuie sa fim destul de atente la pozitie, pentru ca imaginea pe care o redam sa fie sexy, eleganta si nu dizgratioasa. :-S
No avatar
Alice

Toate femeile sunt frumoase indiferent de greutate si inaltime, iar pentru a fi seducatoare si sexy, important este sa iti cunosti foarte bine corpul, sa il accepti asa cum este si sa ai incredere in tine.

https://www.youtube.com/watch?v=Q5otWkkqKPU
No avatar
anastasia

Modelele cu forme rubensiene, cum sunt cele din videoclip, au mare succes pe site-uri, spre marea surprindere a multor persoane. Sunt atragatoare, stiu sa se faca placute, desi nu au forme care s-ar incadra in tiparul 90-60-90. Cine a spus ca femeile trebuie sa fie inalte si slabe? Personal nu cred in asemenea criterii, mi se par simple conceptii, invechite de altfel, si care nu reflecta deloc alegerile si preferintele barbatilor.
O admir foarte mult pe Tara Lynn. Emana fericire, sinceritate, radiaza pur si simplu. Are un zambet senzational si o privire care face mai mult decat un corp perfect.

Carina

Cred ca orice femeie poate fi atragatoare daca are atitudinea potrivita si stie sa isi puna in valoare atuurile.O femeie plinuta este fascinanta chiar daca nu se incadreaza in dimensiunile unui manechin.Femeile cu forme au fost si vor ramane preferatele sexului masculin. In fata camerei,acestea isi pot scoate in evidenta coapsele implinite sau bustul generos si pot opta pentru rochite sexy,decoltate,din materiale vaporoase.
No avatar
Penelope

Si eu fac parte din categoria femeilor cu forme voluptuoase ca sa zic asa.Intr-adevar se cauta pe site-uri, am observat ca sunt multi membri cu obsesii legate de femei mai pline, si mancare. Am avut cativa membri care imi cereau sa mananc in privat, in loc sa le fac show.Banii lor, placerea mea .:D
Ca sa fiu placuta in viata reala dar si in cea virtuala prefer sa adopt un look clasic, parul mereu ondulat, si machiajul obligatoriu cu tus,mai mereu port un corset care sa imi scoata talia in evidenta si decolteul,si folosesc bijuterii mari.

Bubu2014

Cred ca orice femeie ai intalni,chiar daca ti se pare superba din toate punctele de vedere,ti-ar spune ca are un complex.Daca avem sanii mari,ii vrem mici si tot asa,nu o sa fim niciodata pe deplin multumite.Modelele mai plinute au cu siguranta categoria lor de membri deoarece sunt multi barbati carora le plac femeile cu forme voluptoase.Fiecare om este special in felul lui,ori are un fizic placut,ori un caracter deosebit.Ar fi plictisitor daca toata lumea ar fi la fel.
No avatar
Camelia

Cu cat incerci sa schimbi mai multe la tine, cu atat vei fi mai nemultumit/a si vei dori sa continui sa schimbi/sa modifici/sa adaugi/ sa elimini. Ma ghidez dupa expresia din Latina: Est modus in rebus, cu alte cuvinte incerc sa nu depasesc limita ori masura in nici o activitate intreprinsa si oricum consider ca eleganta deriva din lucruri simple, nu din exagerarea anumitor trasaturi fizice, comportamentale sau care tin de vestimentatie/make-up.
No avatar
BlueIvy

Nimeni nu este perfect. Totul tine de atitudine si sa stii cum sa iti pui in evidenta calitatile . Frumusetea este in ochii celui care priveste pana la urma , asa ca fii increzatoare. Desigur, ajuta sa ai si un trainer bun.. care sa iti ofere some face to face tips ;)
No avatar
Ilinca

SI eu am cateva kilograme in plus, dar in fata camerei arat destul de bine..Am observat ca membrii sunt atrasi de femeile voluptoase,fiind incantati in primul rand de posteriorul meu.Sunt barbati care adora femeile mai plinute,sau sunt altii care le prefera pe cele mai slabute.Asadar,e loc pentru toata lumea.:))
Scrie răspuns