Cele mai de succes tinute in videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
anastasia

Asta este. Am observat ca multe vedete de peste hotare, cum ar fi Kim Kardashian si Katty Perry, dar si vedete de la noi, au tinute din latex. Exista rochii facute integral din latex, dar si combinatii de materiale. Arata incredibil, insa trebuie sa ai si un corp armonios, pentru ca evidentiaza tot (si ceea ce ar vrea femeile sa ascunda poate).
Eu am o rochita roz deschis din latex, cu o fundita mare pe mijloc, cum e cea din imaginea asta

si o fusta albastra, pe care o port in combinatie cu un sutien frumos si o bluzita din danteluta. Seamana cu cea de aici:

Trebuie sa aduci si o pata de culoare uneori, nu doar clasicul negru. Eu am succes cu tinute colorate si jucause.
Carina

Imbracamintea este foarte importanta in acest domeniu si trebuie sa fie adecvata.Trebuie sa investim incontinuu in tinute sexy,deosebite si cat mai variate deoarece cerintele membrilor sunt diferite.Unii prefera compleuri sexy,fustite si rochite scurte ,mulate.Altii doresc sa vada in fata camerei o femeie cocheta,imbaracata intr-o rochie de seara.Intr-o zi,un membru de pe Chaturbate a intrat in private si m-a intrebat daca am o rochie de mireasa.Norocul meu a fost ca aveam o rochie alba,vaporoasa de vara.A fost super incantat!
Alessia

Foarte frumoasa rochia, Anastasia. De curand am vazut-o pe Andreea Banica intr-o rochie din latex, aceasta spunea ca a vazut-o pe Kim Kardashian purtand o astfel de rochie si ca i-a placut enorm astfel ca si-a facut comanda. Culmea este ca aceeasi rochie pe care o poarta si Andreea Banica, o poarta si Rita Ora.

La acea emisiune Andreea Banica statea in sezut si se putea observa destul de tare burtica si alte imperfectiuni ale corpului. Nici Kim Kardashian nu are corpul unui model de 90/60/90 (dupa cum stim cu totii) dar a "indraznit" sa poarte o astfel de rochie.

Sunt multi barbati carora le plac astfel de forme, asadar, de ce sa punem o eticheta pe o astfel de imbracaminte spunand ca numai persoanele care au un trup fara cusur o pot purta..?
Alessia

Eu am venit intr-o zi cu o fusta cu paite si mi-a placut foarte mult cum se vede pe camera. Intre timp am cumparat si o pereche de ciorapei cu sclipici pentru momentele cand nu pot purta foarte multe haine :P si arata asa:

As incerca intr-o zi si sclipici direct pe corp sa arate ceva de genul acesta:

No avatar
Alice

Eu prefer tinutele fara sclipici, paiete etc...cel mult tinute cu insertii metalice, dar cam atat, fiecare cu stilul ei.
In general membrilor le place stilul meu, probabil ca acesta este unul din motivele pentru care au fost atrasi de mine...oricum, ciorapeii mentionati de tine chiar arata super, ma voi uita si eu dupa modelul asta, nu pare sa aiba prea mult sclipici ceea ce ma incanta. Imi plac la nebunie ciorapeii, am foarte multe modele si ii pot asorta in functie de felul in care sunt imbracata.
Ca idee, am zile in care ma imbrac in genul acesta prezentat in video:

https://vimeo.com/74362417
Clara

Eu m-am gandit la body painting, deja mi-am achizitionat culorile de la un magazin online si am rugat-o pe colega mea care este super talentata la pictura si grafica, sa ma ajute sa-mi realizez visul. Abia astept sa vad ce o sa iasa. ;;) Mi-am cautat si cateva modele mai dragute.

No avatar
Bianca

O idee super!!! Ma gandesc serios sa o incerc si eu... Ar putea sa ma ajute prietenul meu cu realizarea picturii, el este artist innascut.;) Multumesc pentru idee Clara!:-*
No avatar
Alice

Pentru un body painting trebuie multa rabdare din partea amandurora, stiu ca dureaza destul de mult realizarea acestuia.
Nu am vazut modele care sa fi incercat asa ceva....nu stiu in ce masura ar avea succes, mai ales pentru ca de obicei membrii vor sa vada nuditate, iar avand pictate haine sau alte lucruri care acopera partile intime, este posibil ca membrii sa nu agreeze acest lucru.
In cazul in care sunteti interesati/interesate sa incercati, puteti gasi pe internet destule informatii...recunosc ca sunt superbe unele lucrari pe care le-am vazut si ar fi pacat sa se iroseasca in cateva secunde la cererea unui membru.
Si pentru ca deja suntem obisnuiti cu picturile care reprezinta echipamentele unor echipe de fotbal, am gasit ceva foarte frumos care mi-ar placea si mie :).

https://www.youtube.com/watch?v=lsFR77uRdGo
No avatar
bug.dan

Mi-am cumparat si eu de pe internet niste tinute noi. Membrilor mei le-au placut si cu ocazia asta mi-am mai facut niste "prieteni" noi. Tinutele sunt de detinut (pentru membrii carora le place sa domine), de politist (pentru cei care vor sa fie dominati) si de cowboy.

Am mai vazut cateva tinute care mi-au placut si le voi achizitiona cat de curand. Sper sa inspir si alte modele de sex masculin cu aceasta ocazie.
No avatar
raini

Salut, bug.dan. La prima vedere oamenii ar putea crede ca baietii care fac videochat nu au nevoie de tinute speciale, provocatoare si ceva care sa le puna in valoarea infatisarea fizica. Total gresit, dupa parerea mea. Nu acordam o prea mare importanta tinutei vestimentare, insa am realizat ca trebuie si ceva in plus, care sa ma diferentieze de ceilalti. Pe principiul: investitie - profit garantat. Am achizitionat cateva tinute si le port aproape de fiecare data cand sunt online. Una dintre tinutele mele seamana cu aceasta:

Diversitate, de asta este nevoie in acest domeniu. Sunt o multime de modele online, iar membrii sunt mereu in cautare de ceva nou, inedit, care sa le starneasca interesul.
Scrie răspuns