De ce nu fac bani din videochat???

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Alice

Buna. Ma bucur ca am gasit acest forum deoarece sunt multe subiecte interesante. As avea nevoie de cateva pareri, daca se poate. Eu am lucrat de acasa pana acum iar in timp am colaborat cu mai multe studiouri. Nu am lucrat ca model independent din comoditate, ca sa zic asa. Am considerat ca este mai simplu sa se ocupe altcineva de conturile mele, dar am intampinat niste probleme cu acestea. Cea mai mare problema este ca nu primesc banii la timp, sau chiar deloc. Nici pana in ziua de azi nu am vazut un ban de la ultimul studio, au trecut 3 luni. Nu cred ca ii mai vad. Imi puteti recomanda un studio care sa stiu sigur ca imi da banii? Nu as vrea neaparat banii la zi, dar macar la o saptamana sau 2.
M-am gandit si la varianta sa lucrez din studio, multe persoane spun ca se castiga mai bine de acolo decat de acasa. Dar din nou, problema consta in seriozitatea de care da dovada studioul. Nu as vrea sa lucrez la un studio care sa imi impuna sa fac o anumita suma pe zi iar daca nu ating "target-ul" impus sa ma trezesc ca nu imi da nici un ban. :(
Nord

Alice;1076 wrote: Buna. Ma bucur ca am gasit acest forum deoarece sunt multe subiecte interesante. As avea nevoie de cateva pareri, daca se poate. Eu am lucrat de acasa pana acum iar in timp am colaborat cu mai multe studiouri. Nu am lucrat ca model independent din comoditate, ca sa zic asa. Am considerat ca este mai simplu sa se ocupe altcineva de conturile mele, dar am intampinat niste probleme cu acestea. Cea mai mare problema este ca nu primesc banii la timp, sau chiar deloc. Nici pana in ziua de azi nu am vazut un ban de la ultimul studio, au trecut 3 luni. Nu cred ca ii mai vad. Imi puteti recomanda un studio care sa stiu sigur ca imi da banii? Nu as vrea neaparat banii la zi, dar macar la o saptamana sau 2.
M-am gandit si la varianta sa lucrez din studio, multe persoane spun ca se castiga mai bine de acolo decat de acasa. Dar din nou, problema consta in seriozitatea de care da dovada studioul. Nu as vrea sa lucrez la un studio care sa imi impuna sa fac o anumita suma pe zi iar daca nu ating "target-ul" impus sa ma trezesc ca nu imi da nici un ban. :(

Nu pot sa-ti recomand vreun studio dar din cate inteleg eu tu ai lucrat de acasa pentru un studio ceea ce mie personal mi se pare o nesabuinta , daca vrei rezultate bune indicat ar fi sa incerci un studio adevarat ( adica cu locatie fizica , firma, care te angajeaza, site de prezentare etc) ! Dar daca din diferite motive nu poti lucra la un studio si vrei sa lucrezi de acasa atunci poti cere informatii aici pe forum si iti recomand sa citesti tot ceea ce gasesti despre videochat pe internet uite poti sa incepi cu asta : Informatii utile pentru modele
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Antonia

Buna Alice! Spune-ne te rog si din ce oras esti ca sa iti putem face cateva recomandari de studiouri serioase. Indiferent ca vei continua sa lucrezi de acasa sau vei merge in studio, cu cat acesta este mai aproape de tine cu atat este mai convenabil pentru ambele parti.
Daca vrei o parere in ceea ce priveste decizia ta de a lucra la studio sau acasa, eu cred ca cel mai bine ti-ar fi la studio. Spun asta din mai multe motive:
1. La studio 100% castigi mai multi banuti.
2. La studio ai tot ce este necesar pentru a-ti desfasura aceasta activitate.
3. Apropo de comoditatea de care vorbeai, studio-ul ti-o ofera 100% prin: transportul gratuit, make-up, traineri, rezolvarea problemelor tehnice, etc ( asa e in cazul studio-ului in care lucrez eu).
4. Propria experienta! :D

Succes pe mai departe! :-*
No avatar
Ilinca

Ma simt coplesita de atatea informatii,dar sunt hotarata sa merg sa lucrez din studio deoarece vreau sa schimb complet tactica.Acasa nu am un decor adecvat,vitrina mamei imi ocupa toata camera:))Vreau un program de care sa ma tin,cum de altfel m-ati incurajat si voi.Sper sa fie ok studioul,pana acum am auzit numai de bine.Urati-mi succes!:)
No avatar
anastasia

Ilinca;1096 wrote: Ma simt coplesita de atatea informatii,dar sunt hotarata sa merg sa lucrez din studio deoarece vreau sa schimb complet tactica.Acasa nu am un decor adecvat,vitrina mamei imi ocupa toata camera:))Vreau un program de care sa ma tin,cum de altfel m-ati incurajat si voi.Sper sa fie ok studioul,pana acum am auzit numai de bine.Urati-mi succes!:)

Atmosfera de la studio este total diferita fata de ceea ce ai acasa, dintr-un milion de motive: programul care te ajuta sa fii constiincioasa, ai parte de training, designul, tot ceea ce tine de chestii tehnice, camera etc. Informatiile sunt foarte multe, asta asa-i, dar tine de tine cum le triezi si cum le folosesti in avantajul tau. Iti doresc succes si sa fii ambitioasa!!!
No avatar
Andrei85

anastasia;1104 wrote: Atmosfera de la studio este total diferita fata de ceea ce ai acasa, dintr-un milion de motive: programul care te ajuta sa fii constiincioasa, ai parte de training, designul, tot ceea ce tine de chestii tehnice, camera etc. Informatiile sunt foarte multe, asta asa-i, dar tine de tine cum le triezi si cum le folosesti in avantajul tau. Iti doresc succes si sa fii ambitioasa!!!

Hei Anastasia stii cumva si studiouri de videochat pentru barbati in zona Moldovei? Eu lucrez de acasa dar mi-as incerca norocul la un studio, am inteles , cel putin fetele castiga mai bine la un studio nu?
No avatar
Miriam

Buna tuturor! Eu lucrez tot de acasa de aproximativ un an. Am inceput sa lucrez pe Mfc, doar de site-ul asta stiam la momentul respectiv de la o prietena. Apoi dupa ce am inceput efectiv sa lucrez, sa inteleg exact in ce consta aceasta munca, sa discut cu alte modele am aflat si de Jasmin, apoi de Bonga, XHamster si Chaturbate. Acum castig in jur de 2500 $ pe luna pe toate aceste site-uri, stand logata 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamna. Imbin utilul cu placutul...asta ar fi programul unui functionar, insa castigurile mele depasesc cu mult salariul mediu de la noi din tara. >:)
Carina

Trebuie sa imbini utilul cu placutul,creeaza-ti o atmosfera prielnica,asculta muzica care iti place si decoreaza camera dupa bunul-gust.Ideal este sa lucrezi pe cateva site-uri,astfel ai posibilitatea de a face mai multi banuti.ImLive este un site bun insa ar trebuie sa incerci si Jasmin,Flirt4Free,PeekShows,etc.Sfatul meu este sa cauti in studio bun in orasul tau,acolo vei fi indrumata corect si vei avea posibilitatea sa iti rotunjesti castigurile.
Scrie răspuns