Termeni de baza in videochat
WEBCAM SITE – site-ul de videochat.
PERFORMER- modelele de videochat ce lucreaza in mod independent sau prin intermediul unui studio.
PAY PERIOD- perioada de timp la care este platit modelul de videochat
PAYMENT-plata efectiva de catre site inspre model/studio
SPLITTER – soft instalat in computer ce preia sursa video de la camera video si o divizeaza catre toate site-urile deschise.
MEMBER- membrii site-urilor de videochat, clientii
VIDEOCHAT-comunicare intre 2 sau mai multe persoane (model si membri) prin intermediul unei camera video atasate la un computer ce se desfasoara contra unei sume de bani sau gratuit.
VIDEOCHAT CU CONTINUT ADULT - discutiile dintre modelele de videochat si membrii pot fi insotite de nuditate.
VIDEOCHAT CU CONTINUT NON ADULT – folosirea termenilor, obiectelor cu conotatii sexuale sunt strict interzise, de asemeni modelele vor fi mereu imbracate.
FREE CHAT – Comunicarea dintre model si membri in mod gratuit.
PRIVATE CHAT – Modelul este platit de membru pentru activitatea sa.
Cateva tips-uri pentru modelele aflate la inceput de drum
Miriam, imi place cum ai explicat acesti termeni, scurt si la obiect. Modelele noi cu siguranta vor gasi acest post foarte util.
In consecinta m-am gandit sa impartasesc modelelor noi cateva expresii/cerinte ale membrilor.
Fisting - introducerea mainii sau a pumnului in vagin sau in anus
Cameltoe - purtarea unei perechi de pantaloni sau lenjerie intima mult ridicata pentru a se vedea forma zonei genitale

Squirt - orgasm la persoanele de sex feminin / ejaculare
BDSM - Termenul BDSM a fost format prin unirea termenul Bondage & Discipline ( robie și disciplina), cu Sadism & Masochism (sadomasochism)
Tipuri de joc:
Bondage (robie/sclavie - implica legarea sau incatusarea partenerului)

Cock and balls torture - CBT (torturarea penisului si a testiculelor)
Control (putere si control asupra partenerului prin intimidare)
Erotic electrostimulation (stimularea electrică nervoasă transcutanată - TENS, stimularea electrica neuromusculara sau Bagheta Violet)
Edgeplay (axfisiere, jocuri cu focul, jocuri cu arme si cutite, taiere, jocuri cu sangele sau sexul neprotejat - Bareback sex, expresia vine de la calaritul calului fara sa - aceasta practica este periculoasa deoarece poate duce la deces)

Flagellation (pedepsirea partenerului prin lovirea acestuia cu diferite obiecte specifice sau cu palma)

Golden showers (excitarea la vederea partenerului cum urineaza)
Medical play (folosirea costumelor de asistenta medicala, doctor etc si examinarea corpului partenerului)

Predicament bondage (robie/sclavie neplacuta - asezarea partenerului in pozitii dificile si chiar dureroase in timpul actului sexual)

Roleplay (folosirea costumatiilor si interpretarea anumitor fantezii cum ar fi de scolarita - profesor, preot - maicuta etc), Spanking / whipping (excitare la palmuirea sau biciuirea partenerului)
Pegging sau Strap-on play (folosirea unei centuri cu penis de catre o femeie pentru penetrarea barbatului)

Suspension bondage (suspendarea "sclavului" cu franghie, cabluri sau lanturi - creaza un sentiment de vulnerabilitate, imposibilitate de a scapa si excitare)

Torture (tortura voita - excitare la durere - practica periculoasa deoarece poate duce la rani severe si grave)
Tickle torture (tortura prin gadilat - poate fi cu acordul sau fara acordul partenerului, poate implica legarea acestuia pentru a il tortura astfel)

Wax play (jocul cu ceara - implica ceara calda sau fierbinte picurata pe pielea partenerului)

In consecinta m-am gandit sa impartasesc modelelor noi cateva expresii/cerinte ale membrilor.
Fisting - introducerea mainii sau a pumnului in vagin sau in anus
Cameltoe - purtarea unei perechi de pantaloni sau lenjerie intima mult ridicata pentru a se vedea forma zonei genitale

Squirt - orgasm la persoanele de sex feminin / ejaculare
BDSM - Termenul BDSM a fost format prin unirea termenul Bondage & Discipline ( robie și disciplina), cu Sadism & Masochism (sadomasochism)
Tipuri de joc:
Bondage (robie/sclavie - implica legarea sau incatusarea partenerului)

Cock and balls torture - CBT (torturarea penisului si a testiculelor)
Control (putere si control asupra partenerului prin intimidare)
Erotic electrostimulation (stimularea electrică nervoasă transcutanată - TENS, stimularea electrica neuromusculara sau Bagheta Violet)
Edgeplay (axfisiere, jocuri cu focul, jocuri cu arme si cutite, taiere, jocuri cu sangele sau sexul neprotejat - Bareback sex, expresia vine de la calaritul calului fara sa - aceasta practica este periculoasa deoarece poate duce la deces)

Flagellation (pedepsirea partenerului prin lovirea acestuia cu diferite obiecte specifice sau cu palma)

Golden showers (excitarea la vederea partenerului cum urineaza)
Medical play (folosirea costumelor de asistenta medicala, doctor etc si examinarea corpului partenerului)

Predicament bondage (robie/sclavie neplacuta - asezarea partenerului in pozitii dificile si chiar dureroase in timpul actului sexual)

Roleplay (folosirea costumatiilor si interpretarea anumitor fantezii cum ar fi de scolarita - profesor, preot - maicuta etc), Spanking / whipping (excitare la palmuirea sau biciuirea partenerului)
Pegging sau Strap-on play (folosirea unei centuri cu penis de catre o femeie pentru penetrarea barbatului)

Suspension bondage (suspendarea "sclavului" cu franghie, cabluri sau lanturi - creaza un sentiment de vulnerabilitate, imposibilitate de a scapa si excitare)

Torture (tortura voita - excitare la durere - practica periculoasa deoarece poate duce la rani severe si grave)
Tickle torture (tortura prin gadilat - poate fi cu acordul sau fara acordul partenerului, poate implica legarea acestuia pentru a il tortura astfel)

Wax play (jocul cu ceara - implica ceara calda sau fierbinte picurata pe pielea partenerului)

Alice, multumim pentru amabilitatea de a explica termenii acestia. Spre marea mea surprindere ( si rusine) nu stiam cativa termeni, desi sunt model de ceva vreme. Poate ca e si normal, din moment ce nu am fost niciodata in situatia de a vorbi sau chiar pune in practica, dar e bine de stiut si mereu avem cate ceva de invatat.
Chiar zilele trecute cautam idei pentru membrii carora le place sa fie slave, astfel ca am dat search "mistress video chat" si am gasit mai multe site-uri de videochat cu "activitatile" mentionate de tine Alice. Nu inteleg totusi, de ce membrii care cauta mistress nu merg direct pe site-urile cu aceasta "tematica"...? Aceste modele sunt dotate cu tot felul de ustensile si accesorii specifice.
Datorita voua am aflat ca membrii de pe Mfc pot salva filmuletele din timpul private-ului.Pe Bonga si Chaturbate am debifat aceasta optiune,uneori insa ,daca un membru de pe Chaturbate este insistent si plateste bine private-ul il las sa-si adauge in colectie filmatul.
Tin cont de majoritatea tips-urilor prezentate de Jasmin,in special am grija sa am o atitudine cat mai placuta.Singura mea greseala este ca am facut schimb de date personale cu un membru de pe Xhamster care m-a terorizat o buna perioada de timp.Multe modele si-au distrus viata din cauza acestui lucru,au fost amenintate de membrii de pe MyFreeCams,care au folosit toate mijloacele de intimidare posibile pentru a le ruina existenta.
Sunt binevenite sfaturile tale,mai ales pentru modelele independente..Noi,cele care lucram din studio,suntem ajutate foarte mult de catre domnisoarele trainer.Acestea,pe langa faptul ca ne invata tot despre site-uri,ne sustin mereu,ne sprijina atunci cand sunt perioade mai dificile.Cel mai greu este atunci cand am nevoie disperata de banuti si incep sa fiu mai insistenta cu membrii.Ma opresc cand realizez ca nu-mi foloseste la nimic aceasta atitudine,ma calmez si incerc sa-mi schimb starea de spirit,sa fiu mai linistita,calma.
Am tinut cont pana acum de toate sfaturile oferite de Jasmin.Pun foarte mult accent si pe atitudinea pe care o am.Imi place sa dau impresia ca sunt vulnerabila.Am observat ca majoritatea modelelor sunt ,,horny'' non stop,lucru pe care nici membrii nu-l mai cred.Eu le arat doar ca sunt pregatita sa fiu alintata si nu le promit nimic,le spun doar ca imi place ca lucrurile sa decurga firesc.
Prescurtari folosite pe Flirt4Free (si nu numai )
VS- video secrets
CPH- credits per hour
CPM- credits per minute
C2C- cam to cam
VOD- video on demand
PA- performer application
PPM- pay-per-minute
FAQ- frequently asked questions
CBT- cock and ball torture
JOI- jerk off instructions
SPH- small penis humiliation
VS- video secrets
CPH- credits per hour
CPM- credits per minute
C2C- cam to cam
VOD- video on demand
PA- performer application
PPM- pay-per-minute
FAQ- frequently asked questions
CBT- cock and ball torture
JOI- jerk off instructions
SPH- small penis humiliation
-
printzesa.mik
Pentru un model,la inceput de drum ,ce lucreaza de acasa,independent ,este foarte greu sa invete in ce consta aceasta activitate,cum poate face multi bani.Acest Forum,datorita faptului ca este bine structurat,poate ajuta modelele cu multe sfaturi si idei noi.