Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Mary000;2210 wrote: Buna Leticia, am vazut ca esti model de mai bine de 7 luni si cum eu sunt hotarata sa vad cam ce implica acest job, m'am gandit ca m-ai putea ajuta cu cateva informatii. Am incercat sa imi fac cont spre exemplu pe jasmin si pe cuvant de onoare ca "mi-am prins urechile". Ma poti ajuta, te rooog?
De ce nu incerci mai bine sa colaborezi cu un studio pentru inceput? Daca ai incercat deja sa iti fac cont pe un site si nu ai reusit, e clar ca iti va fi foarte greu sa inveti totul singura astfel incat sa incepi sa castigi multi banuti intr-un timp cat mai scurt. In studio beneficiezi de toate "uneltele" de care ai nevoie in acest job. Tu trebuie sa vii doar cu entuziasmul, increderea si dorinta de munca. Noi vom incerca sa te ajutam cat de mult putem, insa, chiar si asa, nu cred ca ajutorul oferit de noi se poate compara cu cel oferit de personalul unui studio. Mult succes! :*
Mary000;2210 wrote: Buna Leticia, am vazut ca esti model de mai bine de 7 luni si cum eu sunt hotarata sa vad cam ce implica acest job, m'am gandit ca m-ai putea ajuta cu cateva informatii. Am incercat sa imi fac cont spre exemplu pe jasmin si pe cuvant de onoare ca "mi-am prins urechile". Ma poti ajuta, te rooog?
Buna Mary nice to meet u :* Hai mai intai sa te intreb cateva lucrusoare de baza :P .Zici ca ai incercat sa iti faci cont pe Jasmin, asadar vrei sa lucrezi de acasa :D nu e asa de greu ,toata chestia e sa ai poze profi si un foto artist in acest domeniu stie la ce ma refer.Eu lucrez intr-un studio, si pot sa iti spun ca e mult mai bine decat de acasa.Am incercat si eu de acasa la inceput, am avut Jasmin, MFC dar cum orice activitate necesita educatie si apoi punere in practica am ajuns la un interviu de la studio,si in prima saptamana plecam zilnic acasa cu peste 700 lei la 8 ore de munca, o domnisoara statea mereu pe faza sa ma ajute, mi-a explicat tot ce implica site-urile, tot felul de trucuri si ma si alinta deci ma simteam ca o printesa :D.Acum imi e mai usor ,am membri vechi si fideli si castigurile sunt pe masura.Daca intr-adevar doresti cont pe Jasmin de acasa nu e problema, iti poti face. Pe site aici sunt destule modelele independente care cu siguranta te vor ajuta :) <3<3<3
Revenirea nu a fost usoara dupa ceva ani de absenta. Pentru cei care au luat virusul "camming" o pauza lunga este complexa. In cazul meu este complexa....
Strict de camming : lectura multa inainte de a ma reapuca, pentru a ma pune la curent cu schimbarile sit-urilor. Am investit in haine dar si intr-o camera Logitech Conference Cams BCC950, camera, care sincer isi face toti banii. (eu am gasit o oferta pe net la 200€)
Situri : nu mai sunt ce au fost, iar profilul guestilor s-a schimbat radical. Observ o schimbare radicala din multe puncte de vedere. Ar fi multe de spus... Ma intreb ca poate noi, modelele vechi, traim inca in "nostalgie" ....
Imbinarea vietii de familie cu "job"-ul, igiena de viata (somn, casa, job, viata sociala) cand avem copii si lucram de acasa nu este evidenta. Ma adaptez in functie de nevoile familiei si nu invers - destul de greu pentru a mentine un program de lucru strict.
Buna, Coquinou. Imi inchipui ca nu a fost deloc usor sa revii, dar nici imposibil. Este si normal sa se schimbe lucrurile intre timp, industria aceasta fiind intr-o continua dezvoltare. Schimbarile pot fi atat pozitive, cat si negative, depinde de modul in care erai obisnuita sa privesti lucrurile. Important este sa te regasesti pe tine insati, sa iti (re)creezi mediul de lucru si sa il adaptezi stilului de viata din prezent. Reusita este rezultatul muncii adevarate si continue. Mult noroc in continuare! :)
Buna Anna94 bine ai venit printre noi.Poti sa ne spui cateva cuvinte despre tine?de cat timp esti model,daca lucrezi din studio, de acasa ,independenta ?Kisses
Jasmine;2786 wrote: Buna Anna94 bine ai venit printre noi.Poti sa ne spui cateva cuvinte despre tine?de cat timp esti model,daca lucrezi din studio, de acasa ,independenta ?Kisses
Buna!Ma bucur ca se mareste ,,gasca''pe forum!Esti multumita de castigurile tale de pana acum?Te intreb acest lucru deoarece si eu am inceput ca model independent iar lucrurile au mers cam rau.Acum lucrez din studio si sunt foarte multumita de modul in care am ,,crescut'',castigurile mele s-au marit considerabil si sunt fericita ca am facut alegerea potrivita.
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”