Regulamentul pe care ar trebui sa il aiba un studio de videochat
In primul rand cred ca este important sa respectam regulile de pe site-uri, care au citit si au luat la cunostinta, stiu despre ce vorbesc. Nu mai spun despre cei ce au luat amenda deja si li s-au inchis conturi definitiv. Amenzile sunt usturatoare si se ajunge la inchiderea conturilor, deci nu sunt facute degeaba acele reguli din studiouri, ci sa protejeze conturile voastre. Este la fel ca politia rutiera, au reguli care trebuie respectate, tocmai pentru siguranta noastra. La fel si regulile de conduita sunt foarte importante, daca nu s-ar respecta nu ar mai fi armonie in colectiv.
Din ce am citit o parte din reguli se aplica si atunci cand lucrezi de acasa, site-urile nu tin cont de unde lucrezi atunci cand trimit atentionari sau amenzi.Am simtit asta pe pielea mea , pe Xlove mi-au inchis contul ca un membru mi-a dat sa deschid un link in care erau poze cu copii minori, si site-ul a considerat ca e cazul sa imi inchida contul.Asta e mesajul pe care l-am primit.CHiar e aiurea.....

Inainte sa lucrez la studioul unde sunt acum am fost o zi la un alt ,,studio''.Din 8 ore,am ajuns sa ma loghez aproape 2 ore pe site-uri.In acest timp le-am tinut companie in bucatarie altor colege.Am fumat un pachet de tigari si le-am aflat toata viata personala ca la sfarsit sa vad ca am facut doar 24 de lei.Atunci m-am decis sa caut un studio serios care sa ma ajute sa fac bani,nu sa pierd vremea aiurea.
-
LTV Studio
Pai in orice domeniu exista un regulament de conduita pe care trebuie respectat. Fie ca esti online pe siteuri de acasa sau de la studio, trebuie sa respecti regulile impuse de site-uri pentru a nu te trezi cu conturi suspendate. Iar in cazul lui Bubu2014, pai din acest motiv studiourile mari se impun pe piata pentru ca stabilesc un program strict de munca pe care trebuie sa il respecti pentru a face bani, ca pana la urma din acest motiv lucrum, nu?
http://www.ltvstudio.ro
Este normal sa respectam cateva reguli de bun simt.Fara un astfel de regulament ar fi o nebunie totala,toate fetele ar fi intr-o continua vacanta.Cel mai mult in place ca nu lucreaza oricine aici,sunt selectate persoane serioase,educate,ambitioase si dornice sa castige bani.
Nici macar nu ar trebui numit Regulament.Sunt chestii de bun simt si un studio care se respecta ar trebui sa-si selecteze modelele.Eu am ales studioul cu mare atentie,am vrut sa fac parte dintr-un colectiv deosebit,cu oameni seriosi si educati.Daca lucrez in acest domeniu asta nu inseamna ca renunt la principiile mele,de a fi intr-un anturaj prielinic.De la colege am invatat sa perseverez si sa ma ambitionez,sa lupt pentru ca visele sa devina realitate.
-
printzesa.mik
Hmmm,sunt reguli de bun simt,care nici nu ar fi trebuit tiparite.Daca nu respectam activitatea pe care o desfasuram,sfarsim prin a nu ne respecta pe noi,banii nostri.Pauzele lungi inseamna automat mai putin timp alocat lucrului,asadar ,mai putini $$$.Daca vroiam salariu fix,ramaneam sa lucrez ca vanzatoare in mall si ma multumeam cu cei 900 de lei pe luna.Aici am venit sa castig bani,sa-mi permit orice moft,sa fac 900 de lei intr-o tura.Imi place sa cred ca sunt o persoana serioasa,care stie ce-si doreste de la viata.
Asta a fost un studio interesant Bubu2014, am avut si eu parte de cateva studiouri care nu prea isi dadeau iteresul cat eram logata si cat in pauza, apoi extrema opusa care din cate stiu de la alte prietene inca se practica: daca nu ti-ai luat pauza in intervalul X, iti mai iei pauza data viitoare cand ai trecut pe program. Acum ca sa zic e numai bine: am o ora de pauza, o iau cand am nevoie (un telefon urgent, o tigare rapid dupa un pvt epuizant, un sandwich, refresh la cafea), dar imi fac si orele online ca sa nu plec acasa cu 5$
))