Angajare cu bonus cat mai mare
Buna din nou,am si eu o rugaminte la voi.Stiti cumva un studio care sa dea bonus mare la angajare? Eu sunt din Iasi dar daca e nevoie ma pot mmuta.Am niste probleme si am nevoie de mai multi bani iar imprumut la banca nu prea am cum sa fac.Multum3sc
Eu lucrez la un studio din Iasi care ofera bonusuri in functie de contractul pe care doresti sa il inchei (de la 1 luna la 3 ani). Cu cat perioada pe care doresti sa inchei contractul este mai mare, cu atat suma este mai mare. De exemplu, pentru un contract pe 3 ani vei primi un bonus in bani de 10.000 lei plus servicii si produse in valoare de 28.880 lei. Daca esti interesata imi poti lasa un PM, poate vom fi colege :P
Am optat initial pentru contractul pe 6 luni si am primit un bonus in valoare de 7.320 de lei.De 3 luni ,am incheiat contractul pe 1 an si am luat 13.480 de lei.As fi vrut sa imi fac contractul pe 3 ani,insa anul viitor trebuie sa dau licenta si vreau sa ma concentrez doar pe acest examen.Dupa facultate,as vrea sa continui sa lucrez in acest domeniu pentru ca in 3-4 ani sa -mi deschid un cabinet medical de Recuperare.