10 Fetisuri rar-intalnite - Partea a II-a

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Alessia

Leticia;1918 wrote: Alessia, intra normal si anormal e trasata o linie mareee.Nu poti spune ca daca lor li se pare normal spre exemplu sa faca sex cu o gaina este si normal.Persoanele cu acest tip de fetishuri sunt persoane instabile, cu grave probleme majoritatea luand nastere din copilarie atunci cand mama, tata sau un unchi pervers cine stie ce i-a facut, spre exemplu un barbat care in copilarie a fost certat excesiv de parinti si mai ales de mama, va deveni un adult introvertit, cu nesiguranta maxima legata de ce inseamna socializare si automat va avea si ceva deraieri mintale ca sa spun asa.Aceste tipuri de persoane in viata sexuala se comporta agresiv cu partenerele, devin duri, inconstient dorind sa pedepseasca "mama". Si noi ca femei dezvoltam fetishuri dar deoarece barbatii tin masca de dur pe fata simt nevoia sa le ascunda si daca tot le ascund de ce sa nu le si dezvolte.

Eu nu am spus ca este normal, am spus ca fiecare persoana in parte are propriile idei despre ceea ce crede ca este normal si anormal. Nici mie nu mi se pare normal "sa faci sex cu o gaina" cum ai spus tu, nu incerc sa inteleg astfel de fetish-uri si nici nu judec astfel de persoane. Indiferent ca X alege sa faca sex cu o gaina, cu mobila sau cu o alta persoana de acelasi sex, pentru persoana aceasta reprezinta "normalul".
Daca pentru mine nu este normal sa fac sex cu o persoana de acelasi sex, asta nu inseamna ca ar trebui sa spun despre persoanele gay ca sunt "deraiate mintal". Faptul ca nu suntem obisnuiti cu astfel de "activitati" asta nu ne da dreptul sa facem astfel de afirmatii. Tin sa precizez ca in urma cu cativa zeci de ani, homosexualitatea era inca un subiect tabu, iar aceste persoane erau total excluse de societate, daca se afla isi puteau pierde job-ul, familia, eventual mai erau aruncati si la inchisoare pentru desfranare si degradarea societatii.
Cele mai vechi documente despre aceasta tema vin din Grecia antica. Cu siguranta vei gasi pe internet mai multe informatii si despre fetish-urile mentionate in acest subiect, sigur nu sunt de ieri de azi, nu reprezinta modernismul ci firea umana din totdeauna, modernismul inseamna accesul la informatie, deschidere si incercarea de acceptare a naturii umane asa cum este ea.

Un alt lucru, faptul ca persoana X a avut o copilarie nefericita, fie ca a fost certata excesiv, batuta sau a avut parte de alte intamplari nefericite, asta nu inseamna neaparat ca acea persoana va creste cu probleme ce tin de socializare, ca va fi introvertita sau ca va avea un comportament violent.
Carina

Ce fetisuri interesate au unii oameni!Cel mai ciudat fetis pe care l-am auzit a fost atunci cand un membru m-a intrebat daca as fi interesata sa ii trimit lenjeria mea intima purtata.L-am refuzat,clar!
No avatar
Camelia

Carina;2693 wrote: Ce fetisuri interesate au unii oameni!Cel mai ciudat fetis pe care l-am auzit a fost atunci cand un membru m-a intrebat daca as fi interesata sa ii trimit lenjeria mea intima purtata.L-am refuzat,clar!

La un moment dat am gasit un site, specializat in comercializarea lenjeriei intime purtate de modele. Cereau un anumit pret, iar oamenii care isi doreau sa ii achizitioneze, plateau si ii primeau.
Bubu2014

Cred ca sunt foarte putine persoane care au astfel de fetisuri.Mi se par prea ciudate,chiar si pentru cei mai excentrici membrii pe care i-am intalnit.Oricum, eu ii ador pe cei care se imbraca in lenjeria intima a sotiilor cat timp acestea nu sunt acasa.Sunt cei mai haiosi desi in viata reala sunt oameni respectabili,ce au functii importante si afaceri de succes.
No avatar
Ilinca

Nu ma mai mira nimic..Intr-o zi a intrat un membru care m-a intrebat daca sunt mama.I-am raspuns ca inca nu insa mi-as dori pe viitor sa devin.A intrat in privat si mi-a dat camera.Surpiza!Acesta avea scutic,babetica si chiar o suzeta pe care o molfaia fericit.La un momenta dat ,mi-a spus ca ii este foame si vrea alaptat..Avea in jur de 40 de ani si probabil ii era dor de atentie materna...
No avatar
Filip

Sunt membri care in viata de zi cu zi par a fi oameni absolut normali si seriosi, de ceea intra pe aceste site-uri si au nevoie de noi, aici isi pot satisface toate fetish-urile asa incat sa devina satisfacuti pe deplin sexual si chiar emotional. Atat timp cat acesti oameni ne cauta pe site-uri si reusim sa-i satisfacem contra cost, este foarte bine din punctul mei de vedere.
Alessia

Filip;3763 wrote: Sunt membri care in viata de zi cu zi par a fi oameni absolut normali si seriosi, de ceea intra pe aceste site-uri si au nevoie de noi, aici isi pot satisface toate fetish-urile asa incat sa devina satisfacuti pe deplin sexual si chiar emotional. Atat timp cat acesti oameni ne cauta pe site-uri si reusim sa-i satisfacem contra cost, este foarte bine din punctul mei de vedere.

Eh, nu chiar toate fetish-urile, trebuie sa tinem cont de regulile site-urilor, altfel exista riscul suspendarii sau chiar inchiderii definitive a contului. Este foarte important sa se citeasca care sunt aceste reguli, in general cam pe toate site-urile sunt aceleasi. Modelele care au cu adevarat fetish-uri isi pot face conturi pe site-urile specializate pe asa ceva.
No avatar
raini

Mi se intampla sa intalnesc membri cu fel si fel de fetishuri, iar atunci cand nu sunt foarte sigur daca am voie sau nu sa fac acele lucruri pe site, intreb persoanele de la departamentul pentru colaborari de acasa al studioului. Nu vreau sa risc si sa primesc vreo amenda, sau imi suspende contul. Trebuie sa existe si anumite limite. In plus, daca nu imi convine un anumit lucru cerut de membru, nu il fac. Nu sunteti obligati/e de nimeni sa faceti vreo ceva. Puteti refuza membrul, explicandu-i politicos motivele voastre.
No avatar
ReGina

Ce fetisuri ciudate!!:-O Cred ca sunt foarte putini oameni in aceasta categorie.Oricum,nu as fi deranjata daca as fi in privat cu un astfel de membru.Chiar daca mi se par stranii aceste fetisuri sunt foarte curioasa sa cunosc persoane de acest gen.
Scrie răspuns