Heya!
Stiti vreun studio din Bucuresti care lucreaza cu site-ul AdultWork?
AdultWork
Buna ! am si eu nevoie de putin ajutor ,dupa ce mi-am facut cont pe adultwork.com,si dupa ce am primit aprobarea,mi am instalat JustCamit,am intrat online si am stat o ora ... nu s-a intamplat nimic la modul sa intre vreun membru ...absolut nimic...aveti idee ,mai trebuie ceva facut ? Multumesc !
Cum adica Anda nu s-a intamplat nimic?Nu ai avut membri deloc in camera,nu ti-a adresat nimeni nici un cuvant?
Mai intai trebuie sa verifici la video si audio sa fie setate corect camera si mocrofonul,daca lucrezi pe mai multe site-uri seteaza video prin spliter sau manycam cum se mai foloseste.Apoi verifica la Login sa fie trecute server,account id,username si password.Noi la studio avem un program care completeaza automat.Daca in casuta de chat apare cannot connect to server si iti mai da un link cred ca trebuie sa faci update, dar daca esti conectata la server si tot nu iti intra membri cred ca ar trebui sa discuti cu suportul de la AW.
Mai intai trebuie sa verifici la video si audio sa fie setate corect camera si mocrofonul,daca lucrezi pe mai multe site-uri seteaza video prin spliter sau manycam cum se mai foloseste.Apoi verifica la Login sa fie trecute server,account id,username si password.Noi la studio avem un program care completeaza automat.Daca in casuta de chat apare cannot connect to server si iti mai da un link cred ca trebuie sa faci update, dar daca esti conectata la server si tot nu iti intra membri cred ca ar trebui sa discuti cu suportul de la AW.
Money Makes the World Go Round
AndA;2980 wrote: Buna ! am si eu nevoie de putin ajutor ,dupa ce mi-am facut cont pe adultwork.com,si dupa ce am primit aprobarea,mi am instalat JustCamit,am intrat online si am stat o ora ... nu s-a intamplat nimic la modul sa intre vreun membru ...absolut nimic...aveti idee ,mai trebuie ceva facut ? Multumesc !
O ora e prea putin ca sa vezi daca ai sau nu trafic, depinde si de intervalul orar in care intri, totusi ai rabdare, citeste mailurile de pe site poate ai primit vreo notificare si mai trebuie sa verifici ceva.
AndA;2980 wrote: Buna ! am si eu nevoie de putin ajutor ,dupa ce mi-am facut cont pe adultwork.com,si dupa ce am primit aprobarea,mi am instalat JustCamit,am intrat online si am stat o ora ... nu s-a intamplat nimic la modul sa intre vreun membru ...absolut nimic...aveti idee ,mai trebuie ceva facut ? Multumesc !
Buna Anda,uite ca sa fii sigura ca transmiti live si e doar o problema de trafic intra la My details pe site-ul AdultWork si verifica :
-la tari sa nu ai banata Anglia deoarece 99 %din membri sunt englezi....
-vezi sa ai cele 2 poze cerute de ei care sunt facute special pentru Adult(acele 2 poze exclusiviste ce nu trebuie sa fi aparut pe alt site )
-si de asemenea My Details=> Edit Profile=> Profile Details => Webcam=>Offer DirectCam vezi daca e bifat ca oferi camera membrilor.Trebuie sa arate cam asa :

Sper sa te ajute si Spor la banuti!!!!