DIVAS4FREE.COM
Am inceput sa lucrez pe acest site si am ramas surprinsa pentru ca se plateste saptamanal,dar surpriza dupa 1 saptamana muncita am primit banutii;Situ-ul este asemanator cu mfc doar ca e mai bine platit si membrii mult mai educati:P : 1 Diva = € 0.052 / $ 0.065,One on One Show-45 Divas per minute € 2.34 / $ 2.94 ,Private-23 Divas per minute € 1.20 / $ 1.50 ,Spy-5 Divas per minute € 0.26 / chiar se merita sa muti din membrii mfc aici.Inca ceva au banata Romania,Rusia,Moldova,Ucraina si Moldova deci confidentialitate maxima!:> deoarece modelele au cerut si situl a ascultat!!Mult succes!!
help....
Buna. De curand m-am hotarat sa fac videochat de acasa. Nu am mai lucrat in domeniu. Mi-am facut cont pe divas4free, insa nu stiu cum functioneaza privatul. Mai exact nu inteleg ce inseamna/ ce trebuie sa fac la One on One Show, Spy, Golden Show etc. Ma puteti ajuta? Imi doresc foarte mult sa incep sa lucrez....multumesc.
Buna. De curand m-am hotarat sa fac videochat de acasa. Nu am mai lucrat in domeniu. Mi-am facut cont pe divas4free, insa nu stiu cum functioneaza privatul. Mai exact nu inteleg ce inseamna/ ce trebuie sa fac la One on One Show, Spy, Golden Show etc. Ma puteti ajuta? Imi doresc foarte mult sa incep sa lucrez....multumesc.