Studiouri de videochat serioase din Iasi

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Geanina

Bravo tie ca uite ca acum iti foloseste! Daca ajungi si in Anglia chiar e ceva. Dar si in Iasi e destul e oks a ai un salon daca ai ceva clientela. Castigi destul de bine, ca am matusa coafeza si desi lucreaza la un salon de cartier face o gramada de bani cand e sezonul de nunti si vin fetele la facut parul.
No avatar
Iulia

Poate ca o sa pun si eu deoparte mai incolo. Deocamdata imi merge bine si pe masura ce castig experienta parca vin tot mai multi bani. Plus ca vorbesc engleza mai bine acum
Ioana Jo

Pai asta era cool la Lucky-te invatau fetele alea engleza sau franceza gratis. Mai este asa si acum?
Geanina

Da, da, asa e de multi ani. Vin doua profesoare si fac lectii gratis cu modelele incepatoare. Din experienta mea, mai poti s ainvetui daca te uiti la filme pe calculatoara fara sa descarci subtitrarile, ca asa te fortezi un pic sa inteleg ce zic aia si tii minte cate o expresie. Eu asa fac tot timpul si ma ajuta destul de mult.
No avatar
Iulia

Si fetele de la training sint de mare ajutor ca te invata ce sa zici sau sa faci la orele de program
Geanina

A, da. Am invatat asa de multe de la ele! Chiar ma gindeam ca daca vreodata vreau sa fac altceva in videochat o sa ma fac chiar eu trainer. Plus ca mie imi place sa lucrez cu oamenii si sa ajut si pe altii sa reuseasca asa cum am reusit si eu.
No avatar
Iulia

E buna ideea, multa bafta!
Beatrice1

E bine ca te gindesti si la viitor. Partea buna cu studiourile serioase e ca ai liniste si stii ce bani o sa castigi si maine si poimaine si tot asa... Stii ca ii primesti sigur si asa poti sa pui ceva deoparte acum
No avatar
Iulia

Asta cam asa este. E bine sa ai citeva mii de euro macar puse deoparte ca nu se stie niciodata cind ai nevoie. Dar pana la urma fiecare face cum vrea si ce vrea cu banii ei. SI eu cand am chef sa cgeltuiesc imi mai iau cate ceva de prin magazine.
Ioana Jo

In Iasi sint si multe tentatii. Nu mai zic de Bucuresti. Eu n-am pus bani deoparte dar am facut rate la un apartament. E mai bine asa decit sa dau aiurea banii pe chirie
Scrie răspuns