Studiouri de videochat serioase din Iasi

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Iulia

Poate ca este si un motiv ca studiourile mici ramin intotdeauna mici-daca nu dau banii la timp la fete ele pleaca si studioul se multumeste sa ramana cu banii de la teapa. Ca sunt si multe fete care se satura de chestii din astea si chiar daca pana la urma ajung la studiouri ca lumea, au cate o experienta din asta mai aiurea. De asta e bine sa te duci din prima acolo unde au mai fost si alte fete si stiu ca bine si ca banii chiar se dau la zi sau macar la timp, cand ti s-au promis.
Beatrice1

Hey fetele! EU am lucrat mai demult in videochat in Iasi si m.am apucat acum de altceva. Cat am fost la Lucky mi-a fost foarte bine. Pe urma am incercat si in alte parti ca am crezut ca o sa fac si mai multi bani dar tot la Lucky m-am intors. Adevarul e ca tot cel mai bun ramane/ Pentru mine personal, ca nu vorbesc pentru alte fete, e cel mai serios si sunt lucruri noi care se fac tot timpul, ca sa fie peste ce mi-ar putea oferi alte studiouri.
No avatar
Iulia

Si acu ce faci daca nu te superi?
Beatrice1

Am facut o scoala de coafor si am un mic salon al meu de tundere si coafare. Asta mi-am dorit dintotdeauna si am acum ce mi-am dorit deci e cool.
Geanina

Wow ce fain! Si te descurci sau e mai greu la inceput?
Beatrice1

Sunt inca la inceput dar ma descurc bine si imi place ce fac. Dar daca invat meseria mai bine la anul sau peste doi ani vreau sa ma duc in Anglia si sa.mi deschid acolo ceva ca mai am bani pusi deoparte de cand lucram la studio.
No avatar
Iulia

Ce tare! Bine ca ai avut bani pusi deoparte. Eu ii cam cheltui pe toti )
Geanina

Ha ha! Vezi, degeaba e studioul serios daca tu nu esti serioasa!
No avatar
Iulia

Da stiu Ce sa fac daca sunt atitea magazine care imi fac cu ochiul :) Cand trec pe langa Zara sau H&M parca incep sa am furnicaturi la degete si imediat duc mana la geanta sa mai scot niste bani pentru cate ceva cute
Beatrice1

Cind lucram in videochat incercam sa pastrez echilibrul intre cit cheltuiesc si cit pun deoparte. Chiar ma ambitionam sa vad cit de mult pot sa string
Scrie răspuns